Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
nem egyértelmű arra sem.
Miért?1: nekem a gyári renault szoftver (zoltán művek) I.o mind a 4 injektor, mégis voltak gondok néha, el is tűntek, random hibák.
ami gáz: szar üzemanyag (olcsókút) után a nyomás nem épült fel, majdnem pumpacsere lett, de szabályzó szelep csere elég volt, az is 25e
2: ebben a "fostalicska" szöveges kijelzőben lehetőség lenne BÁRMIT kiírni, de ez a farok tervező 5db üzenetet programozott bele, ebből 2 a check injection és az injection fault a következő hibákat mind jelentheti, a teljesség igénye nélkül:
- egy vagy több injektor rossz, hibás befecs
- hibás beszívott levegő hőfok
- hibás turbó nyomás
- hibás nyomás oldali hőérzékelő
- hibás egr szelep
- hibás üzemanyag kisnyomás oldali nyomás
- hibás magasnyomás oldali üza nyomás
- vízérzékelő az üza szűrőben
- gázpedál potméter hiba
- digit klíma tápja lerántja az ecu tápját (hibás klíma nyomás érzékelő miatt)hirtelen fejből ennyit tudok, egy ilyen hibaüzenet a 0Ft és a félmillió közt bármit jelenthet
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest