Hirdetés
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz tjokai #24699 üzenetére
Annak az 50k-nak Forgalmi előleg a neve, amit beszednek, majd szép lassan jóváírják a számládból, így lesz majd 10 havi számlád, ami 0ft-s lesz.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Pár napja írtam h szeretnék előfizuval Smarttarifa3 díjcsomaggal vásárolni egy LG G2 készüléket 22 havi törlesztővel, 0ft kezdőrészlettel. Nos bementem ismét a Telenorhoz, ezúttal Dunaújvárosban és olyat hallottam h azóta sem tudok észhez térni. Azt mondta a csaj, h bekell fizetnem vásárláskor 50.260ft-ot és utána 22 x 3863ft a törlesztőm + a díjcsomag (5290ft). Na ezen nem kicsit akadtam ki Létezik ilyen, emberek?!
Akkor hol van itt a 0ft kezdőrészlet? Másik meg az h így, ebben a formában kifizetek közel 140.000ft-ot, mi ebben a kedvezmény? MI AZ AZ 50.260ft KEZDŐRÉSZLET?! Valaki mondjon már erre ép, elfogadható magyarázatot!!!!
Köszi12 havi törlesztés felett bekell fizetni egy egyszeri adminisztrációs díjat, ami 990ft.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Balázs1986
addikt
Vicces ez a Telenor Flottásként elvileg nem tudok Próba 500Mb csomagot (rendes 500Mb-ot sem) rendelni. Ehhez képest online felületen enged, használtam is, majd egyszer csak eltűnt. Először úgy gondoltam, valami hiba, ezért újra megrendeltem, működött is legalább egy hétig, de inkább több. Ma megint eltűnt. Felhívtam a 1220-at. Az ügyintéző azt mondta, hogy a rendszer automatikusan törli, amikor "észreveszi", hogy nem vagyok rá jogosult, és jóváírja a 190Ft-ot. Most ha mocsok akarnék lenni, akkor megint megrendelhetném, mert engedi...és 4G 500Mb mehetne ingyen a következő törlésig (onnantól meg vagy újra életbe lép a csomagom tartozékaként kapott 200Mb, vagy megint megrendelhetem). Érdekes
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Majus 14-en lep hatalyba az uj szabaly, de folosleges rugozni, kb. tokugyanaz szerepel benne es most nagyhirtelen az uj ptk-ban sem latom, hogy 15 napon belul javitani KELL.:
5. § A vállalkozásnak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
(19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet)
[ Szerkesztve ]
-
-
timea1991
tag
Az új ptk nem kegyelmez 15 nap alatt javitaniuk kell a szervizeknek
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Smarttarifa 3 lebeszélhetősége használható emelt díjas hívásra/SMS-re is?
Neten belépve az "Egyenlegfeltöltés és -információ" résznél van egy olyan, hogy Vásárlási keret (pl. parkolásra, autópálya matrica vásárlásra): 2 500 Ft. Ezt a keretet emelt díjas szolgáltatásokra is lehet használni? -
darvinya
titán
Elég a net.
Én Xperia P-n Opera Mobil-lal használom turbó nélkül normál nézetben, és bőven jó.
Viszont volt egy próba hónapom az újak közül és APN online-on szakadozott rendesen, de Online csomag APN net-el semmi hiba nincs.(#24683) kokokka
Ott akkor valami nem kerek.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MaciG
addikt
válasz Viktor0610 #24675 üzenetére
Értem. akkor szerintem nekem a Smarttarifa 2 lesz a nyerő, mert ez a deezer vagy mi nem érdekel, a netet meg nem sokat használnám, csak néha facebook meg e-mail, viszont itt több a lebeszélhető perc mint az extrában.
Egyébként ez a "net lassítás" a gyakorlatban mit jelent? Mert a konkrét számadat nem mond nekem semmit. Tehát ha be van lassítva akkor pl. egy ilyen Ph szintű oldalt meg lehet vele még nyitni lassan vagy azt már nem?BANZAII
-
kokokka
őstag
Most jött :
"Az emeltdíjas szolgáltatásokra és mobilvásárlásra felhasználható hitelkeretét megváltoztattuk, értéke ezentúl havi 10000Ft lesz. Üdvözlettel:Telenor"
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #24679 üzenetére
Net hiány miatt lép ki.
-
MODERÁTOR
-
Vangelis
félisten
válasz Viktor0610 #24677 üzenetére
Téynleg nekem is van korlátan dííízerem
Most figyelem...
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #24675 üzenetére
Deezer -rel mit érsz, ha nincs net-ed?
-
MODERÁTOR
Az Extra családnál a forgalmi keret túllépése esetén minden adatforgalmat lassít a szolgáltató, a "sima" Smarttarifák esetében az Fb (Smarttarifa 3-tól a böngészés/navigáció/email is) korlátlan.
Az Extra csomagok havidíja nem lebeszélhető, csak tartalmaz X percet. (Veheted lebeszélhetőnek is, de ne számold ki, mennyire jön ki a percdíj, mert dobsz egy hátast. Az Extra tarifák előnye a nagyobb internet keret, illetve (ha ez számít), beépítve tartalmazzák a Deezer zene szolgáltatást, ami külön megrendelve 1400 forint volna.
Xiaomi 13T
-
kokokka
őstag
Smart 2-ben vagyok. A havidíj valóban 100%-ban lebeszélhető, de fele-fele arányban saját- illetve más hálózaton. 250Mb NET is van a csomagban, alap dolgokra elég. Viszont havidíjon felül számlázzák a kapcsolási díjat, az SMS-t és az MMS-t is. Ezeket kalkuláld bele ha sokszor használod őket.
-
MaciG
addikt
Sziasztok!
Van itt valaki aki "Smarttarifa Extra 1" vagy a "Smarttarifa 2" csomagban van? Mert ez a kettő közt gondolkodom csak számomra nem világos mit is jelent pontosan az hogy a havidíj100%-ban lebeszélhető.
Mert pl a "Smarttarifa Extra 1"-nél van egy olyan mező, hogy a havidíjban foglalt belföldi percek száma 50 perc. De ha ugye ez a 2790 forint 100%ban lebeszélhető és 41 forint a percdíj az sehogysem 50 perc, szóval nem értem mit is jelent konkrétan ez a 100% lebeszélhetőség a két csomag esetén.BANZAII
-
Landsmann
addikt
válasz zoli62 #24666 üzenetére
Na, én ettől nem várok semmit. Mivel ugyebár nálunk nincs kartel, teljesen véletlenül mindegyik szolgáltató szinte ugyanazt nyújtja, vagy úgy nyújtja, hogy egyértelmáűen egyik sem jobba másiknál. Abba a módszerbe, (ami pedig letörhetné az árakat) hogy külföldi kártyával olcsóbban beszélgethetnénk itthon mint saját SIM-el, a tisztelt UNIÓ rondított bele, mivel a szabályozást úgy alakítják ki, hogy az azért ne legyen olcsóbb. Na így aztán verseny továbbra sem lesz véleményem szerint.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
313313
addikt
válasz darvinya #24667 üzenetére
Tegnap kb 10-től 15-ig globálisan volt sz@r a viber, tré hálózatán, wifin keresztül se működött, még a szöveg átvitel se
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #24665 üzenetére
Ezt hogy érted?
Múltkor hívás volt csak tök süketség felvételkor.
-
zoli62
addikt
válasz Landsmann #24664 üzenetére
Egy idő után, amikor a VOIP-ot már nem lehet tiltani, a roaming pedig ingyenes lesz, piaci körülmények miatt és a nyereségcsökkenés miatt úgyis rákényszerülnek bizonyos visszalépésekre, például a kapcsolási díj, és hívásiránymegosztás újragondolására, főleg, ha a korlátlan flat tarifák miatt a hagyományos díjcsomagok visszaszorulnak.
-
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
Olvasgatom a június 1-től érvényes ÁSZF-et. Kezd nosztalgikus hangulatom lenni. Kezd a telenor visszatérni a Pannoni korszalhoz. No nem a szolgáltatások árait illetően, se nem arról van szó, hogy a 8 másodperc az tényleg 8 másodperc legyen és ne hatvan. Nem, nem. Nemes egyszerűséggel arról van szó, hogy a közlemény majdcsak felét az teszi ki, hogy módosítják a korábban kiadott ÁSZF-et, mivelhogy abba sok hiba csúszott. Egy jó ideig az volt a gyakorlat, hogy a megjelent közleményben tudatták az olvasót, hogy a korábban megjelent ÁSZF-ben hibák vannak. No, most itt tartunk újfent. Ha ez kell ahhoz, hogy legalább olyan ár-érték arányt nyújtson a szolgáltató mint mikor még Pannon, ne adj isten Pannon GSM volt, akkor én nem állok elébe eme (vissza)fejlódésnek. Gondolom azért hiú ábránd arról álmodozni, hogy a publikus csomagokban is újra másodperc alapú legyen a számlázás, ne legyen hívásmegosztás a havidíjban és ne legyen kapcsolási díj. Tudom, kezem belelóg a bilibe.
-
jbl
aktív tag
Viber megy valakinek? Tudtok üzenetet küldeni?
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
tomp
félisten
válasz Landsmann #24660 üzenetére
Nekem a híres NMHH-s LTE teszt alatt a modemben megolvadt a SIM kártya és a modem is megsült mert hónap végén már attól is kékhalált generált a windowsnak ha csak bedugtam. A modemet ki is vették azóta a kínálatból...
Jó kis ZTE volt. Csak hát megolvasztott mindent... -
Landsmann
addikt
válasz csucsu21 #24659 üzenetére
Hááát, ha azt írom, hogy a tisztelt szerviz olyan készüléket is hibátlannak minősített, amit be sem lehetett kapcsolni, akkor én sok jót nem várnék a szerviztől. Mint ahogy nekem is hibátlannak minősítették az adatforgalom nélkül 103 fokra melegedő, majd görcsöt kapó USB sticket.
-
csucsu21
aktív tag
válasz Vangelis #24657 üzenetére
Nah ebben van valami nem igazán
a garancia papíron ez áll A készülék újszerű állapotban van.Karcos kijelző.hátlapot visszaadtammemóriakártya nem volt ( így van rá írva a papírra nem én írtam egybe ) a kijelző nem igazán volt karcos mert fólia volt rajta első naptól fogva na de majd lesz valahogy igazából abban reménykedem hogy hátha valami olyan baja van hogy cserélni kell de szerintem nem való szinű hogy ki fogják cserélni már csak azért sem mert már egyszer éltem a 3 napos csere garanciával
De mégy egyszer köszönöm a válaszokat.Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
Gerr'y
senior tag
Sziasztok!
Djuice szamlas 20-as csomagom van, szerzodeskoteskor lehetett valasztani 500ft ertekben egy kiegeszito szolgaltatast es en a 100mb internetet kertem.
Elozo honapban kiprobaltam a 2gb net+dezzer-t, amit a probaido vege elott siman le tudtam mondani.
Most viszont nincsen netem, mert a probanet torolte az eredeti netemet.
Kerdes: innentol csak fizetosen tudom hasznalni a 100mb netet? -
csucsu21
aktív tag
válasz Vangelis #24655 üzenetére
hát köszönöm a válaszokat
Tegnap olvastam az oldalukon egy ilyet hogy a márka szervíz max 30 napon belül vállalja a telefon szervizelését. de majd kész lesz 1-szer ( remélem ) ha nem olyan lesz az állapota mint mikor le adtam át sem veszem 3 hetes telefon jobb állapotban volt mint mikor ki vettem a dobozból[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
draco31
veterán
Hello!
Mennyibe kerül náluk egy kártyás telefon függetlenítése?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy 3 hete vittem vissza a telefont garancia miatt.
Az lenne a kérdés hogy van-e valami határ ami után cserélik a telefont vagy a javítás bár meddig elhúzódhat ?
Papíron az áll 14 nap maximum 30 de ezt mennyire tartják be ? és hétvége ünnep nap bele számít-e ha igen akkor még csak kb 14-15 napja van bent igaz már egy sms-et kaptam múlt hét hétfőn (húsvét) hogy még nincs kész a készülék.
Ja és a készülék amit vettem most már 8-9000 forinttal drágább mint mikor én vettem ha esetleg ki is cserélik rá kell fizetnem ?
1-szer már éltem a 3 napos csere garival ( aksi hiba miatt ) ha ez számít valamit.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
club1
veterán
válasz V8Dávid #24643 üzenetére
Nekünk flottánk van náluk, sajnos legutoljára 3 évet írattak velünk alá. Jövő nyáron jár le, de már most vágjuk a centit... Technikai és menedzsment problémáink is vannak, az embernek így 13 év után az az érzése ezzel a céggel kapcsolatban, mintha már csak marketingesek és kereskedők dolgoznának a cégnél. Ha részletek is érdekelnek, csak vissza kell olvasnod itt a topicban.
-
TODI1111
veterán
-
V8Dávid
csendes tag
Sziasztok
13 nap múlva lejár az előfizum a Tré mobilnál, és azon gondolkoztam hogy a Telenorra váltok mert itt olcsóbb a telefon amit kinéztem és be tudom állítani a telefon törlesztőjét+ a futam időt, szerintetek érdemes váltani?
Meg vagytok a szolgáltatóval elégedve? pl a hálózattal? a mobil nettel? -
Vangelis
félisten
Azért a telenor tényleg nem semmi
Vettem egy készüléket részletre tőlük.
elfelejtettem, hogy számot vittem volna, de ráhordozni nem lehet.
Akkor szerződés visszatörlés. OK! Az előleg meg is jelent muinuszba. Majd levonják. Mert fizettem be 2790ft előleget.OK.
My telenorban ott figylet a készülék részlet.... FB... megkeresem őket. rendben van minden nem lesz kiszámlázva. Rendszerhiba.
1220 is megnyugtatott, hogy majd frissül.
Fel is hívtak, hogy az úgy van rendben.... OK.Erre ma reggel kiszámlázták a fennmaradó részleteket (22 havi) egyben + ahavi számla .. majd 34ezer forint.
....
29990ft a havi számlám 3800ft.
pedig direkt felhívtam a figyelmüket, hogy biztos nem törölték vissza rendesen azt a szerződést.
Hangfelvétel biztos megvan nekik Jah meg az FB chat-en is leíarták.
Hogy lehet ez....Mondjuk én tudtam, hogy ez lesz. Azért is figyeltem a számlát reggel egyből.
Ha így menne a tippmix is!?[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
timea1991
tag
1eft ért vettem
-
club1
veterán
válasz timea1991 #24631 üzenetére
Elképzelhető. Az előfizetéssel kihozottakat érdemesebb eladni, ha nagyobb árrést akar elérni az az eladó aki eleve nem akarja eladás után az előfizetést tovább fizetni. És természetesen azt hazudják, hogy feltöltős modemként lett vásárolva, tehát nem fogják a szolgáltatók letiltani. Azért ki kellene próbálni egy másik (akár csak hanghívásos) kártyával is...
-
timea1991
tag
Vaterán vettem feltöltős mobilsticket januárban most nem akar kapcsolodni. Elképzelhető h előfizetéses volt és azért?
-
őstag
válasz szlovibuki #24628 üzenetére
Benzinkúton én még nem kerestem, mintha a Mol-t vagy Omv-t írták volna korábban. Nagyobb Tescokban a műszaki pultnál érdeklődj, a pult alatti üveg mögött szokott lenni, ott a pultnál kell kifizetni, Tesco pénztárosnak megmutatni a sim-et és a blokkot. Kb 4 helyen vásároltam már, ha éppen nincs, akkor kérdezd meg mikorra várható. Gyártás ideje hátul található, 15 hónapig aktiválható, érdemes többet venni egyszerre, világos kék színű, kb 10x10 cm-es tasakban van.
-
Vangelis
félisten
válasz szlovibuki #24628 üzenetére
Vagy SPÁR-ban
-
szlovibuki
tag
válasz vgyuri #24627 üzenetére
Wow, köszi, ez még jobb, mint ha 1500-ért venném. Ez országosan bármelyik tescoban, benzinkúton megvehető?
Spar az nálunk nincs, tesco az van, de ott én sehol nem láttam még ilyen ajánlatot. Vodás simet lehet venni a pénztárnál van kitéve 500 Ft, de az nem kell. Mely benzinkutakon lehet venni? Pl. Mol?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz szlovibuki #24624 üzenetére
Tesco-ban és benzinkutakon is van 300 forintért "Telenor Praktikum +Net Mini Expressz" sim kártya, Klikk megrendelhető rá, a 300 forintot hálózaton belül le lehet beszélni. Gyorsboltban is kapható.
-
Vangelis
félisten
Én SPAR-ban szoktam venni. Ott 300Ft és 300Ft al fel is van töltve.
-
zseko
veterán
Valóban már ide jutottunk, ennyire nehéz beírni a böngészőbe azt hogy www.telenor.hu?
"A csak SIM-kártyát tartalmazó, készülék nélküli kezdőcsomag ára: 1590 Ft, mely 400 Ft értékű kezdőegyenleget tartalmaz, melyből 200 Ft hálózaton belül használható fel.
A készülékes csomag 900 Ft értékű kezdőegyenleget tartalmaz, melyből 450 Ft hálózaton belül használható fel.""Internet: rendeld meg a Telenor Klikket vagy válassz előfizetésed mellé egy havidíjas Mobil Online csomagot (599 Ft-tól), hogy a beszélgetés mellett a netre is tudj csatlakozni."
Nem basztatásként, de na...
HR24.hu
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
A telenornál mennyibe kerül egy feltöltőkártyás SIM kártya? És mennyi kezdőegyenleg van rajta?
Ha csak egy SIM kártyát veszek, azzal igénybe tudom venni a KLIKK mobilnetcsomagot, ami most 3 hónapig ingyenes?
-
Statikus
senior tag
Sziasztok,
ma vettem észre, hogy a Skype nem kapcsolódik a telefonomon. 2-3 napja még biztosan működött.
Lehetséges, hogy a Telenor valamit belepiszkált kedvezményes dolgozói flottába a Vodafone-ra való váltások miatt? Tud erről valaki valamit?Milyen Telenor csomag esetében nincs tiltva a Skype?
Köszi
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, egy LG G2 a kiszemelt készülék. Nyílván Telenornál vásárolnám előfizetéssel a Smarttarifa 3 díjcsomaggal, új belépőként. A Telenor weboldalán már új előfizetőként is 0ft-os kezdőrészlet van feltüntetve, a futamidő szabadon választható 6-22 hónap között, ugye ennek függvényében változik a havi törlesztőrészlet is.
Nos, a kérdés ebből fakad....a mai napon bementem személyesen a Telenor helyi üzletébe, ahol szerencsémre éppen megbénult a számítógépes rendszerük, így nem tudtak 100%-os felvilágosítást nyújtani a vásárlással kapcsolatban, de mikor felvázoltam a fentiekben leírtakat a hölgynek, annyit mondott h véleménye szerint biztosan van kezdőrészlet egy ilyen kategóriás készüléknél, olyan 10e ft körüli összeget mondana.Ez tényleg így lehet, azaz valóban nem hozható el 0ft-ért? Akkor a weboldal miért úgy írja? Vagy az csak online rendelés esetén érvényes?
Várom mielőbbi segítségeteket! Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
club1
veterán
válasz Balázs1986 #24618 üzenetére
A KLIK adott flottája NEM a szolgáltató miatt szűnik meg, ebből a szempontból tehát köze nincs a hozzászólásomhoz.
-
Balázs1986
addikt
Azért ez így erős túlzás. Állami kézben levő flották is változnak, szűnnek meg. Egyik tanár ismerősöm pl. most azért nem tudja, hogy mi lesz, mert a KLIK megszűnteti a tankerületi flottát (pár ezer tag), viszont ő nemrég vett benne hűségidő vállalással telefont.
Más: Volt / van egy Telenor próba 500 csomagom, ami rejtelmesen eltűnt a meglevő szolgáltatásaim közül, de pl. 4G-ről nem dobtak le. És újra is tudtam rendelni, mához egy hónapig megint aktív. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
válasz Vangelis #24612 üzenetére
A fő problémát nem írtam. A kezdőrészlet csak 0 ft lehet, online nem tudom megváltoztatni.
Szerk.: Szóval nem tudom, hogy meg lehet-e oldani, hogy a kezdőrészlet 10k legyen, és ehhez felhasználjam a kedvezményemet, vagy havi bontásba a 10k-t elosztani. (Így lenne havonta 2200->1700)
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Le fog járni a hűségem 1 hónap múlva, és hívott egy ügyintéző srác, hogy van 10.000HUF kedvezményem új telefon vásárlására. (A MyTelenor alkalmazásomban is jelezve van ez).
A lényeg, hogy egy L925-öst szeretnék elhozni Smarttarifa3-mal, viszont egyben nem tudom/akarom kifizetni, hanem részletre (22 hónapra 2200/hó), viszont a Kezdőrészletet a Telenor rendelési oldalán nem lehet megváltoztatni.
Így hogyan tudnám felhasználni a kedvezményemet? Arra gondoltam, hogy a törlesztési összegemből havi lebontásba nem lehet elosztani ezt a 10k-t? Így havi kb. 1700-at kéne fizetnem, és sokat jelentene.A Telenornál beszéltem már egy ügyintéző hölggyel, aki nem tudott érdemi választ adni (már meg sem lepődök), így ha valamelyik 'szaki' közületek tudna segíteni, ...
-
club1
veterán
válasz csernak75 #24605 üzenetére
Kis- és középvállalati flottáknál ezt már tavaly megjátszották. Jellemzően ott már 4e Ft felett van a havidíj, aminek csak a 2/3-a beszélhető le 50-50% irányban és nincs benne net. A vállalatoknak még a viszonylag alacsony percdíj (publikus díjcsomagokhoz képest) miatt érdemes a flottákat fenntartani, meg az egymás közti "ingyen" havi 500 perc miatt.
-
zoli62
addikt
Mi fog történni akkor, ha a flottások száma eléria kritikus tömeget? Szinte nem marad lakossági előfizető?
-
Vangelis
félisten
válasz Viktor0610 #24602 üzenetére
sehol!
Sajnos....
De könnyű bejutni flottába... akár hűség nélkül is!Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
MODERÁTOR
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Létezik lakossági másodperc alapú számlázás? vagy ez csak a flottások kiváltsága ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest