- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
rob210 #44948 üzenetére
rosszul tudod, kombiban is van dobos, ez is dobfékes és a fickónak volt egy másik laguna kombija, ami magyar rendszámos, műszakis és az is dobfékes volt! nem tudom, hogy tárcsás és dobos híd között lett volna-e diffi, de nem kockáztattam, dobfékest vettem! az egyik oldali agy még annyira új, hogy a rozsda sem fogta még be, a másik oldali persze csapágyas, jó lesz tartalékba az újszerű, ki tudja mikor lesz hangja a hátsó agyamnak.
turbót is cserélni kellene már, de nagyon esőre áll az idő, aknából meg annyira fos cserélni, hogy olyan szögben állva nem hajlik a kezem, ahhoz nem árt fixen aláfeküdni, úgy sem lesz könnyű, de legalább fixen be tudok támasztani.
délutánra kell menjek a gumishoz, megérkezett a felniszetthez a goodyear gumiszett, remélem bejár egy darabig!
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest