- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e) vas Apple iPad 11 A16 2025 (Apple A16)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Az a baj az OEM licensszel, hogy legfeljebb notebookra jó. Asztali gépben azért időnként befigyel egy komponens csere és a MS szereti sötétben tartani az embert abból a szempontból, hogy vajon csak az alaplapcsere esetén vagy (ahogy több felhasználói fórumon is olvastam a panaszokat) egyéb komponens (VGA, proci pl.) cseréje esetén is kuka az OEM licensz.
Én úgy tudtam, hogy az alaplaphoz köti magát az OEM Win10, illetve az alkatrészek összességéből csinál egy "hash" filet, amihez ugye hasonlítja később a változásokat.Ennek lenne az "ellenszere" a Retail licensz, amit oda telepítesz ahova akarsz, továbbra is 1 licensz / gép.
Kasperskyt tavaly ebayen vettem 5 gépre, tökéletesen működött, idén is így tettem.
Win 10 Pro retailt is találtam top rated sellertől, vajon működhet? 22k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest