- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri #111672 üzenetére
...és akkor már nem ugrott vissza minden a helyére.
Az volt, hogy kint volt, évekig, távolról töltve, minden rendben. Aztán egy évi feltöltés ki lett hagyva, és megszűnt (de annyira, hogy csak nem adták ki nyomtatásba).
8 hónapos késéssel megoldottam, hogy újra birtokunkban legyen a szám (talán 2000-óta egyfelhasználós, szóval mindenki ezt tudja). Aztán megint kikerült, 3 hónapig ment, aztán elérhetetlen lett. Majd megint visszakerült adategyeztetésre. Most nem tudom, hogy kint van-e vagy sem, de ha ez működne, valahogy akkor már tökmindegy, hogy hol is van a kártya, vagy hogy milyen, ha voWifi vagy VoIP ezzel a számmal megy kinti készüléken.
Furcsállom, hogy erre nincs szabvány: országot váltottam vinném a számom, jeligével... Persze szép nagy hacker támadási felület, de azért mégiscsak vannak mobilok, és mobilszámok egy jó ideje. Az is megértett érv, hogy "jaj használjanak egy appot", de mond meg egy banknak, ügyvédnek, vagy valami hivatalos megkeresőnek hogy "keressen Signal-on" -
törölt tag
válasz
ledgeri #111670 üzenetére
Jaa, h az sms-t sem tudja fogadni ott... Es ha hazakuldene a kartyat, ujra mukodne?
De amugy a routerekben levoket is megoldjak sms nelkul, bar azt nem tudom, pontosan hogyan.
Ill akkor irjon neked egy meghatalmazast simcserehez, bar ebben nem vagyok 1000% biztos, h lehet-e esetivel. De szamhordozast siman inditottam meghatalmazassal a vodanal, a trenel is inteztem vmit, de az most nem ugrik be, h mi volt.
Van hozza formanyomtatvany, kitoltes, tanuk, alairasok. Ugy emlekszem, az eseti 1 honapig ervenyes.
Pontosan mi ez a tiltodas rajta? -
-
-
-
-
-
-
DS39
nagyúr
válasz
ledgeri #35377 üzenetére
Csak épp búcsúznék a telenortól, és a számhordozás sikerességének valószínűségét latolgatom...
a Telenor utasíthat el számhordozást azért, mert a pár éve kötött djuice kártyás szerződéshez megadott személyi igazolvány szám nem egyezik a jelenlegivel? (minden más adat megegyezik)
-
válasz
ledgeri #35367 üzenetére
ledgeri:
A 1220 megmondja neked vagy bármelyik üzletben rálátnak erre az infóra.
Sőt, ha minden igaz, a MyMenuben (*111#) az egyenleginfó alatt azt hiszem, ki is írja a rendszer.Atesz 666:
Fontos, kiegészítés, hogy a függetlenítés díja mellett kötbérösszeg is fizetendő, amennyiben nem feltöltőkártyás konstrukcióban vettétek a készüléket! -
-
asdf_
veterán
válasz
ledgeri #35374 üzenetére
Nemtom, es engem kulonosebben nem is foglalkoztatna, mert 25-en feltoltenem, es csokolom. Ha kifutsz a lejarati idobol, akkor 1 (vagy talan 2?) honapon beluli feltoltessel visszakapod a szamot es megint mukodik, de a rajta levo egyenleg elvileg elvesz. Gyakorlatilag aug 1-tol volt egy jogszabalyvaltozas, hogy mar nem bukja az ember a lovet, de hogy ez a kihirdetesenek vagy az ervenybe lepesenek az idopontja, azt nem tudom. Es amennyire remlik, valami olyasmi a megfogalmazasa, hogy ez a nem toltom fel, majd utana feltoltom, erre pont nem (lesz) rahuzhato, szerzodes megszunese eseten alkalmazando. Szoval 28-a egy het mulva van, addig van 7 teljes napod feltolteni, szerintem total mindegy, hogy 28-an vagy 29-en jar le az egyenleged, kokemeny 8 Forintnyit buksz vele naponta, ha lejarat toltesz ra, talan belefer nem kicentizve feltolteni
-
-
St3ven
addikt
válasz
ledgeri #35035 üzenetére
"Az alszolgáltatós (Blue, mol, miegymás) rendszertől annyiban félek, hogy ha a főszolgáltató és az al szétmegy, hoppon vagyok, vagy ha az alszolgáltató kivonul szintén..."
Akkor szépen átraknak Domino 5 tarifacsomagba. A T-nek sem érdeke szélnek ereszteni az ügyfeleit, még ha csak kártyások is.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ledgeri #35035 üzenetére
"Az alszolgáltatós (Blue, mol, miegymás) rendszertől annyiban félek, hogy ha a főszolgáltató és az al szétmegy, hoppon vagyok, vagy ha az alszolgáltató kivonul szintén..."
Most ahogy nézem, a blue mobil a legolcsóbb. Csak úgy kivonulni szerintem nem fognak, tekintve hogy a telenyomor fantasztikus akciójának köszönhetően kicsit megugrik a blue előfizetők száma.
(#35026) mokalade: Ja igen, köszi hogy szólsz, bár mondjuk van még időm, de akkor ez kiesett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro