Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz Landsmann #78575 üzenetére
Hát nekem a részletező alatt nincs semmi. Viszont most látom, a "számlakép" alatt van HTML, valamint PDF lehetőség. A kettő között van különbség, a HTML-ben ott van az adatforgalom (PDF-ben ez kimarad), más kérdés, hogy kB-ban (köszi, köszi, legközelebb bitben legyen megadva...légyszi! Úgy sokkal hosszabb lesz a számsor )
-
MODERÁTOR
válasz Landsmann #78737 üzenetére
Nincs szükség aktiválása.
Az alkalmazásboltokban (pl. Google Play, Apple App Store) történő vásárlásokat kellhet engedélyezni, de amennyire tudom, az alapból aktív.
Itt talán arról lehet szó, ha kér számlát a feltöltésről, akkor abból nem lehet mobilvásárolni.
Lehet, rosszul tudom, most nincs előttem az infó.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ígyvanferi
addikt
válasz Landsmann #78824 üzenetére
Egy Redmi 7-ről van szó egyébként. Illetve ilyen VoLTE varázslatot nem használok, még csak homályosan van meg, hogy az egyáltalán micsoda. Ennek az aktiválása vajon megoldás lehet? Akár csak a telenoros kártyán. Ennek az ellenkezőjét egyikőtök sem írta így konkrétan. Vagy próbálkozzak telenornál SIM cserével?
Én is cseréltem már foglalatot, eddig a kezdetektől az 1-esben volt a telenoros, tegnap cseréltem meg őket, amikor megint nem jött be hívás. Ma egyébként működött a telenoros is, egyelőre nem tudom megmondani van-e összefüggés. Viszont én semmi olyat nem tapasztaltam, hogy eltűnt volna a hálózat kijelzése vagy maga a kártya, kimenő hívást pl. mindig tudok indítani. Megkérdezem a telenort, legalább egy SIM cserét eszközöljük már. Eddig én inkább a telefont okoltam, ezért sem hívtam a supportot.[ Szerkesztve ]
-
-
Somatom
veterán
-
MODERÁTOR
-
viktorhu
veterán
-
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz Landsmann #79222 üzenetére
Ilyenek miatt van nekem ez az alkalmazás telepítve
Na meg olyanokért mikkor felébresztenek és úgy beszélgetek valakivel, és még arra se emlékszek hogy beszéltem valakivel, nem hogy mit
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Landsmann #79228 üzenetére
Nálam semmi mókkolás, telepítettem és azóta is teszi rendesen a dolgát 10-es androiddal
Én semmit nem vettem még észre mindig rögzít és jól halható a másik fél isÉn úgy tudom pár pillanatra kell olyan sim-et belerakni és akkor előjön a hívás rögzítés, most meg nem mondom de talán Izraeli sim is jó
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Landsmann #79233 üzenetére
Nálam ahogy a fentebbi teszt felvétel is mutatja rendben működik, lehet készülék függő is, nem tudom
Benne van csak rejtve, ezért kell más régiós sim és előjön magától.
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Landsmann #79259 üzenetére
Agyrém, amit a hazai pénzintézetek és a kártyaelfogadó társaságok művelnek a január elsejétől kötelező erős ügyfél-hitelesítéssel kapcsolatban.
Én ERSTE-s (is) vagyok. Őnáluk az EU-s szabályozás konkrétan visszalépéssel járt: Januárig minden internetes fizetésnél kaptam az sms-t a kóddal. Begépeltem, működött.
Január elején kaptam tőlük kódot egy banki alkalmazáshoz, azzal fizettem néhányat, aztán egyszer csak megszűnt a két lépcsős hitelesítés, január közepe óta sem sms-ben, sem a banki alkalmazásban és úgy általában sehol sem kérnek tőlem azonosítást, akár 3000 Ft-ot, akár 500000 Ft-ot fizetek. Nagyjából átlag 3 milliót költök róla havonta a két érték között (céges bankkártya). És sehol nem kérnek azonosítást: Sem a Barionnál, sem a simple használatakor, sem CIB-es elfogadáskor, sem külföldi online vásárláskor.
Viszont az e-commerce szolgáltatónk már jelezte (bankkártya elfogadók is vagyunk), hogy szeptembertől kötelező lesz továbbküldeni online vásárlás során történő kártyaelfogadáskor néhány adatot a vásárlóval kapcsolatban: Ilyen adatokat kell kötelezően megadnunk (állításuk szerint ezzel ki tudják váltani az erős ügyfél-hitelesítést és ezért kérik):
Fizető neve, címe, szállítási címe, telefonszáma, e-mail címe, vásárolt termék(ek) megnevezése, nettó egységára.
Nem is értem, hogy a GDPR bevezetése után néhány évvel a kártyatársaságok ezt hogyan is gondolhatják komolyan. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz Landsmann #79259 üzenetére
Én Domino feltöltésnél ütköztem akadályba a TeleKód miatt még korábban. Elsőre én is a számlaszám utolsó 3 számával próbálkoztam. Végül az otpdirekt-en belül lemódosítottam.
Ezen az oldalon írják, hogy az alapértelmezet TeleKód-ot meg kell változtatni, lejjebb az SMS+TeleKód részre kattintva.
-
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Landsmann #79579 üzenetére
Igen a 3G-t már lőhetnék le mert aki ennyi év alatt nem váltott 4G képes telóra az meg is érdemli. 1éve mióta mindenki otthon dekkol egy panel telepen eléggé harmatos lett a Telenor 4G sebessége. Kellene még több cella vagy B3+B20+B7 mehetne mindenhol
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #79842 üzenetére
Most szólt az illető, hogy most kapta meg az SMS-t...
Laza 6órás késéssel...
Amúgy mikor a telefon feladta a küldési próbálkozást, újra elérhető lettem. Csak közben nem ment a hívás. Reggel próbaként beállítottam a 4G/3G/2G módot és küldésnél először elment a VoLTE, majd lement 3G-re végül 2G-re. Azaz gyakorlatilag végig próbálta az összes hálózatot.
Amúgy NR/LTE módban használom a telefont. -
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #80322 üzenetére
Amikor elindult anno a VoLTE még aznap kértem, hogy kapcsolják be. Akkor OnePlus 5-öm volt. Váltottam 7 Pro-ra. Akkor érdeklődtem, hogy mikor lesz hivatalosan is támogatott. Válaszul letiltották. Ahogyan megjött az email, eltűnt a VoLTE ikon. A szemem láttára. Rögtön felhívtam őket, hogy most azonnal kapcsolják vissza. Elnézést kért a hölgy és visszakapcsolta. Újra ment. Azóta volt pár napot a kártya egy szintén nem támogatott Alcatel 1-ben ahol szintén én ügyeskedtem a VoLTE-t(szervíz menü). Utána ment a kártya vissza a 7T Pro-ra. Most pedig 9 Pro-ban van.
Családtag feltöltőkártyás számán is aktív a VoLTE. Pedig az aktiválás óta volt számlás és újra feltöltős. Illetve rendszeresen fél évet külföldön. Hazatérve rögtön jön a VoLTE jelzés. A telefonja az én régi OnePlus 5-öm. -
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Landsmann #80617 üzenetére
De a magasabb freki miatt nem is visz olyan távolra majd. Gondolom ahol most B3 van 1800MHz-en ott ha 3600MHz 5G-t dobnak az jóval kisebb kört tud majd de gyorsabb mobilnettel ellátni. Szóval még sűrűbben kell majd kitenni a házak tetejére
u.i.
hajnalban fogtam a sim kártyát vissza dobtam az LG G4-be ami tud CA-t és láss csodát 130megabit körül mértem letöltésre a Redmi Note9S nem tud CA-t és ott 60-65megabit körül mérek B3-on hajnalban. Mondjuk egyelőre bőven elég, kibírom ezzel a telefonnal még 2évet aztán cserélem már 5G képesre majd[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bociusz
aktív tag
válasz Landsmann #80617 üzenetére
Talán a Massive MIMO és a Beamforming a két legfontosabb új technológia az 5G/NR rádiós közegben (itt egy látványos ábrákkal illusztrált leírás arról, hogy ezek mit jelentenek). Ami még említést érdemel, az a maximális blokkszélesség, a 4G/LTE szabványban egy cella max 20 MHz széles sávot tud használni (ez behatárolja a kapacitását, a Telenor pl. a meglévő 30 MHz-es B3 blokkját így csak 20+10 MHz intraband CA-val tudja kiszolgálni). 5G/NR-n az itthon is használt n78-as sávban a maximális szélesség pl. 100 MHz.
Ezen felül lehetőség van privát hálózatok üzemeltetésére is, pl. gyártelepek, egyetemek kiszolgálására.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest