Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
fogselyem
üzenetére
Fejezzük be ezt az irányvonalat...
Írok modinak, hogy nevezzék át ezt a topikot, mert így nem jó.
Legyen simán (pl) akciós szoftverek (fizetősök ingyen) vagy "bármi"
Itt senki ne javasoljon INGYENES cuccot (akármennyire jó is valóban), arra van másik topik. TESSÉK
Összefoglalót nyisd ki, aztán lehet "csodálkozni"...UI: Már írok is MODI-nak
UUI: Félre ne érts, jó progit javasolsz, csak -szvsz- ez a topik nem erről szól...

-
válasz
fogselyem
üzenetére
Nyilván nem erről szól a történet, hogy AMD chipset-t majd ráerőszakolja egy Intel-s gépre, vagy Nvidia driver-t egy AMD karit használó gépre...(Választható mit akarsz átvinni)
Arra lehet jó, hogy telepített progikat, amiket a másik gépre újra fel kellene telepíteni, azt ne kelljen. Persze puding próbája az evés, ergo majd ha egy komplexebb progit képes lesz így átpakolni (esetemben pl. az Embarcadero RAD Studio-t) és az csont nélkül működik is, majd akkor elhiszem, de azért adok neki egy esélyt.UI: Amúgy vannak olyan (nem olcsó) migráló/klónozó szoftverek, amik csont nélkül tesznek át egy bármilyen AMD-s rendszert, bármilyen Intele-sre (és fordítva), minden eszközhöz automatikusan felpakolnak driver-eket, meg kb. mindent, egy teljes, kifogástalanul működő gépet fogsz kapni, minden szoftverrel együtt.
-
Danecay
addikt
válasz
fogselyem
üzenetére
Igen, a régi tört verziók után én is ezt kezdtem el használni, amíg nem vált elérhetővé saját magam és több családtagom által is a Microsoft féle Office. Az MS Office-al konkrétan már a méretével bajom volt
, de aztán számítógép fejlesztést követően utóbbi már nem volt befolyásoló tényező, így végül az MS Office-ot használom. Ezért nem is igazán értem a hozzászóló örömét, hogy végre le tudta cserélni a 8 éves SoftMaker Office verzióját.Persze, természetesen mindenki azt használ amit akar

-
-
Sdi
addikt
válasz
fogselyem
üzenetére
Van némi rálátásom a Comodora, nézettek be a topikjának a legelejébe és megtaláltok. Akkor én már több éve használtam. Az utóbbi években már nem foglalkoztam vele, mert a win10-nek elfogadható saját tűzfala van, de ha nem egyszerűsítették le radikálisan a tűzfalbeállításait, akkor azért van mit mókolni vele.
-
-
válasz
fogselyem
üzenetére
Azt direkt megnéztem, hogy tud-e offline adatbázist kezelni és mivel -sok más mellett- TUD, csak ezért osztottam meg.
Olyan jelszókezelőt nem használtam/használok (és nem is fogok, de még csak megosztani/ajánlani sem), amihez fiók kell, csak és kizárólag online tárolnak. Kezdetektől a jó öreg Keepass-t használom, pont azért, mert offline az adatbázis, ezen meg nincs mit törni, ha ellopnák, akkor is (jelenleg) kb. 1 milliárd év lenne visszafejteni a master password-t... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, de aztán számítógép fejlesztést követően utóbbi már nem volt befolyásoló tényező, így végül az MS Office-ot használom. Ezért nem is igazán értem a hozzászóló örömét, hogy végre le tudta cserélni a 8 éves SoftMaker Office verzióját.