- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Lenne egy problémám, amivel már közel egy hónapja nem tudok mit kezdeni. Adott egy olyan 512 400-as DDR Hynix, ami:
Próbálgattam cl2,5-3-3-6-1T-től 3-4-4-8-2T-ig, 340-400mhz között, 2,75-2,85V között. Minden esetben azt csinálja,hogy teljesen kiszámíthatatlan időközönként hibázik bármi, legyen az IE, játék, bármi, néha újra is indul a gép tőle. Memtest egyik beállítás sem dobott egyetlen hibát sem! Úgy gondoltam kicsit tájékozódnék még itt nálatok,hátha életet lehetne lehelni bele.Még sosem találkoztam ilyennel. Nincs szívem kidobni, de így használhatatlan.(megszakad a szívem, 1gb-om van jelenleg, és mikor kipróbáltam, végre normálisan ment a Stalker max textúrával)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest