Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDalmayr
csendes tag
Ez oké is amúgy a számla anyué, az enyém kisebb de több net viszont a készülékeket keresztbe vesszük mert neki jó az én előfizumra kihozott 0ft-os xperia L
az egy néven lévő előfizetésekre fizetünk 35000-et legalább, az ő száma 15 az enyém 10 éve 10000 körüli összegeken pörög, az előleggel nem hinném, hogy gond lesz (sosem kértek) az árat meg kifizetném egyben. Az óra nem igazán érdekel(persze nem bánom ha adnak
) csak a gond azzal van,hogy májusban tudnám csak venni az akció meg áprilisig tart.100000 a lélektani határom, bár nem a pénz miatt, hanem mert ennyi befizetett pénzre nehogy már több legyen
-
zseko
veterán
válasz
DDalmayr
üzenetére
Az ajánlat 2014. március 27. és április 10. között a készlet erejéig érvényes. A ajándék Samsung okosóra sikeres előrendelés esetén vehető át a készlet erejéig.
Szerintem az előrendelős-órás ajánlat ennyi, csak a készlet erejéig, és megvan adva a rendelési idő is , és később óra sem lesz hozzá, azt külön venni kell majd. Ha szerencséd van akkor esetleg akár független készüléket is kaphatsz, ilyen előrendelésben vettem tavaly én is az S4-et és független készüléket kaptam, mint sok mindenki más is
90e-et még akár nekem is megérne az S5, de a havi 13e-es számlát viszont már nem. Az 500MB net is egy vicc.Ja és ezt se felejtsd ki:
Telenor a részletre vásárlást forgalmi előleg fizetéséhez kötheti.Visszább olvasva láthatod valakinek mennyit számoltak fel pluszban, ha nincs szerencséd lehet akár 100e fölött is.
-
DDalmayr
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Májusban vehetek új készüléket all-in l csomagban, eddig az s4 volt a kiválasztott, viszont láttam a honlapon, hogy az s5 90000 körül lenne. Nekem bőven megérné ezért a pénzért, az s2-m már lassacskán 3 éves lesz. A kérdés pedig: Az előrendelős-órás ajánlat ennyi, és 2 hónap múlva az üzletekben több lesz, vagy az ára marad ennyi csak nem lesz hozzá óra? Remélem érthető a kérdés
Szomorú lennék mert ez az ajánlat nagyon tetszik 
Köszi Dalma -
tonyrulez
őstag
válasz
Bone123
üzenetére
Telenor Online Titkosítási beállításoknál bepipálandó:
"Titkos, kérem, hogy adataim ne jelenjenek meg a Tudakozóban, illetve ne kerüljenek továbbításra telefonkönyvben történő megjelentetés érdekében sem. Adataim felhasználhatóságáról a Telenor kapcsán a lentiek szerint rendelkezem."
"Alulírott Előfizető kijelentem, hogy a Szolgáltatótól nem kívánok telefonon vagy egyéb távközlési úton (pl.: SMS-ben) reklámanyagot kapni."
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Online vagy vmi négszámos hívón be lehel vhogy állítani, hogy az online tudakozóban ne jelenjen meg a nevem, és remélhetőleg ne találjanak mindig meg reklámmal az emberek?
-
-
Zol01
tag
Hello!
A telenor weboldalán ahol kapok ajánlatot online vásárolható készülékekre, valami oknál fogva más csomagot dob ki mi mint amiben vagyok! Gyakorlatilag a legrosszabbat " Klasszik 1 csomag", ezzel a csomaggal a lumia 920 nem olcsó... 216 990 ft, ami hogy is mondjam gusztustalan ha azt nézzük hogy a 925 ebben a csomagban 93 990 ft!
Bár a kérdésem még mindig az miért Klasszik 1 csomagot jelez úgy, hogy meglévő Telenor előfizetésemmel szeretnék vásárolni!Előre is köszönöm!
-
BlackSoft
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
És azzal mi lett? Mire fel kérnek ilyen előleget? Azért megyek hozzájuk, mert X összeget egyben nincs módom kifizetni, ezért az ő "kedvezményükre" vagyok kíváncsi... Nyilván nem akarok még 3x annyit kifizetni, akkor semmi értelme nincs a dolognak, ennyi erővel elmegyek a Media Markt-ba (ami egy baxott drága hely), és megveszem függetlenül, ami kell...
-
BlackSoft
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Ez így már nem "havidíj" ha 15 hónapot ki kell fizetni előre...

-
zseko
veterán
na, megnéztem ezt a mymenü-t, egy vicc...
2GB-os netem van, felajánlott 500MB-ot pluszba...
öcsém kértyés, neki 370 perc + 370 sms 7 napra, 2220-ért, jó vicc
végülis jó ár lenne, 3 vagy 6 forint attól függően hogy számolom, de nem egy hétre. -
ntomi0730
senior tag
Minden változik...! Eddig 19 hónap után lehetett telefont vásárolni, most pedig megemelték 21 hónapra!

-
válasz
Bucicimaci
üzenetére
Számhordozás megvalósulása előtt nem tudsz telefont venni.
-
Bucicimaci
tag
Sziasztok!
Nemrégiben kezdeményeztem egy számhordozást a telenornál, ami 2-án fog megtörténni, viszont addig ugye kaptam egy "ideiglenes" számot. Ha telefont szeretnék venni megadva ezt a számot akkor a következőt írja ki:
Ezzel az előfizetéssel jelenleg nem tudja megrendelni a készüléket bónusz ajánlatban. Lehetséges, hogy még nem járt le a hűségvállalása, vagy egyedi tarifacsomagja van. Új mobilszámmal bármikor vásárolhat a kínálatunkbó
Szerintetek érdemes ezzel bemenni és rákérdezni, hogy mi vagy várjam meg a másodikát és utána már fogok tudni rendelni telefont?
-
darvinya
titán
Nekem csak ilyenem van, és normálisan böngészek, @zek telon.
(#24274) zseko
Azért nem mindegy, mert ha belendül a töltőgetés.
Gyorsabban elfogy a 1GB LTE-n.Jó volt az a idő teljes sebességű net 1000Ft-ért.
Akkor átlagban 26GB volt a havi forgalmam.
Még így korkátozva is lepörgetek kb. 10GB-ot. -
zseko
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Attól hogy HSPA vagy LTE, az 1GB az 1GB marad, ha a hálózat gyorsabb még nem lesz kevesebb... Azért az sem mindegy hogy mire használod, nekem 2GB-os csomag van, 6 nap van hátra még a haviból és eddig 590MB-ot használtam el. Igaz persze sokat vagyok wifin, nagyobb dolgokat onnan intézem, mint pl. Deezer hallgatás vagy szinkronizálás, és a Dropbox is wifin tölti fel a képeket, facebook pedig már nincs. De tavaly mikor korlátlan net volt akkor teszteltem, egy 10GB-os csomag az ami nekem már elég lenne
Ebben már minden volt, facebook, képfeltöltés, youtube filmek, deezer, folyamatos dropbox és google+ fényképszinkronizálás....én most próbáltam ilyen hálózaton a 2GB-os próbát, és kb. 6 napig volt elég...
Mondom én, kb. 10GB

-
Zsolt_16
tag
köszönöm

-
Zsolt_16
tag
Sziasztok!
Smart 2 tarifában 250mb adatkeret van ha túl lépem akkor nem számolnak fel költséget nekem?
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Van valami korlátozás arra, hogy egy személy hány sim kártyát aktiválhat, illetve mennyi lehet a nevén?
Néhány havonta kénytelen vagyok venni sim-et a klikk miatt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlackSoft
addikt
Mi a fene ez, minél olcsóbb előfizetést nézek annál nagyobb forgalmi előleget ír

Pár napja 3190forintos havidíjas kártya 3190ft előleggel lehetett megvásárolni, technikailag kifizeted átvételkor az első havidíjat. Most 49ezer forint forgalmi előleg???? Vagy ez most mire jó akkor? Egyben ki kell fizetnem 15hónapnyi havidíjat? Mert akkor már nem havidíjról beszélünk...
-
Csaba1512
tag
A Telenornál jelenleg a következő tarifacsomagoknál érhető el az LTE:
-Smarttarifa 5, 6
-Smarttarifa Extra 4, 5, 6
-All-in L, XL
-Telenor Flow 1, 2
-Telenor Flow Total 1, 2
-Okostarifa 1000Smarttarifa 1,2,3 illetve smarttarifa extra 1,2 -nél pedig 7,2 / 1 Mbps az elérhető sebesség. Sőt smarttarifa 3 estében korlátlan a böngészés de a sebesség 1Mbps/256kbit/s
-
waltz
csendes tag
Sziasztok!
A véleményetek érdekelne. Jelenleg egy régebbi tarifám van, ez az Okostarifa 180. A net sebessége elég ratyi ami azt illeti, egyrészt ezért, másrészt mert beruháztam egy szuperjó LG G2-re és jó volna kihasználni az LTE-s képességeit. Ezért szerintetek megérné-e váltani erre: Smarttarifa 3 (itt most korlátlan böngészés vagy nem? Mert írja hogy igen de azt is hogy pörög az 500 megából a böngészés..)
Vagy: Smarttarifa Extra 2...felér az 1 giga net meg a deezer a korlátlan böngészéssel? Ezeknek vajon jobb sebessége lenne mint a mostaninak vagy független ettől? És normális LTE miért nincs ezeknél?
Bocs a hosszért, üdv.: w. -
Csaba1512
tag
válasz
Vangelis
üzenetére
"A részletvétel kamatmentes, azonban igénybevétele egy egyszeri bruttó 990 Ft-os adminisztrációs díj megfizetése mellett lehetséges. Az adminisztrációs díj minden részletvételes vásárlás esetén kiterhelődik az első havi számlán, azonban 2014 március 27-től visszavonásig a 6-12 hónapos konstrukciókban az adminisztrációs díjat jóváírjuk." Mostantól akár 22 hónapos részlet is kérhető. Közben kiderült az is hogy részletvétel csak az új "korlátlan" tarifákhoz kérhető.
[link] -
Vangelis
félisten
Vásárlásnál mi az a 990ft-os adminisztrációs díj?
-
BlackSoft
addikt
Ne is mondd.... Még ma is bugos minden, árak össze-vissza vannak. Tegnap akartam részletre venni telefon, pont azóta nincs részlet lehetőség semmilyen készüléknél, és van ahol fix 100ezres telefon ár mellett a havidíjas 6-7ezer forintos csomagnál forgalmi előlegnek nem a havidíjat kell kifizetni, hanem majd még 100ezret

-
BMS
őstag
Mi a különbség a 2 tarifacsomag közt?
telenornál a praktikum és a praktikum+net között?
feltöltök pl mind a 2re 3ezret akkor a +netesnél kapok 40mb adatforgalmat meg még a percdíjak jobbak,akkor nem kéne úgy drágábbnak lennie?
-
BlackSoft
addikt
válasz
stamas80
üzenetére
Amit én néztem annak az ára ugyan maradt, csak a részletfizetés opció tűnt el, mint minden készüléknél. Pedig ma voltam a Telenorba is, és mondtam nekem mi kell, és hogy kell, mondták, hogy itthon rendeljem meg online, ahogy már eddig is néztem, és kezdőrészlet+első havi előfizetési havidíj 35ezer forintot kell majd kifizetnem online, és küldik is a telefont. Hazajövök, erre nincs részlet egyetlen készülék esetében sem

-
BlackSoft
addikt
Nézegettem a Telenor-t tegnap, és ma pedig rendelni szerettem volna. De az oldalról tegnapról mára eltűnt minden készüléknél minden tarifacsomaggal a készülékek részletre történő vásárlási lehetősége.
Ez most valami nagy bug lehet az oldalon valami miatt? -
Frenky25
tag
Sziasztok!
Egy kis problémám lenne, amelyhez információt kérnék, ha valakinek volt-e hasonló esete a Telenorral.
Történt ugyanis, hogy a tegnapi nap, akartam keszülék nélkül csak sima előfizetést kötni üzletben.
Sajnos ez meghiúsult, a rendszer nem engedte még előleg befizetésével sem a szerződés megkötését.
Fogalmam sincs miért, minden iratom megvolt, az üzletkötő szerint lehet akár számlatartozás miatt más szolgáltatónál, de lekérdeztem a többi szolgáltatónál is , és nincs számlatartozásom sehol, a Telenornál pedig nem volt még kártyás számom sem.
Írtam a Visszélés Megelözési Csoportnak , tőlük várom a választ.
Valaki járt már így?
Mire számítsak? -
asdf_
veterán
válasz
Simon02
üzenetére
Egyszeri alkalomra szol es valoszinuleg 8 napod van lebeszelni/sms-ezni/netezni. Majd kesobb talalhatsz ujabb ilyen egyedi ajanlatot, de a tapasztalat az, hogy minel tobbszor veszed igenybe, ugy emelkednek a tetek (a percek, sms-ek, megabyte-ok, es termeszetesen a fizetendo forint is).
-
Simon02
tag
Sziasztok,
a segítségeteket kérném. Telenor feltöltőkártyás vagyok és kaptam sms-ben egy olyan ajánlatot, hogy MyMenuben megrendelhetem a Telenor egyedi ajánlatát 30 perc telefon + 30 sms +150MB adatforgalom. 180Ft-ért rendelhetem meg, de vajon mennyi lehet a havi díj, kizártnak tartom, hogy ennyi lenne? -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a választ!
A többi csomagnál volt csak akkor olyan opció,hogy 50/50 vagy 60/40 arányban lehet lebeszélni. -
-
Sziasztok!
Az "All in M" csomagban az 5990 ft-os havidíj ( 180 perc ) teljes egészében lebeszélhető hálózaton kívűl?
-
BlackSoft
addikt
válasz
novake
üzenetére
Na de itt azt írja, hogy csak online. És minden amit elolvastam az arra utal, hogy ezt a telefont csak online tudom megrendelni, csak online köthetem meg a szerződést, személyesen ez nem kapható. Persze el tudom képzelni (mivel erre is van pár utalás), hogy mivel ez ráadásul egy "online ár", ha személyesen rendezem, akkor már messze nem ennyibe fog kerülni sem az előfizetés, sem a telefon

-
BlackSoft
addikt
Sziasztok!
A Telenor oldalán a készülékek 70%-a csak "Online" címszó alatt érhető el. Tehát azt mondják, hogy csak online lehet olyan készülékeket venni.
A bolti PDF árlistában van kb 20 semmirevaló készülék...Ennek van bármi valóság alapja? Mert nekem ez hihetetlenül baromságnak tűnik...
Nem éppen hihető, hogy ha bemegyek személyesen azzal, hogy a zsebükbe akarom tömködni a pénzem több éven keresztül, akkor elküldenének a fenébe, hogy nem akarunk neked eladni semmit, vásárolj online

-
whiskeys
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
s mi történik ha nem fizeti a számlákat?
-
Vangelis
félisten
válasz
kokokka
üzenetére
Nyugi tőlemm anno a egész előfizetési díj dupláját akarták elkérni
Azt mondták ami majd felmarad azt visszautalják a szerződés lejártakor.
Én ügyintézőn keresztül rendeltem. Mert el volt írva a telefon ára a honlapon .... így bujtak volna ki.
De a hatóságok azért belátásra bírták őket és praktikummal megkaptam féláron a készüléket.Most viszont már adni akarnak minden féle előleg és szankció nélkül bármit, csak vegyek...
De bekaphajták

-
kokokka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
De ez nem magas összegű előleg, ez a teljes két éves lekötöttség előre megfizettetése. Ha meg ennyire nem bíznak az online vásárlókban, akkor szüntessék meg ezt a lehetőséget! Ja, hogy a pénz azért online is jól jön? Egyébként nekem nem kell megköszönni senkinek semmit, én gond nélkül megvettem a telefonomat náluk. Csak egy véleményt írtam, amivel persze lehet nem egyetérteni.....
-
-
BMS
őstag
és akkor 2évig nem kell fizetnem a tarifa árát? csak a telefon törlesztőjét?
-
BMS
őstag
Hali
A Telenor Magyarország Zrt.-t szerződéskötési kötelezettség nem terheli. A Telenor Zrt. az előfizetői szerződés megkötése előtt – a rendelkezésére álló adatok alapján – hitelképesség vizsgálatot végez.
Az elvégzett hitelképesség vizsgálat eredménye alapján az előfizetői szerződés megkötésére 70.000,- Ft forgalmi előleg befizetésével, üzleteink egyikében személyes ügyintézés esetén (http://www.telenor.hu/elerhetoseg/uzletkereso) tudunk lehetőséget biztosítani
Egy Sony Xperia Z1 Compactot szeretnék/szerettem volna venni smarttaraifa extra 1(havi 2790ft) csomagban.) És a fenti levelet küldték.
Na most így a telefon ugye 99ezer(kerekítsük 100ra).És részletre lett volna úgy,hogy kb 30ezret fizetek ki és 12hónapra havi ötezer valamennyi lett volna.Na mosr így a 100ból már csak 30at kéne befizetnem vagy ez a 70ezer forint nem vonódik le a telefon árából? Ha levonódik akkor havi szinten,hogy oldják meg: fizetem a havi díjcsomagot ami ugye 2790ft és mellé még 12 hónapig a 30ezret?
kérlek segítsetek.
-
borbas666
aktív tag
Hali. Van itt olyan aki Smarttarifa 2-vel használ Call meter 3g-t?
-
club1
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Meg tudom tomp-ot érteni. Baromi dühítő, ha a szolgáltató olyan területeket satíroz be vételkörzetként a térképen, ahol nyoma nincs szolgáltatásnak. Nekem az alföldi kutatási területem (egy halastórendszer) már kb. 3 éve hipernettel jelölt, a valóságban még kilátóról is csak hipergagyinyet-et (Telenor EDGE) lehet fogni...
-
-
tomp
félisten
Frissítették a lefedettségi térképet! Az új kiadás szerint a lakásban van LTE. Erről viszont a telefon nem tud. Szerinte NINCS LTE amit egy piros "x" jelzéssel a térerő ikon mellett jelez is.

-
novake
tag
válasz
Ochocinco46
üzenetére
19 hónap után tudsz venni, az új csomagod szerinti áron.
-
Ochocinco46
aktív tag
üdv.
2012 decemberében vettem egy új készüléket 2 év tarifahűséggel. A hallottak alapján olyan 17-18 hónap után, ami most május-június környéke elvileg tudok venni új készüléket ugyanerre a számra? Ha igen, akkor a csomagomban megfelelő áron, vagy egy kisebb csomag árain drágábban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az egy néven lévő előfizetésekre fizetünk 35000-et legalább, az ő száma 15 az enyém 10 éve 10000 körüli összegeken pörög, az előleggel nem hinném, hogy gond lesz (sosem kértek) az árat meg kifizetném egyben. Az óra nem igazán érdekel(persze nem bánom ha adnak
) csak a gond azzal van,hogy májusban tudnám csak venni az akció meg áprilisig tart.100000 a lélektani határom, bár nem a pénz miatt, hanem mert ennyi befizetett pénzre nehogy már több legyen
90e-et még akár nekem is megérne az S5, de a havi 13e-es számlát viszont már nem. Az 500MB net is egy vicc.

Ezt láttam lakossági ügyfélként: