Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
igen is meg nem is, azért 50Gb ad 1000 ért.
szerintem igen is olcsobb lesz máskérdés a lefedetség és a többi, teszt meg határozatlan ideig van nem évvégéig. lehet még 2020-ban is teszt lesz évvégén.
sokpénz sokpénz ez igaz de invitel se volt 2Ft, és a Tv2 miatt is csak a net drágult mert kevesebb az áfa nagyobb a haszon. Én szerintem fog azért meglepit okozni az árazása, tehát 15e minden korlátlan csomagot 7-8e ért fog adni, de ez még a jövő, addig amíg nincs lefedettség, és amég van HD csomagom addig telenoros maradok az fix. Max nyomok napi 20speedtest-et hogy 400-600MB -ok pörögjenek aztán kijön a 100GB használat és nem hívogatnak , szerintük kihasználatlanság miatt.#66918) tomp
azért a legtöbb frekivel rendelkezőt a legkevesebbel összehasonlítani elég epic.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest