- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #9975 üzenetére
Akkor a thread wikijéhez (ehhe :-) hozzáadhatunk egy újabb paramétert: nekem már volt fent free, majd regisztrált IS, ez kzdett lejárni, feltettem a karácsonyi, egy napig aktív chip.de-s AV Pro-t, ez beintett februárban, majd újra free (legutóbb) és ezután próbáltam rá C.S. hsz-ében lévő AV Pro-ra. Nem jött össze, gondolom az eddigiek miatt (lehet, hogy egy takarítás után felment volna) , így próbáltam keresgélni a megoldást és akadtam arra a yt videóra, amely végül is megosztotta a megoldást :-)
Az a kulcs egyébként (Acer, Asus promó?...) egyébként több éves és elsőre tudomásom szerint működik szűz gépen, de ahol volt már fent regisztrált(?) AVG termék, ott feltehetőleg ez az ok, hogy nem fogadta el a kulcsot.
(#9977) C. s.: köszi
-
C. s.
addikt
válasz
Köszi szépen, megnyugodtam, hogy nem írogatok túl sok sületlenséget!
Most látom, hogy nem nekem szólt. Nem baj, mert jól jött a megerősítés.looser:
Örülök, hogy azért sikerült megoldanod.
-
válasz
Bocs, természetesen ezen hsz-t looser-nek szántam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest