- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
1: Tisztában vagyok vele, de ha eddig nem volt velük probléma nem sok esélyt látok, hogy később meghibásodjon bármelyik is... persze nincs kizárva... pl deszka dob egy fesztüskét, ram meg elkapja... Így járt..
2: Kösz a megerősítést, akkor ezek szerint még bordát sem kell vennem...
3: Corsair-ra több a gar, ezért gondoltam, hogy jobb áron elmehet, de nem viszket a tenyerem, így lehet megtartom mind a 2-t és a jobbik marad a gépemben a másik landol öcsém gépébe... hogy háznál legyen, az Ő kingmaxai (2x2).
*.: Ezt sejtettem, de bővíteni nem akarok a közeljövőben, mert szerintem általános feladatokhoz és némi játékhoz... + gyakorló szinten CAD elmegy a 2x4Gb. Kentsfield korszakban volt róla szó, hogy a 2x2 elég mindenre, aztán ha jól rémlik SB megjelenése környékén vásárolgatott mindenki 2x4Gb ramot, de szerinted van értelme efeletti méretben gondolkodni? (durva mérnöki alkalmazásokat leszámítva)
Kösz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Újabb videókon a Hollow Knight: Silksong
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest