- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masato
tag
válasz
TeeJay #104553 üzenetére
Egy ilyen szolgáltatás akkor rentábilis, ha minél több előfizetőnek lehet értékesíteni. Eleve a szolgáltató olyan helyre telepít kapacitást, ahol a népsűrűség nagy, mert ott valószínűbb, hogy talál ügyfelet. Vidékre meg nem fog fejleszteni, mert nagy területet kell lefedni relatíve kevés ügyfél részére és az infrastruktúra fejlesztése is drága.
Konklúzió: nem azért telepít a Yettel drága 5G-t, hogy neked 2 gigabit legyen a speedtest.
-
Masato
tag
válasz
burgatshow #104493 üzenetére
Sajnos user error volt. Az iOS 16-ra volt frissítés, iOS 17-re meg nincs elég szabad hely a telóján. Remélhetőleg a frissítéssel megoldódik.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
-
Masato
tag
válasz
Viktor0610 #104482 üzenetére
Igen, direkt megkérdeztem, hogy lefrissítette-e.
-
Masato
tag
Sziasztok,
A VoWiFi elérhetőségének hallatán egy ismerősömmel azt be akartam kapcsoltatni, mivel emlékeztem, hogy a lakásán szar a térerő (régen egy adott helyre kellett állnia, ha telefonálni akart, 10 éves távlatban sem lett olyan frankó). A készüléke iPhone 11 Pro, a nemhivatalos kompatibilitási tábla szerint mennie is kéne a VoWiFi-nek a Yettellel.
A következő történt:
Elküldettem vele az SMS-t, pár perc múlva jött, hogy bekapcsoltuk a szolgáltatást, de semmi jele nem volt annak, hogy működne is. Majd elkezdtem keresgetni, hogy hol van az iPhone-ban a Wi-Fi hang kapcsoló. Némi keresgélés után kiderült, hogy abban a menüben, ahol lennie kéne, hiányzik.
Eszembe jutott, hogy esetleg régi a SIM a telefonban (pár hete egy Vodás ismerősömmel mentünk emmiatt cseréltetni). Elrángattam a legközelebbi Yettelbe, ahol egyből már eSIM-re cseréltettem a régi SIM-jét, majd ismét elküldettem vele ugyanazt az aktiváló SMS-t. Ekkor már az "Önnek nincs jogosultsága..." stb. SMS jött vissza, de mivel olvastam, hogy ez nem feltétlenül gond, vártam, hogy megtörténjen a csoda.
Nem történt. A VoWiFi továbbra sem működik és az ájfonból ugyanúgy hiányzik a Wi-Fi hívás menüpont. Az ismerősöm magán, nem flottás előfizetésben van. Ez lehet a gond? Egy másik ismerősöm iPhone 14-est használ, akinek meg mindig is ott volt a menüpont, csak ugyebár eddig nem volt hatása. Ő flottás, neki működik is.
Valaki járt már így? Hol van a hiba? Egyszerűen csak várni kell, mire bekapcsolja a szolgáltató mindenkinek?
tl;dr az iPhone-ból hiányzik a Wi-Fi hang kapcsoló és a szolgáltatás nem működik SIM csere után sem
-
Masato
tag
Egy google keresés vitt el erre a linkre. Biztató fejlemény? Vótmá?
-
Masato
tag
Csak eszembe jutott egy "mókás" dolog. Nemrég egy olyan irodában dolgozom, ahol B818-asról megy a net. Új építésű ház és ilyen tripla hőtükrös üveg van mindenütt. Kipróbáltam, hogy kiteszem a routert az ajtó elé. Gyorsabb ugyan nem lett a kapcsolat, de az üveg 15 dBm-et benyel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés