Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- hcl: Máté tíz pró
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zod30
csendes tag
Sziasztok
Vásároltam egy 8GB Samsung DDR3 ramot. De sehogy nem tudom az alaplapomban elindítani.
Az alaplapomban lévő összes régi memóriát kiszedtem, csináltam egy bios resetet. Csak az új memóriát teszem az alaplapba, akkor sem indul el a vas. Hármat sípol, ami ugye a memória hibára utal. Szerintem az alaplap bios memória beállítások hibája miatt nem indul a vas. De az is lehet, hogy ez a memória nem való az alaplapomba. szerintetek mi lehet a baj? Esetleg tudja valaki, hogy mit és hogyan állítsak az alaplapon?
Az alaplap típusa MSI A75A-G55
memória típusa ami rá van írva: 8GB 1Rx4 PC3-14900R-13-12-C2-D3
Made in Philippines M393B1G70QH0-CMA 1430
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest