Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
novake
tag
válasz atillaahun #11579 üzenetére
Zsolcán 7.2-es mobillal 5-6 körül szoktam mérni. Miskolc belvárosában kb a felét.
-
novake
tag
válasz atillaahun #11581 üzenetére
Zsolca: 6212 kbps / 2057 kbps / 79 ms, 5758 kbps / 1264 kbps / 93 ms
Miskolc belváros: 2613 / 283 / 71, 3199 / 2277 / 95
Lyukó meg ilyen: 199 / 68 / 352Korlátozással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
100 megással kapcsolatban milyen infót keresel?
-
novake
tag
válasz atillaahun #11583 üzenetére
Be volt tárazva. Mindenfelé mérek.
-
novake
tag
Kikerültek a mobilok: http://www.telenor.hu/50-szazalek/
Árak később lesznek. -
-
novake
tag
Fent vannak az SGS3 árak: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/samsung/galaxy_s_iii/feher
-
novake
tag
-
novake
tag
Nem azt mondtam, hogy nem helyesek, hanem hogy ez számháború.
Nyilván nem azt hangsúlyozzák, hogy a Vodafone az ország 90,1%-ában, kültéren garantálja a 150 kbit/sec letöltési és 40 kbit/sec feltöltési sebességet. Pedig ugyanabból a táblázatból ez is kiolvasható.
Én nem mozgok az ország 90,1%-ban, nekem a budapesti és miskolci lefedettség fontos, meg mondjuk még a kettő közötti vonal. -
novake
tag
Június 5-én, kedden SGS3 mellé:
Az első 200 ügyfél számára, aki vagy új előfizetéssel, vagy bónusz programban, hűséggel vásárol Samsung Galaxy SIII készüléket különleges ajánlatunk van:
Samsung Galaxy SIII vásárlás esetén 0 Ft-ért elérhető a Samsung Galaxy Tab 2 10.1, Hipernet 21 előfizetéssel, 2 éves tarifahűséggel és a hűség teljes időtartama alatt, a Hipernet 21 havidíjára 50% kedvezménnyel.https://www.facebook.com/events/256554917785957/
Ha jól számolom, ez 183 020 Ft-os kedvezmény!
[ Szerkesztve ]
-
novake
tag
válasz Pist@bácsi #13039 üzenetére
Okostarifával a böngészés és emailezés korlátlan, nem von le semmit. A böngésző lényegtelen, pl. gyárival is így van. Opera Minit csak azért ajánlják, mert tömörít, kisebb forgalmat csinálsz a hálózaton.
-
novake
tag
Korábban valaki kérdezgetett a Miskolc (környéki) lefedettségről. Jelentem, nagy meglepetésemre már Lyukóban is van HSPA.
-
novake
tag
És itt van hozzá egy új tarifa is: Smarttarifa extra
A legkisebben 500 mega. A nagyoknál meg két SIM között megosztható az adat.[ Szerkesztve ]
-
novake
tag
válasz Csaba1512 #14674 üzenetére
Úgy néz ki, régiek is válthatnak rá: [link]
" Ez a kitétel csak a Smarttarifa 1 tarifacsomagra vonatkozik. A Smarttarifa többi tagjára ill. teljes Smarttarifa Extra tarifacsaládra lehet váltani az általános tarifaváltási szabályok szerint.
Tarifahűség esetén tarifakategórián belül és felfelé. Ha nincs tarifahűség, akkor teljesen szabadon lehet váltani! " -
novake
tag
válasz sifarr #14763 üzenetére
Konkrétan ezek forrása érdekelne:
"A mobilnet előfizetések legalább 80 %-a hangalapú előfizetéshez kapcsolódik, azaz kombinált előfizetés (pl. okos 90) része." - Úgy tudom, az NMHH riportban a mobilinternet egyben van riportolva.
"A kombinált előfizetések használóinak ezekhez képest jóval kevesebb is elég. 90%-uknak 5-700 mega bőségesen elég." - Magyar használati adatokat meg szűkmarkúan tesznek közzé. Ezt hol találtad?Az összehasonlítással egyetértek, én is szoktam választani bármit veszek. De nem az országos lefedettség %-a érdekel, még csak nem is Békéscsaba, hanem ahol én használom. Az kb. 3-4 város és az azt összekötő útvonal.
[ Szerkesztve ]
-
novake
tag
válasz Acheron #14823 üzenetére
Nem, azért, hogy nagyobb piaca legyen.
Nézd: Már nem fontos a hardver az Amazonnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest