- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
Sikerült egy nagyon jó bizniszt nyélbe ütnöm.
Pláne annak fényében, hogy csak a lencséért kérnek 160$-t, ehhez pedig jár egy pár vadi új lencse is.
A benne lévő pedig úgyis cserélődik Ice-ra. -
harryls
aktív tag
válasz
B.Ricsike #28295 üzenetére
Van egy platinum/24k plate-em, amire nincs szükségem, nem új de igen szép állapotban van.
Venge így megy ez. A múltkor lefixáltam egy olcsó julit, másnap hívtam megint a tulaját, fel sem vette, utána itt a fórumon hírtelen lett valakinek egy ugyan olyan eladás céljából, mit tudunk tenni a pénz az nagy úr.
-
B.Ricsike
őstag
Kösz hogy kiállsz mellettem, de annyira nem vagyok letörve. Őt is megértem! Jönnek az ünnepek, mindig jól jön 1 kis pénz. Én örülök más ember sikereinek. Jó fogást csinált, így kell felfogni. Szíve joga eldönteni mit csinál a szemüvegekkel! Én sok sikert kívánok neki az eladáshoz!
Az más kérdés, hogy sok fórumtárs hál istennek előnyben részesíti egymást, és inkább egymás közt adjuk el,a mit tudunk, vagy itt hirdetjük először, ezzel is segítve a másikat, de ettől függetlenül nem ítélem el. Majd lesz még ilyen és akkor gyorsabb leszek!
-
venge
aktív tag
válasz
splitike #28292 üzenetére
Nem. Nekem van egy Silver, igazából nekem nincs szükségem még egy Plate-re.
Viszont Ricsi írta, hogy mennyire szeretne egyet, neked meg hirtelen lett 6 darab. Meg sem fordul a fejedben, hogy fórumos társnak add el az egyiket, kicsi haszonnal.
De természetesen ez az én meglátásom és a te dolgod. -
splitike
csendes tag
válasz
B.Ricsike #28289 üzenetére
Mindegyiket megtartom
Megvan nekem most is, de azokon van egy két hajszálkarc, így most lecserélem őket újra, azok pedig mennek az eBayre elég magas áron
Remélem, kapok darabjáért 350-400 dollárt, mivel azok is újak csak valahogy a vitrinbe lett rajtuk egy két karc
És akkor még jól is jártam
Plusz a srác mondta, hogy van neki még egy montoyas szemcsije is, ami vagy valve vagy splice
szoval holnap azt is megveszem tőle -
sz_proli
csendes tag
Ezt látta valaki innen? Ha nem most költöttem volna egy csomót más oakley-kra....
Esetleg innen hirdeti valaki? -
Fefe35
csendes tag
válasz
teratti #28278 üzenetére
Hát sajnos az alternatív megoldás sem jött be
Utánanézett a londoni customercare a csomagnak és ezt írta:
Thankyou for your email,
We are sorry for the delay on your item, according to UPS tracking the product has now cleared customs and should be delivered to you by the end of day today.
Sometimes parcels can take a little time to get through customs.We hope you are happy with your new product.
Kind regards
Az, hogy a csomagért ki kellett fizetni 100e Ft-ot, simán elkerülte a figyelmüket...
-
teratti
senior tag
válasz
Fefe35 #28277 üzenetére
Leesett az állam a sorokat olvasva....hihetetlen, nem gondoltam volna egy ekkora márkáról. Remélem számodra pozitívan oldódik meg az ügy. Nem egyedüli a dolog pl. anno a Ford is elismerte mikor tönkrement a kettős tömegű lendkerék a Transitokban, hogy a LUK szerkezetekkel gond van de ki kellett fizetni a 300k-s újat, nem cserélték gariban..... Pedig a Ford sem kis konszern..... Addig jó a vevő ameddig megveszi a terméket és kivillantja a pénzt majd mikor baj van annak nincs gazdája....
-
Fefe35
csendes tag
válasz
harryls #28276 üzenetére
Az a vicc, hogy nem tesznek különbséget csomag és csomag között, tökmindegy, hogy egy gombostűfejet vagy egy 124 hengeres hajómotort rendelsz, ugyanannyi a tárolási költség
Egész pontosan:
-a 4. munkanapig: díjmentes
-az 5. munkanapon: 5600Ft+Áfa
-a 6. munkanaptól: 2700Ft+Áfa/nap[/IEzek szerint az 50 ezer nem is fogja betakarni
Plusz reklamációt csak a számla kiegyenlítése után(!) fogadnak be, ami magyarul azt jelenti gondolom, hogy basz...tod, futhatsz a pénzed után, ha már nálunk van... -
Fefe35
csendes tag
válasz
harryls #28273 üzenetére
Ez áll az emailjeinek fejlécében az UPS-nek:
Tisztelt Partnerünk,
A mellékelt számlával vámáruja érkezik. Kérem a vámkezelési megbízást kitöltve és aláírva visszaküldeni a központi e-mail címünkre:
upshungarybrokerage@ups.com
Szíveskedjenek minden esetben ezt a központi címet használni, mert vámügyintézőink eltérő munkaidőben dolgoznak!
A beérkezett küldeményeket az 5. naptól raktározási díj terheli, ennek mértékét a vámkezelési megbízás tartalmazza.
Üdvözlettel,
-
Fefe35
csendes tag
válasz
Fefe35 #28267 üzenetére
Az alternatív megoldásként ajánlott lehetőséget választottam (mellette természetesen kértem a Londoni központot, hogy küldjenek rendesen kitöltött vámpapírral rendelkező szemüveget), erre közölte az UPS, hogy azért azzal is legyek tisztában, hogy a 20 napos raktározás miatt 50ezer(!) Ft díjjal is számolnom kell
Erre finoman elirányítottam a hölgyet a melegebb éghajlatok felé, mert arról nem én tehetek, hogy nem értesítettek arról, hogy a gyár is elzárkózott a vám megfizetése alól, ha erről értesítenek még akkor, abban az esetben nem telt el volna 20 nap, hanem csak 2-3 maximum
Azt hiszem, beszélek egy újságíró barátommal és megy a cikk az egész magyar/külföldi írott és elektronikus sajtóba/facebookra, mindenhova, mert qrvára elegem van mindegyik f..szravaló szereplőből ebben a történetben! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Fefe35 #28267 üzenetére
Azt hiszem azért elég szigorúak a vámszabályok ilyen esetben, de ki tudja hogyan értelmezik ezt UPS-nél.
Szerintem ne hagyd elveszni a csomagot, még utólag is vissza követelheted az árát Oakley-tól.
Limitált kiadást vettél, ami ahogyan a neve is mondja nem évekig szerepelt a kínálatban. Ha ez elfogy, akkor csere másra vagy pénzvissza.
(tudod szerkeszteni is a hozzászólásodat, nem kell mindig újat írni
)
-
Fefe35
csendes tag
válasz
Fefe35 #28267 üzenetére
És ha az alternatív megoldást választom, csak 80 ezret buktam és szemüvegem nem lesz???
Faxa kilátásokGyanítom, mire a Customercare válasza megjön, addigra már nem lesz szemüveg a vámraktárban, ha egyáltalán még ott van (?)
Az elképzelhető egyébként egy közel 200e értékű szemüvegnél, hogy nem adnak újat??? -
Fefe35
csendes tag
válasz
radi8tor #28266 üzenetére
A mostani UPS beszélgetés után volt egy olyan érzésem, hogy valamelyik alkalmazott már kinézte magának, mert egyszer azt mondta az ügyfeles, hogy megsemmisítésre kerül, egyszer pedig azt, hogy megsemmisítésre kerül(T), szóval furcsa volt, mikor említettem melyik csomag után érdeklődöm..
-
Fefe35
csendes tag
válasz
gaborcsu #28264 üzenetére
Köszi a választ, én is erre gondoltam (írtam is nekik), csak kikívánkozott belőlem
A Customercare pedig arról híres (legalábbis saját tapasztalat), hogy egy-egy levélre 1-2-3 hét múlva reagál..
Láttam a weboldalt, igazából ami esetleg érdekelne, az azok a fazonok, amiket Ákos fellépéseken látni... Azok milyen típusok? Hogy ne kelljen minden egyes darabot végignéznem. -
gaborcsu
tag
válasz
Fefe35 #28263 üzenetére
Szartak rendesen kitölteni a vámpapírokat. Simán feladhatták volna hogy garanciális termék vissza, amivel semmi gond nem lett volna hiszen ha még ki is nyitja a UPS, egyértelmű, hogy oakley szemüveg jött az oakleytól.
Én azért nem hagynám annyiban, gondolom van egy e-mailezésed velük, simán felvenném a kapcsolatot a UK központtal ahol intézték a dolgot, és kérdőre vonnám őket hogy hogyan is van ez, ha egyszer EU-ban vásároltál, akkor hozassák be ők és küldjék el Neked díjmentesen EU-n belülről, vagy US-ben tanuljanak meg vámpapírokat kitölteni. -
Fefe35
csendes tag
Sziasztok, új vagyok itt a fórumban, az Oakley kedvelők/használók között viszont elég régi, viszont azt hiszem, egészen mostanáig tartott csak ez utóbbi
Egy garis történet qrvára kiverte most a biztosítékot, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá..
Tavaly karácsony előtt vettem egy PIT BOSS DUCATI-t Parndorfban, 6-700 Eur körüli áron (most nincs az eszemben a pontos összeg), aminek a kerete idén augusztusban egy sima felvételnél elrepedt, kiesett belőle a lencse. Egy kis csavar furatánál tört el a keret, másnap visszavittem az üzletbe, ahol felvették a reklamációt, majd közölték, hogy kiküldik a gyárba, s kb 2-3 hét múlva értesítenek, átvehetem az új szemüveget náluk, ezt biztosan nem fogják ragasztgatni, cserélve lesz.
Idő közben kaptam egy telefont Londonból az Oakley Customercare Eurpe-tól, hogy sajnos ezt a típust nem gyártják már, semmi alkatrész nincs hozzá, válasszak egy új PIT BOSS-t a webshopból és jelezzem nekik.
Kiválasztottam, elküldtem mailben a számát, típusát, s közben beugrottam a Parndorfi üzletbe is, hogy direkt engem kerestek meg, de úgy érzem nem nekem kellene ezzel foglalkoznom, stb, de hárítottak, hogy ők innentől már nem kompetensek, örüljek, hogy direktbe engem kerestek meg, így hamarabb megkapom az új szemüveget és ráadásul ilyenkor általában visszaküldik a töröttet is..
3 hete jött egy mail az UPS-től, hogy ezen és ezen a számon csomagom érkezett az USA-ból, vegyem fel velük a kapcsolatot. Felhívtam őket, mondják, hogy jött egy 790 dollár értékű csomag, melyet a vám és áfa tartalom kifizetése után át is vehetek
Rögtön mondtam, hogy ez tévedés lehet, én akkor, amikor itt az EU-ban megvettem az eredeti terméket (annak árában) nyilván kifizettem ezeket a tételeket, ez egy garanciális CSERE darab. A hölgy megértette, kérte, hogy írjam ezt le, ezután ők értesítik a gyártót erről és kifizettetik vele azt a kb 50ezer Ft-ot, ami terheli a csomagot.
Ma felhívtam az UPS-t, hogy érdeklődöm mi van az üggyel, erre közli az ügyfélszolgálatos, hogy értesítették a gyártót, aki elzárkózott a kifizetés elől, sőt vissza sem kérte a csomagot, így megsemmisítésre kerül!!!
Szerintetek!??? Ilyenkor mi a F..sz van??? -
goldnarmz
aktív tag
-
Pitasama
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé "szűz" vagyok oakley témában ezért segítségre lenne szükségem.
Mi a különbség a Half Jacket 2.0 és az Xl között? Én csak a lencse formára tudok gondolni, de láttam ilyen és olyan lencsével is XL-t. Szóval enyhén confused vagyok.
A másik kérdésem az lenne, hogy Edel-optics nevezetű honlapon rendelt-e már valaki és milyen tapasztalatai vannak? Illetve eredeti termékekről van-e szó, vagy jelen esetben a half jacket ott található ára inkább hamkóra utal?
Előre is köszönöm! -
X-metal
tag
Igen, az ára.
-
majorosbence
csendes tag
MJR1 jó áron
[link]
Mellesleg a széria számon kívül van valami különbség a sima R1-hez viszonytva?
-
Narakh
senior tag
Valakinél kallódik netán egy leharcolt lencséjű Holbrook, vagy ami még jobb: keret?
-
albert8
veterán
Szerintetek Oakley cipzárt/zippert lehet szerezni valahonnan?
-
hgizmo
csendes tag
Moderátor urat kérdezném, hogy melyik szabályt sértette a hozzászólásom/képem, hogy moderálásra került a többiek hozzászólásaival együtt? Egyedül a "kiskorúak fejlődésére káros tartalmak " jöhet szóba, hiszen a zöld ruhás télapó megzavarhatja a 8 éven alluliakat, így Mikulás előtt nem sokkal. KÍváncsi lennék mi verte ki ennyire a biztosítékot?
-
harryls
aktív tag
Az igen, ezt jól fel licitálták
[link]
Én ennyiért vettem kompletten a szemcsit dobozosan érmével -
HyP3b0y
senior tag
Óvatosan mászkáljatok a városban, X-metal egy nem várt pillanatban levásárolja a fejetekről az Oakley-t
Amúgy érdekes, mert én max. Julietet láttam másokon utcán, de azt is nagyon ritkán, R1-t meg soha...
-
X-metal
tag
válasz
albert8 #28234 üzenetére
Igen, majd ha egyszer felérem (és nem költöm minden pénzem Oakley-ra), akkor szeretnék valami hasonlót látni a garázsomban...
B.Ricsike: Nem számszerűsíteném, de kb. annyiba került, mint a jelenleg fellelhető legolcsóbb Juliet a magyar hirdetési portálokon...
radi8tor1: Messze vagyok még attól.
Csak itt a fórumon belül tudok minimum 2 embert, akinek a gyűjteménye (az én megítélésem szerint) vetekszik az enyémmel.
Külföldön meg labdába sem rúghatnék...
venge: Már meg ne haragudj, de láttam rólad custom OTT-ben fényképet. És még azt mondod, hogy én vagyok a beteg?!?!
Amúgy ez volt a harmadik alkalom, hogy az utca emberéről akartam szemüveget vásárolni. Az előző kettő R1 volt. Az egyik a Fővám téri vásárcsarnokban sétálgató Angol úriember egy Jordan R1-ben... (persze nem adta... ) A másik egy 2nd gen Titanium Gold R1 a Műegyetem rakpartnál szintén kocsiból (szintén nem adta)...
-
X-metal
tag
Ma délután fél négy körül jöttem a Kosztolányi felé a Nagyszőllős úton. Elég nagy volt a dugó, ezért felmerült bennem, hogy mi lenne, ha a buszsávban jutnék szabálytalan előnyhöz. Miközben erre gondoltam, jobbra néztem a buszsávba, amikor is egy ott elhaladó autó vezetőjének a napszemüvegén piros szárgumikat véltem látni. Elég gyorsan ment, nem is voltam biztos benne, hogy az volt, de azért utána vetettem magam. Lekanyarodott a Bartók Béla útra a kelenföldi pályaudvar irányába. Nem részletezem, a lényeg az, hogy közénk került két autó és a második lámpa után úgy gondoltam, hogy felesleges utánamenni, mert egyrészt soha nem érem utol, másrészt meg milyen hülyén nézne rám, ha egyszer csak megállítanám, hogy megnézném-megvenném a szemüvegét.
Szóval a második lámpa után hagytam és megfordultam. Visszagurultam a lámpához és megálltam a pirosnál. Belenéztem a tükörbe és látom, hogy ott áll az ember mögöttem. Elindultam, mentem Kb. 800 métert 3 útvonalváltással és a csávó végig mögöttem jött. Gondoltam, hogy ez csak nem véletlen, így a következő kereszteződésben kiugrottam a kocsiból és odamentem az hozzá. (Ekkor még nem is voltam biztos abban, hogy jól láttam a szemüveget a fején...) Mikor odaértem, már láttam, hogy az bizony egy 1st gen. Ducati Juliet.
Egyből mondom neki: ne haragudj, hogy megállítottalak, de láttam a szemüvegedet és mivel gyűjtöm ezeket gondoltam megkérdezem eladó-e. Képben volt a szemüveggel kapcsolatban. Mondta, hogy a Lányi Tamástól kapta, és ez nem egy egyszerű hanem egy Ducati Juliet, és hogy 80.000Ft volt az ára akkoriban bla-bla-bla... Megkérdeztem háromszor, hogy mennyiért adná el, de nem mondott semmit.Mondtam neki egy összeget, erre szó nélkül levette a fejéről, és a kezembe nyomta.
Most nagyon boldog vagyok, mert két éve erre vadásztam, de mindig az általam meghatározott vételár felett cseréltek gazdát az ilyen Ducati-k. Ja, és megvan a doboza coinnal, papírokkal... -
teratti
senior tag
Ebben a régen jobban vagy jobb szemüveget csináltak dologban lehet valami mert vagy olyan 18 éve vett Rodman oakley lencséje tök redben van attól függetlenül, hogy ketté van törve.
-
teratti
senior tag
válasz
hgizmo #28223 üzenetére
Nem utángyártott lencse volt eredeti szemüveg, helyben egy optikai boltban vettem. Fire iridium lecsét választottam hozzá mert nagyon szipatikus volt.... De ha tényleg ilyen rossz minőségű ahogy innen-onnan hallom, nem veszek legközelebb, pedig vásárlás előtt állok.....
-
hgizmo
csendes tag
-
m3tr0
őstag
válasz
hgizmo #28223 üzenetére
Az enyém 2009-ben lett véve. Unkatesóm 2 éve vett OilRiget, ugyanígy járt vele,aztán amikor bement elmondta mi a baja, mondták,hogy sajnos nem tudnak vele mit kezdeni új lencse x összeg, mondta,hogy akkor itt van a szemüveg, neki többet nem kell Oakley, aztán vett valami mást...nem tudom mit.
-
hgizmo
csendes tag
Én csak a régebbiekről tudok nyilatkozni (<2004), azoknál nekem semmi gondom nem volt idáig, pedig van köztük jópár a 90-es évekből, hordom is őket, persze vigyázok rájuk. Az utángyártott lencsékkel jártam így, hogy mintha lepattogna az iridium bevonat róluk. Kerülöm is ezeket.
-
m3tr0
őstag
válasz
teratti #28221 üzenetére
Az első lencsémről 2 és fél után kezdett lepattogni.. amit most használok, amerikából kaptam egy fórumtárs intézte nekem, nem sajnáltam rá a lét, de azon is mintha már felfedeztem volna ,hogy kezdi...ha ez is lepattog akkor ez volt az első és utolsó Oakley szemüvegem.(csak lencséket cseréltem benne)
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
az mennyire normális Oakley betegség,hogy a polarizált lencséről 2 év után jön fel a réteg?
Már nem az első lencse/szemüveg ami ugyanígy jár...
Mindegyik eredeti. -
albert8
veterán
Újabb szépséggel gazdagodott a gyűjteményem!
Megizzasztott az utolsó 5sec, de megvan!
-
-
Viry
tag
Ahogy elnézem tisztulni látszik a piac...eltünt a sok kókli a hirdetős oldalakról, sajnos még nem mind de már közel nincs az a borzalmas dömping mint ami régen volt....
-
tomyka74
senior tag
üdv!
srácok! innen vette meg valamelyikőtök a jófogásról a montoya splice-t? -
-
mi a legegyszerűbb módja az oakley vaultról történő rendelésnek?
-
Babarnew
tag
Urak, lencse nelkuli vagy kukas lencsevel keresek Crosshair 1.0 -t barmilyen szinu erdekel !!!
Koszi B. -
nem tudom ez hirdetésnek számít-e, de megkérdezem, max a druszám, vagy koxx, kitörli
egy kozik, plaintiff csere érdekelne-e valakit?
-
-
albert8
veterán
Szerintetek ez rendben van?[link]
A microbagen lévő fekete irás miatt nem tudom eldönteni. -
czanga
őstag
Sziasztok.
Támadt egy ötletem, és érdekel a véleményetek. Van egy Ducati edition Fives-om. Szeretnék még egyet, de a fényes kerettől lever a víz. A jelenlegi polarizált lencsés Ducati Fives pedig még gaborcsu-éknál is drága nekem.
Az a gondolatom támadt, hogy egy sima grey lencsés fekete modell-t vennék, és miután valahogy kiszedtem a lencsét és a logo-t (vagy segítettek kiszedni) lefújnám a keretet.
Mit gondoltok jó ötlet? Elég lenne akár nekem a külső felüelt is, az nem gond ha a szár nem matt, ahol a fejemhez ér, mert azt sem tudom mit okozhat a bőrrel érintkezve a festékanyag.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Arena Breakout: Infinite
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Torrent meghívó kunyeráló
- Háztartási gépek
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest