Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Landsmann #79579 üzenetére
Igen a 3G-t már lőhetnék le mert aki ennyi év alatt nem váltott 4G képes telóra az meg is érdemli. 1éve mióta mindenki otthon dekkol egy panel telepen eléggé harmatos lett a Telenor 4G sebessége. Kellene még több cella vagy B3+B20+B7 mehetne mindenhol
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Landsmann #79259 üzenetére
Én Domino feltöltésnél ütköztem akadályba a TeleKód miatt még korábban. Elsőre én is a számlaszám utolsó 3 számával próbálkoztam. Végül az otpdirekt-en belül lemódosítottam.
Ezen az oldalon írják, hogy az alapértelmezet TeleKód-ot meg kell változtatni, lejjebb az SMS+TeleKód részre kattintva.
-
4Grider
nagyúr
válasz Landsmann #79259 üzenetére
Agyrém, amit a hazai pénzintézetek és a kártyaelfogadó társaságok művelnek a január elsejétől kötelező erős ügyfél-hitelesítéssel kapcsolatban.
Én ERSTE-s (is) vagyok. Őnáluk az EU-s szabályozás konkrétan visszalépéssel járt: Januárig minden internetes fizetésnél kaptam az sms-t a kóddal. Begépeltem, működött.
Január elején kaptam tőlük kódot egy banki alkalmazáshoz, azzal fizettem néhányat, aztán egyszer csak megszűnt a két lépcsős hitelesítés, január közepe óta sem sms-ben, sem a banki alkalmazásban és úgy általában sehol sem kérnek tőlem azonosítást, akár 3000 Ft-ot, akár 500000 Ft-ot fizetek. Nagyjából átlag 3 milliót költök róla havonta a két érték között (céges bankkártya). És sehol nem kérnek azonosítást: Sem a Barionnál, sem a simple használatakor, sem CIB-es elfogadáskor, sem külföldi online vásárláskor.
Viszont az e-commerce szolgáltatónk már jelezte (bankkártya elfogadók is vagyunk), hogy szeptembertől kötelező lesz továbbküldeni online vásárlás során történő kártyaelfogadáskor néhány adatot a vásárlóval kapcsolatban: Ilyen adatokat kell kötelezően megadnunk (állításuk szerint ezzel ki tudják váltani az erős ügyfél-hitelesítést és ezért kérik):
Fizető neve, címe, szállítási címe, telefonszáma, e-mail címe, vásárolt termék(ek) megnevezése, nettó egységára.
Nem is értem, hogy a GDPR bevezetése után néhány évvel a kártyatársaságok ezt hogyan is gondolhatják komolyan. -
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
válasz Landsmann #79233 üzenetére
Nálam ahogy a fentebbi teszt felvétel is mutatja rendben működik, lehet készülék függő is, nem tudom
Benne van csak rejtve, ezért kell más régiós sim és előjön magától.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Landsmann #79228 üzenetére
Nálam semmi mókkolás, telepítettem és azóta is teszi rendesen a dolgát 10-es androiddal
Én semmit nem vettem még észre mindig rögzít és jól halható a másik fél isÉn úgy tudom pár pillanatra kell olyan sim-et belerakni és akkor előjön a hívás rögzítés, most meg nem mondom de talán Izraeli sim is jó
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Landsmann #79222 üzenetére
Ilyenek miatt van nekem ez az alkalmazás telepítve
Na meg olyanokért mikkor felébresztenek és úgy beszélgetek valakivel, és még arra se emlékszek hogy beszéltem valakivel, nem hogy mit
-
félisten
-
viktorhu
veterán
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
-
-
ígyvanferi
addikt
válasz Landsmann #78824 üzenetére
Egy Redmi 7-ről van szó egyébként. Illetve ilyen VoLTE varázslatot nem használok, még csak homályosan van meg, hogy az egyáltalán micsoda. Ennek az aktiválása vajon megoldás lehet? Akár csak a telenoros kártyán. Ennek az ellenkezőjét egyikőtök sem írta így konkrétan. Vagy próbálkozzak telenornál SIM cserével?
Én is cseréltem már foglalatot, eddig a kezdetektől az 1-esben volt a telenoros, tegnap cseréltem meg őket, amikor megint nem jött be hívás. Ma egyébként működött a telenoros is, egyelőre nem tudom megmondani van-e összefüggés. Viszont én semmi olyat nem tapasztaltam, hogy eltűnt volna a hálózat kijelzése vagy maga a kártya, kimenő hívást pl. mindig tudok indítani. Megkérdezem a telenort, legalább egy SIM cserét eszközöljük már. Eddig én inkább a telefont okoltam, ezért sem hívtam a supportot.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Landsmann #78737 üzenetére
Nincs szükség aktiválása.
Az alkalmazásboltokban (pl. Google Play, Apple App Store) történő vásárlásokat kellhet engedélyezni, de amennyire tudom, az alapból aktív.
Itt talán arról lehet szó, ha kér számlát a feltöltésről, akkor abból nem lehet mobilvásárolni.
Lehet, rosszul tudom, most nincs előttem az infó.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Diák66
őstag
válasz Landsmann #78575 üzenetére
Hát nekem a részletező alatt nincs semmi. Viszont most látom, a "számlakép" alatt van HTML, valamint PDF lehetőség. A kettő között van különbség, a HTML-ben ott van az adatforgalom (PDF-ben ez kimarad), más kérdés, hogy kB-ban (köszi, köszi, legközelebb bitben legyen megadva...légyszi! Úgy sokkal hosszabb lesz a számsor )
-
BlacKSouL
addikt
válasz Landsmann #78063 üzenetére
Világos. Azt értem, hogy 1500-hoz 90 nap, a többihez 365 nap jár, (március, nem február..) de a kérdés az volt, hogy bármilyen feltöltés az addig rajta lévő összeget is meghosszabbítja. Most 6k van rajta, 5 nap múlva lejár. Ha veszek rá 1,5k-t, akkor márciusig lesz 7,5k-m. Ha veszek rá 3k-t, akkor 9k lesz rajta jövő decemberig.
Ha nem veszek rá, elveszik a 6k, a kártya nem lesz elérhető, de utána feltöltéssel újra aktiválható, de már csak a feltöltött összeggel.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
asdf_
veterán
válasz Landsmann #78030 üzenetére
Ez egy MÁSIK (szerk, sőt, így már harmadik, miért is látod te ezt még egyáltalán ) 100 GB-os ajánlat lesz szerintem. PR osztály nem figyelt rendesen, a 30 naposnak pl. 99 vagy 111 GB-osnak kellett volna lennie, hogy ne lehessen összetéveszthető. El nem tudom képzelni, hogy hány emberen kellett ennek keresztülmennie, és egy sem volt képes a homlokához kapni, hogy baszkikáim, ez így nem lesz jó...
[ Szerkesztve ]
-
-
MDanny
senior tag
válasz Landsmann #77843 üzenetére
Nekem a Redmi Note 5-nél simán menet közben tiltották, amikor olyan kedvük volt. De volt olyan, hogy akkor tiltották, amikor újraindítottam. Mindig kértem újra a bekapcsolást. A napokban a Redmi Note 8-ból áttettem a Redmi 7-be, még nem tiltották, de egész nyáron feltöltős Telenor kártya volt benne és nem tiltották (előtte is kérésre került bekapcsolásra, nem is kérdezték a típust).
Legutóbb amikor kértem a bekapcsolást (a Redmi Note 5-ben történt letiltás után a Redmi Note 8-ra átköltözéskor, még júliusban), akkor szólt az ügyintéző, hogy nem támogatott készülékben van a kártya, saját felelősségre bekapcsolja, de ne legyek meglepve, ha rosszul működik és egyébként is gyakran ellenőrzi a rendszer a dolgot és automatikusan tiltják. Nos, azóta csak akkor tiltották egyszer, amikor bejelentettem, hogy szinte használhatatlan itthon a 4G, de maguktól visszakapcsolták, amikor lezárták a hibajegyet (pedig hivatalosan csak a 8T támogatott, hiába ugyanaz a két készülék ilyen szempontból és a 4G továbbra is katasztrófa nálam, 2G-vel is jobbára csak az ablakban tudok telefonálni).
Jelenleg a Redmi 7 és a Redmi Note 8/8T csak a Telenor és a DIGI esetében jeleníti meg a VoLTE ikont.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
asdf_
veterán
válasz Landsmann #77824 üzenetére
Lehet, mire a meghosszabbított névhasználati jog lejár
Erről úgy írtok, mintha valami kőbevésett dolog lenne. Simán lehet, hogy azt mondják, hogy helló, vírrus van, épp nem igazán akarnánk most átbrandelni az országot, mennénk tovább még egy évet ezzel a névvel, hogyér' adjátok? Aztán megegyeznek valamiiben és megy tovább az élet.
szerk: hopp, most futottam bele a hírbe, így jár az ember, ha csak link névvel hivatkozik valaki valamit a cikkcím helyett, simán átszaladtam rajta.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
viktorhu
veterán
válasz Landsmann #77568 üzenetére
Szerintem ezt nem fogjuk kitalálni
Szerintem ha változáshoz kapcsolódik a karbantartás, akkor a leglogikusabb az lenne, ha az 5G-hez készítenének fel központi hálózati eszközöket meg szoftvereket, viszont annak helyi szinten nem kellene problémákat okoznia előtte (ha a bázisállomások tömeges átszerelése zajlana, azt már biztos valaki észrevette volna innen).
-
-
asdf_
veterán
válasz Landsmann #77485 üzenetére
Vajon a Telenor mikor varjja az E.On nyakába a meghibásodott berendezéseinek a költségét?
Áramszünet miatt eszköz nem hibásodik meg. Ami meghibásodik, az nem távközlési eszköz, hanem egy halom szar (vagy pedig már amúgy is hibás volt, lakossági eszközöknél az ilyen az áramszünet "tette tönkre" történetek a 10+ éve 24/24-ben a 230V-ban logó eszközök tápjában levő kondik szoktak lenni, amik a tápfesz megszüntével kisülnek, úgy kb. utoljára, és annyira rosszak már, hogy amikor újra megjon a delej nem indul be a táp miattuk. Tavaéy nekem is "tönkretette" a videómat (csak óraként használtam) egy áramszünet, kapott egy 350 Ft-os kondit, azóta is kiválóan muzsikál.
A szolgáltatóknak is biztos keletkezik kára, amikor majd fél napig nincs szolgáltatás az áramszünetek miatt.
Erre meg van egy egyenlet, évenkénti áramszünetek száma és hosszaés az ezen vesztett összeg meg nyert ügyfélharag. Amennyiben az utóbbi a nagyobb. hidd el, ha van rá lehetőség (és mondjuk nem a 8. kerületben a tetőtérben van a bázisállomás), kerül oda egy dízel generátor. Egyéb esetben ÁSZF szerint (hasra) 99, esetleg 99,5%-os rendelkezésreállás van, ami azt jelenti, hogy egy évben 6/3 nap üzemszünet szerződésszerű szolgáltatás.
-
bociusz
aktív tag
válasz Landsmann #77261 üzenetére
21601/5412/956673/378
216 = Magyarország
01 = Telenor
5412 = Tracking Area Code (~körzet)
956673 = 256-tal leosztva az eNodeB (~torony) 3737, a maradék a cella száma: 1
378 = Physical Cell Identifier
A fentiekből nem derül ki, de Cellmapperen meg lehet nézni, hogy ez a Telenor egyik debreceni B3 tornya. -
embe
nagyúr
-
Diák66
őstag
-
trec12
addikt
-
veterán
válasz Landsmann #75597 üzenetére
Akkor ez készülékfüggő. Én is szenvedtem ezzel azt kb fél óra gugli hozta a megoldást.
Új simmel ugyanúgy adatra állítom akkor megtalálja play, utána ott van fiókban mindkét sim, és azt állítom adatra amelyikkel fizetni akarok. Mondjuk jelen pillanatban úgy működik nálam hogy 1 slot voda ami alapértelmezett mindenre, 2 slot telekom és ha azzal akarok fizetni akkor arra adat különben azt írja alá hogy nem elérhetö. De előtte Telenor voda volt ugyanez volt a helyzet.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz Landsmann #75594 üzenetére
Vagy az adat. Nálam csak akkor engedi ha az van mobilnetre allítva amelyikkel vasárolni szeretnék. Különben meg se jelenik vagy azt irja alá pirossal hogy nem lehet. A50
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
asdf_
veterán
válasz Landsmann #75480 üzenetére
Azt tudni kell, a Play rendszerében nem azonnal történik meg a váltás. Tapasztalatom szerint 1 és 20 perc közötti az az idő, amikor a másik kártya megjelenik aktívként a fizetésnél.
És ha a váltás után nyomsz a google play services-nek egy force stopot? Akkor ugye elindul rögtön újra, gondolom benyalja az aktív kártyát rögtön az elején és akkor nem kell várni. Egy próbát megér, szerintem működhet.
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Landsmann #74975 üzenetére
Pont ezt irtam, higy play kizárt ha a készülékben nincs fizikailag a kártya. Ott van a szam ugyan mint regisztrált fizetési mód, de kártya nélkül inaktív (lásd képem).
-
-
félisten
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz Landsmann #74442 üzenetére
Az aktuális eljárásrend most az, hogy mindenkinek bekapcsolják, akinek a kéréskor általuk kompatibilisnek tartott készülékben van a sim kártyája. Tehát kb. a VoLTE képes modellek harmadán. És időnként futtatnak egy ellenőrzést, amivel visszateszik a VoLTE tiltást azokra a készülékekre, amik nincsenek benne a listájukban. A lista nem az a lista, ami a volte oldalon kint van...
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #74398 üzenetére
Wifivel azért kell a telefonodnak több idő mivel ilyenkor nincs elsőbbsége a 4G hálózatnak.
Wifi nélkül viszont arra törekszik a telefon, hogy visszaállítsa a hívás előtti hálózatot.
Nálam hívás befejezése után 3mp-el már visszajön a 4G+VoLTE.
A telefon nem várja meg amíg elfogy a 4G térerő. Sokkal hamarabb átvált 3G-re. Sőt olykor maximális térerőnél is átválthat 3G-re ha a hálózat erre kéri a telefont. Ilyen esetben jó az LTE Only. Igaz csak trükközéssel és csak bizonyos telefonoknál oldható ez meg a Telenornál.Dr. Romano
Az a tiszta ha a gyártó frissíti. Bonyolult manuálisan frissíteni. -
-
gabor9991
őstag
válasz Landsmann #73993 üzenetére
[Ezen] az alkalmazáson keresztül lehet a kamerákat elérni, telenortól van 3 adatkártya amivel nem működik és van egy sima feltöltőkártya amit tesztelés miatt vettem na azzal se működik.
Másik két szolgáltató mobilnetjével vagy az itthoni vezetékes nettel működik normálisan.
Ezért gondoltam, hogy a Telenor talán segíthet, de nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Phantom Thread (Fantomszál) eredeti poszter bekeretezve 27 in x 40 in (69 cm x 102 cm)
- DOMYOS EL520 Elliptikus tréner, áramforrás nélküli
- Wireworld Luna 8 Audio Interconnect RCA kábel 1m
- Corsair RM750X (2021) White 750W-os Gold minősítésű tápegység - sok magyar garanciával! -
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest