Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrgia
őstag
-
macikos
addikt
Kinéztem még régebben ezt a szemüveget: [link]
Nem tud valaki valami forrást, ahol olcsón vannak Oakley-k? Bármilyen megoldás érdekel
Persze eredeti legyen... és új
-
Egy német eladó nagyon jó kis oakleykat árul, de elég drágán :/ [link] de legalább jó fotókat készít a szemüvegekről.
-
zack
nagyúr
válasz
Babarnew #4434 üzenetére
Neked ebben mi nem volt tiszta amit The Lab leírt?
Számomra világossá vált, The Lab által is megerősítve, ha rendeltetésszerű használatból adódóan szorul cserére a keret vagy a lencse akkor gari időn túl is, cserélik 2500ft szervízdíj ellenében, és mivel nekem nem magyarországi, kiegészítem annyival, hogy gari papír hiányában U.S.A.-ból behozott szemüveg esetében is a kezdetektől garis, persze 2500ft ellenében. Mi ez ha nem örök élet gari?Az a 2500ft semmi a 40k lencsékhez képest. Teljesen jó így ez a rendszer, és ezért voltam felháborodva amikor a hirdetésemet kiröhögtétek. Főleg így, hogy nem lett igazatok.
-
Integra
titán
úgy vettem anno az rx-emet is, hogy volt rá 1 vagy 2 év gari és utána ha baja van, akkor meghosszabbítom azzal a 2500ft-os történettel egy újabb évre és javítás vagy csere egy szó nélkül.. akkor most ez is ugrott?
pl ELVÁRNÁM, hogy egy ilyen szemüvegnél azonnal ingyen és bérmentve kapjam a pótgumikat a szemüveg szárára.. nem, vegyek ki fél nap szabit és még fizessek is azért, hogy új gumikat rakjak fel, hogy rendeltetésszerűen tovább használhassam.. -
válasz
Babarnew #4434 üzenetére
Úgy látom, hogy ez a garancia nem sok sz.rt ér. A karcot eddig is tudtam, hogy nem garis, de a többi... igazából fizetsz így is úgy is. Azért pl egy 120ezres szemüvegnél kicsit több dolgot várnék el, na de mindegy.
Btw. Pit Boss mikorra várható Mo-n ill nagyjából milyen horror árra számítsunk?
Írtam pü-t
-
-
Integra
titán
-
PoLizei
aktív tag
...izzadság által okozott problémák nem számítanak garanciális elváltozásnak.
Akkor azért meggondolandó, hogy hordjunk-e nyáron óklit! -
-
The Lab
csendes tag
Hello!
Az Oakley minden Magyarországon vásárolt szemüvegre 2 év garanciát vállal, viszont eladói garanciás kártya felmutatásával, de csak garanciális elváltozásra. A gondatlanságból bekövetkezett sérülések, minta a karcolódás, kémiai anyagok, kozmetikumok illetve izzadság által okozott problémák nem számítanak garanciális elváltozásnak. Ezeknél a sérüléseknél a javítás érdekében az új alkatrészt meg kell vásárolni.
A vásárlástól számított két év utána a garanciális elváltozások, de csak azokat 2500forint szervíz díj esetében tudjuk javítani, ha alkatrész áll a rendelkezésre.
Szervízelés új helye: 1027 Budapest, Horváth utca 2-12.
További info: www.mofo.hu vagy a shop@mofo.hu ill. kiraly@mofo.hu
-
Integra
titán
nah, végre jövőhéten megjön a szemcsó
-
Prodrive01
csendes tag
-
válasz
Prodrive01 #4419 üzenetére
Pedig lenne rá, csak lehet, hogy drágán adod. Csere?
-
zack
nagyúr
válasz
Babarnew #4415 üzenetére
Okés...értem én hogy a Magyarországon hivatalosan forgalomba hozott szemcsiknél adnak gari papírt ami magyar nyelvű...de az enyém az U.S.A.-ból volt, és semmilyen garipapírom se volt, de még csak gyártási hibás se volt.
De mint írtam, utána fogok járni...mert én tavaly nyár közepén gariztattam. Azt tudom hogy a Montoya lencsék darabja 20k...mert ezt azért megkérdeztem.
Polarizált lencsére is cserélték volna de az se volt raktáron, de igazából bármelyik Splice lencsét beletette volna ha kell. De ez az ice lencse az egyik legjobb, legalább is nekem...volt Titanium Plate-em is, de nem volt ennyire jó mint az ice. Motorozáshoz nem hinném hogy lenne ideálisabb számomra az ice lencsénél.
A dolgokat tisztáztuk, a hivatalos Oakley Store-os véleményt majd beírom ide, mert piszkálja a csőrömet a dolog, kicsit hihetetlen is számomra. -
Babarnew
tag
válasz
Prodrive01 #4417 üzenetére
azt az Inmate-t nem felejtettem el ám
ha Budán járok felhívlak esetleg..
-
Prodrive01
csendes tag
válasz
Babarnew #4416 üzenetére
Az én véleményemet se vedd magadra , inkább arra akartam utalni, hogy ez régen működött az Oakley-nál ez "nagy" garancia ( meg örökgarancia , marketing - félig marketing dolog) de ez az utóbbi időben azért sokat változott , hogy egy eladható , keresett termék lett, már nem kell mindenféle csoda garanciával megvenni a vevőket , már ők veszik meg a cuccokat , mert neve ( meg minősége , stb) van a dolognak.
Én is örülnék , ha még úgy kezelné az Oakley ( MOFO ) a garanciát mint jópár éve , de sajnos már nem így műkődik.
Béke!! ( ja meg Free Tibet)
-
-
Babarnew
tag
hello, na itt vér pistike
tetszik, de komolyan
a gari 12 hónap...3 éve a monsteremben nekem is 2500-ért cserélték de nem a lencsét mert az 12ezer hanem a keretet, ebből is látszik mi az igazi érték az oakley-nál..ja és ez is KIZÁRÓLAG GYÁRTÁSI HIBA esetén...
kb. 1 éve ez is megszűnt ...
Mindezek mellett ajánlom figyelmedbe a hivatalosan vásárolt szemcsihez adott GARANCIAJEGY-et...csak hogy láss egyet mellékelem
Kicsit felkészültebben Kolléga ! -
zack
nagyúr
Lehet hogy igazad van. Mindenesetre, én voltam bent, és cserélték.
Pusztán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ne egy vér pistike tituláljon már hülyének, és idézgesse a feladott hirdetésemet nagyokat mosolyogva..
Mert lehet ezt így is, normális stílusban, ahogy te is csinálod...
Lehet majd beugrom az Oakley Store-ba és megkérdezem, változott e valami. -
zack
nagyúr
válasz
Babarnew #4396 üzenetére
Te kis nagyokos...jó lenne ha utána néznél a dolgoknak, mielőtt jártatod a szádat.
Egyébként én hirdetem a szemüveget.
Én voltam már lencsét cseréltetni, mert lefejeltem vele egy cseréptetős kutat, és pont a cserép széle a lencsének ütődött és bár nem volt vészes, de karcos lett. Tudod olyan kút, amiből a vizet merik. 2500ft munkadíj fejében mind a 2db lencsét cseréltettem. Mert te mint Oakley szakértő ezt biztos kened-vágod. De ha esetleg nem, csak neked elmondom itt és most...ami magyar garis, azt cserélik ingyen és bérmentve. Ami külföldről van 2500ft szervízdíj ellenében szintén gariban cserélik. Még csak számlát se kérnek....beviszed a szemüveget, és kijössz 5p múlva 2db új lencsével. Persze jó indok az kell. Vagy ismeretség.Ez tulajdonképpen worldwide warranty, amit a benti eladók is megerősítettek. Bármikor és bármeddig amíg Oakley-d van.
Esetleg még el is mondtam volna, melyik az a tisztító amivel ha megtisztítod a tied is akár lehet garanciális, ha esetleg már nincs jó állapotban ill. karcos. Persze kereskedelmi forgalomban nem kapható...de így inkább hanyagoljuk egymást.Ha esetleg valami nem volt világos kérdezz nyugodtan. De legközelebb jobb lenne ha először kérdeznél, és utána okoskodnál...
mod:
Igaz nekem várnom kellett 2 hetet, mert a LE modellekhez nem mindig van raktáron lencséjük. Jah...és bármelyik másik lencsével kérhettem volna, de inkább megvártam az eredeti gravírozottat. Korrektek voltak, pikk-pakk kicserélték...én meg adtam nekik a 2,5k-ra 5k-t.
-
-
Tompyboy
csendes tag
Sziasztok!
#4355) joshua7
Sajnos a szemüvegeket, a haverom hozta be. A square az rendben van, a Tonny Monster Pup is. De sajnos a Why az tényleg gáz. Nem nagyon vágom az Oakley rejtelmeit, de az elmondása szerint őt is felültették. Vett 5 szemüveget, amiből 4 frankó a Why az viszont replica. Mondta hogy tök olcsón adták és szinte rá erőltették. Szánom bánom bűnömet, de sajna ez lukra futás volt. Az értékelésemet, pedig illatszerekből szedte össze a feleségem. Ez az oka, hogy csak pár embertől kaptam őket.
Köszönöm a figyelem felkeltő kritikát.
Tompy -
anti70
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki jó áron Flak/Half Jacket soft vault gyári tokot?
Üdv anti70
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Projektor topic
- Windows 11
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest