- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
áh, ha pl az a piros kombi 106 lovas jó állapotban van, akkor nem fogsz vele szopni. Mycso is asszem 300ezerkm fölött van, mindene gyári, én is 225ezernél vagyok, ez is gyári. szóval nem kell annyira félni.
nekem az egyik szerelö azt mondta, hogy a durva visszaváltások nagyon hamar kinyírják. a másik szerelö meg azt mondta, hogy benyomott kuplunggal kell leállítani, mert úgy abszolút nincs semmi összeköttetésben és nem rangatódik, ahogy leáll a motor. plusz lejtön, ha megállsz, akkor kézifék, hagyni kell, hogy a kézifék megtartsa, utána lehet sebességbe rakni és akkor az sem feszül ott. kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged