Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
fudi2002
üzenetére
Köszönöm Fudi!
Ezek szerint az időzítésekre messze nincs olyan hatással, illetve leginkább marginális lehet, az IMC-freki kapcsolatához képest.Ui.: Neked esetleg van DDR4-hez olyan excel táblád, amibe be lehet írni az időzítéseket és kiszámolja, hogy egyik-másik ODD időzítés-e és mire érdemes módosítani? Buildzoid videójában láttam, hogy ő csinált magának ilyet.
Á, csak AM4-en vagyok.
És az AI RAM felvásárlásig ez biztos így is marad.#67454 pidzse4: Ne haragudj, nem sértésnek szánom, hanem nyugodtan veheted reális kritikának, de ezt téves önhittség... Nem véletlen kezdtem úgy, hogy "mesterek..." és zártam le úgy, hogy "előre is köszi az értő válaszokat." De bele is írtam, hogy már beszéltem mesterséges okoskodóval, aztán bevágsz egy elég gagyi összefoglalót, sokkal gyengébbet, mint amilyen beszélgetésen én már túl vagyok egy AI-val.
Ui.: Erősödik a jelenség, hogy egyre többen összekeverik a szakmai fórumok célját a szocial media platformok komment szekciójával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És az AI RAM felvásárlásig ez biztos így is marad.