- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Mennyiért lehet eladni egy dobozos Jupiter Squared Woodgrain/Tungsten polár szemcsit?
-
Narakh
senior tag
Emlékeim szerint a MD azért jobban ráült az orrnyergemre, de az meg már a füleimet nyomta szét, meg élből idétlenül nagy volt az arcomhoz. Egyébként most, hogy így mondod, könnyen meglehet, hogy a FS is a keskeny lencse miatt zavaró.
Ami meg fura, mert régebben egy ilyet hordtam teljes megelégedettséggel.
-
Viry
tag
válasz
Narakh #28973 üzenetére
Ilyen orrnyereggel a monster család felejtős....tapasztalat enyém is hasonló
A Dog és a Pup keskeny és zavaróan kilátsz alattamert feltolja az orr "púp"...keskeny a nyereg részük
Volt több MDogom...valahogy mindig elcsábulok és utána jön a szomorú flash...bazze alul besüt a nap
A Doggle az egyetlen aminek nagyobb a lencséje mint a másik kettőnek, de annak is sajnos FELÜL
Van Doggle-m az alól is kilátok -
nauro
aktív tag
Sziasztok! Pénteken felutaznék Budapestre Radarlockot próbálni. Mit ajánlotok, melyik boltban van biztosan készleten?
-
napey
tag
vki tudna esetleg segíteni? hogyha 1 juliet lencsebefogójából nemtom kiszedni (t6-os csav.húzóval persze) a csavart, mert csak forog körbe, akkor mi a teendő?
csak nehogy azt mondjátok: kuka
-
válasz
bandus #28974 üzenetére
Az oakley konkrétan hulladék lett az utóbbi pár évben. A lencsék szétesnek, nincs normális fémkeretes szemüvegük ill egy épkézláb új modelljük. A made in china feliratokról már nem is beszélve
A ch 2012 volt az utolsó amire nagyon rá voltam indulva, azóta semmi. Ill már csak a régi modelleket hajtom.
-
Narakh
senior tag
-
válasz
Narakh #28970 üzenetére
Sztem felpróbálni sem nagyon lehet sehol.
Nekem most ez az új szerelmem, hétvégén próbáltam fel és kell egy ilyen
Persol 2424-es polár
-
Narakh
senior tag
válasz
harryls #28965 üzenetére
A Monster Pup nagyságrendileg mennyivel kisebb a nagytestvérnél? A MD próba alapján igen nagy a fejemre, de ez a Rust Text MP valami hihetetlen gyönyörű.
-
sz_proli
csendes tag
Ha valakit érdekelne, akkor lenne egy jólárasított, új kozik-om. Dobozos, csak az art papír (a harmónikásra hajtott) hiányzik. Esetleg csere is érdekelhet. Priviben pls!
Üdv -
zsolesz777
tag
Sziasztok!fives squared-ba keresnék lencsét...tud valaki egy helyet/személyt ahol/akinél találok?mondjuk nem baj ha az országban van
-
albert8
veterán
válasz
X-metal #28958 üzenetére
Szerintem is! Csodálom, hogy sikerült szerezni egyet, mert nem sokat láttam eddig. Azóta sikerült szerezni egy clear lencsét meg egy zsákot is. Már csak egy kemény tok kellene, de elég drágának tartom.
teratti Én is kerékpározáshoz használom, de inkább ezt:
Pont ehhez keresek még pár fajta lencsét.Mondjuk egy fire iridium, persimmon, laser toric hármast.
-
albert8
veterán
-
vasii
senior tag
Hali,
ezt en majdnem megvettem meg januarban.
Hosszas emailezgetes utan (eloszor azt mondta elutazik, majd megint vmi dolga akadt, eltelt 3 het), mikor felhoztam h olyan ez az egesz mintha meg most rendelte volna meg vhonnan, vegulis megbeszeltunk egy talalkozot, majd masnap irta, hogy bocs de elvitte vki más.. Érdekes, hogy azota megint kapott egy ugyanilyet "szponzoraciobol".. -
Sza_Sa
senior tag
Skacok!
Nem akarok pofátlan lenni az árral, egyszerűen nem tudom belőni a piaci értékét. Ha valakit érdekel, írja meg mennyit ér meg neki, aztán vagy megegyezünk vagy nem.
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog #28950 üzenetére
nekem nem minden áron kell, szóval nem veszünk össze.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
csaszi72 #28947 üzenetére
Az éjszaka tettem még egy próbát, és meglett! Nem is értem, százszor átnéztem azt a helyet, mégsem volt ott, aztán meg még is valahogy oda került!
Tényleg: nem érdekel valakit egy Crosshair 2012 Titan Tungsten Iridium Polar? Szép állapot, egy hajszálkarc a lencsén ami fény felé fordíva -átnézve rajta- látható.
-
Sza_Sa
senior tag
Srácok!
Van rá lehetőség beszerezni egy Crosshair 2012 Ti -hoz egy lencse rögzítő csavart? Ma szétszedtem egy alapos tisztogatás miatt, és az egyik csavar ami befogja a lencsét leesett a padlóra, és eltűnt. Egyszerűen nem találom, pedig már felforgattam a környéket. Sajnos e nélkül nem tudom összerakni.
Köszönöm. -
Robyka
aktív tag
Hali
Hosszúkás kopi fejhez milyeneket nézzek?
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
majorosbence #28940 üzenetére
Ezt nem kellett volna, most mind2 nagyon megtetszett.
-
TayRol
nagyúr
válasz
majorosbence #28940 üzenetére
nekem a hátsó van. kedvenc szemüvegem, szintén Gabortol.
-
majorosbence
csendes tag
Azthiszem megtaláltam a számomra megfelelő szemcsit.
Köszönet értük Gaborcsu-nak[link]
-
teratti
senior tag
Hello! Régi Half Jacket-em van kellene bele lencse leginkább fire iridium és eredeti. Jó áron hol lehet beszerezni, vagy ha van valakinek eladósorban azt megköszönném.
-
miki_nrg
csendes tag
Hagyd is ki, mert ezen nagyon látszott, hogy gagyi és az elég gáz. Én mindig kiröhögöm az utcán a feltűnően gagyi óklisokat.
Más.
Nincs valakinek eladó OILRIG-e MAtt fekete kerettel?
Antix is érdekelne szintén feketében de abban jó a polished is.
Batwolfból pedig clear ice kellene.
Kifogástalan állapotú használt szemüvegek érdekelnének, mert újat tudok én is jó áron, de újra most nincs lóvém. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Alessandro25 #28930 üzenetére
Hamisítvány. Nincs olyan, hogy "OAKLEY OIL RING NAPSZEMÜVEG"
Oil Rig van.Milyen gondot jelent? Nem minőségi lencsén át nézve a világot előbb fárad el a szemed. Nem strapabíró anyag, eltörhet könnyen, megvághatja az arcod. Link
-
Alessandro25
újonc
Sziasztok. Egy szemüveg vásárlását tervezem, de nem igazán értek hozzá. Illetve úgy semennyire. Ez a szemüveg tetszik. Szerintetek ez eredeti lehet vagy hamisítvány ? Illetve ha nem eredeti az milyen gondot jelent ? Küldöm a linket:
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/oakley_ferfi_napszemuveg_2_szin_uj_1883397188.html
Előre is köszönöm a segítséget.
-
gabesz839
senior tag
Sziasztok. Van nekem egy Oakley Batwolf szemüvegem. Egy évet volt használva, de teljesen karcmentes. Nem polarizált. Kb mennyiért lehetne eladni. Kösz.
Illetve tud valaki linkelni egy olyan oldalt ahol a szemüvegek pontos méretét meg lehet tudni. Köszi -
Viry
tag
Kisütött a nap beindult a kamuszezon....10ből 9 kamu...
-
Narakh
senior tag
Ma voltam próbálgatni pár szemüveget. Egészen meglepett, hogy az új Fives Squared-eken már van orrgumi.
-
sz_proli
csendes tag
válasz
dreizwanzig #28922 üzenetére
Ez nem eredeti. Valentino Rossi-s Holbrook fekete keretes, fehérben nincs.
Nehéz megmondani, hogy honnan lehet megállapítani, jobb ha belinkeled ide ha bizonytalan vagy és valaki majd segít.
-
dreizwanzig
tag
sziasztok!
eredeti ez szerintetek? Honnan lehet kiszúrni egy holbrookról, hogy eredeti-e?
-
Csoki82
újonc
Hello!Szerintetek létezik ez?
http://www.oksunglassesbrands.com/?http%3A%2F%2Fwww.oksunglassesbrands.com%2F
-
SamuraiKenji
aktív tag
Volna egy eladó Custom Holbrookom:
Crystal Black /Warm Grey
Ha valakit érdekel PÜ
-
t2fan
csendes tag
hello
ez eredeti lehet?
http://apro.bikemag.hu/browse/sisak-szemuveg/szemuveg/oakley-holbrook-motogp-polarized-uj-l223416.html# -
DemonDani
addikt
[link] még fel is címkéztem, hogy hamar megtalálják
-
levics
csendes tag
vki egy kupont
-
szepsuti
aktív tag
-
B.Ricsike
őstag
Valaki itthon OTT-t árul..... csak nem innen valaki?
-
Narakh
senior tag
Tudom, eléggé veszett fejsze nyele, de azért megkérdem: tudna esetleg valaki kölcsönözni egy pár, Fives 3.0-ba/Squared-be való Blk Iridium - rosszabb esetben Grey - lencsét egy napra? Lekötelezne.
-
majorosbence
csendes tag
SZiasztok.
Szerintetek ez eredeti?? :
[link] -
IAjaxI
csendes tag
Kimi Raikkönen replikában? Szerintem ez hülyeség...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Delta Force (2024)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest