Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zod30
csendes tag
Sziasztok
Vásároltam egy 8GB Samsung DDR3 ramot. De sehogy nem tudom az alaplapomban elindítani.
Az alaplapomban lévő összes régi memóriát kiszedtem, csináltam egy bios resetet. Csak az új memóriát teszem az alaplapba, akkor sem indul el a vas. Hármat sípol, ami ugye a memória hibára utal. Szerintem az alaplap bios memória beállítások hibája miatt nem indul a vas. De az is lehet, hogy ez a memória nem való az alaplapomba. szerintetek mi lehet a baj? Esetleg tudja valaki, hogy mit és hogyan állítsak az alaplapon?
Az alaplap típusa MSI A75A-G55
memória típusa ami rá van írva: 8GB 1Rx4 PC3-14900R-13-12-C2-D3
Made in Philippines M393B1G70QH0-CMA 1430
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Synology NAS
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest