- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dravenstorm
tag
hi nem tudtok mondani valami helyet ahol olcson tunék venni half wire vagy a wire napszemuveget?
-
L.Armstrong szemüvege: M frame vented hybrid s Bővebben: link
-
Bash
őstag
Remélem azért fals információkat nem akarsz felrakni az oldalra, gondolok itt most pl. erre: Bővebben: link.
-
K1992
csendes tag
nem kell kösz, így is 6an vagyunk, de téged mindig szivesen lát a honlap!!!!!!!!!!!
-
K1992
csendes tag
a mofo.hu nál változás várható most fogják frissíteni és köztük leszek a frissítők közt úgyhogy gyeretek majd nyugodtan
-
_az
senior tag
mofo.hu-t nem lehetne kibővíteni??? elég szűkös az info odafenn...
-
Janesz
őstag
és ha valakit érdekel van egy ilyenem eladó !! Aluminium belül pedig puha bevonattal van kibélelve)...belemennek a ''wire'' modellek...más nem..!!(minute sem)
Bővebben: link
ára mondjuk legyen 4,5k (nálunk asszem 6-7k körül van...)
barátnőm kapta a dioptriás chain szemcsijéhez de neki túl nagy az enyémek meg nem férnek bele...vagy esetleg elcserélhető ilyenre :Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
egy hasznos kis oldal a valaha gyártott oakley szemcsikről...(van amelyikhez nincs kép de legtöbbnél van...) vannak exkluzív gyártmányokról is képek....
Bővebben: link meg összeségében jó kis oldal...ajánlom mindenki figyelmébe a gyűjtőket az oldalon....vannak elvetemült arcok... -
K1992
csendes tag
Szerintem, nem minden ki ismeri az Oakley történetét úgyhogy íme:
1975-ben Jim Jannard motocross versenyző és egy motor szaküzletben eladó kitalált egy új anyagot, aminek a lényege az volt, hogy amikor nedvesség, víz érte akkor jobban tapadt (ezt az anyagot, ma a fénykeretes szemüvegeknél fülpárnaként használják.). Ezt az anyagot a motorsportban akarta érvényesíteni ezért egy markolatot készített, amiben kézforma volt, így jobban lehetett fogni a kormányt.
Gyilkos érzés volt, hogy olyan markolatokat kellet árulnom, aminél tudtam, hogy jobbat is tudnék, ezért megkerestem a feletteseim és elmondtam nekik, hogy mit találtam ki, de csak azt mondták, hogy kussoljak és áruljam az. Amit ők adnak.—mondta Jim. Ezek után kilépet és megkezdte saját üzletét mindössze 400$-ral. A nevet a már hallott kutyájáról nevezte el, így a név Oakley lett.
Az elején „fű alatt”, motor versenyeken árulta a Grip-jeit és mivel eléggé hülyén nézett, ki ahogy ott áll, hamar felkeltette a motorosok érdeklődését.
Emlékszem azokra a Grip-pekre,---mondta 250 köbcentis Supercross bajnok Mike Bell, aki ma már az Oakley-nál dolgozik.--- nagyon jó érzés volt, de sose tudtam belefeledkezni a motorozásba, mert a baloldalon, mikor meghúztad a gázt a kéznyom a Grip-ben megnyomta a kezed.
Jannard nem sokat tökölt evvel a problémával és elkészítette a Grip II-t. Ezt már körbe lehetett fogni, és teljesen kényelmesen meglehetett vele húzni a gázt.
Jannard a markolatát az akkor egyre jobban népszerűsödő BMX piacán is bemutatta.
A BMX megrendelők azt kérdezték Jannard-tól, hogy „Miért csak Grip-eket gyárt?” Így az Oakley elkészítették az első Google-et magyarul a zártszemüveget. Így született meg az Oakley O Frame 1980-ban.
Később készítettek egy sport napszemüveget. A neve Eyeshade lett.
Hatalmas szín választéka elbűvölte az egész világot. Ráadásul rugalmas volt atlétáknak készítették. Ennek akkora sikere volt akkor, mint az Over The Top-nak ma.
Over The Top:
Nagyon fiatal volt még az üzlet, amikor fölhívott egy srác, hogy bringázáshoz kéne neki egy Eyeshade, aztán a végén, mikor megkérdeztem a nevét el állt a szavam. Greg LeMond volt az (3-szoros Tour The Franc győztes). A hívás után, tudtuk, hogy valami jót csináltunk.---mondta Jannard.
Az Oakley a lencséit Plutonite-ból és Iridium-ból készítették úgy, hogy 100%-osan megvédjen a UVA, UVB, UVC és a káros hatású „kék fénytől”. Az Iridium lencsék nem párásodnak, így ezt az atléták és a kültérben dolgozó emberek számára készítették. Az Oakley-nak sikerült egyesítenie a stílust és a védelmet.
Később megcsinálták a BLADE-t és a RAZOR BLADE-et is.
1998 júniusán az Oakley előállt egy O shoe nevű cipővel amit 125$ ért árultak.
Az elején nem volt olyan sikeres a cipő eladás, de később ez az üzlet is beindult.
Az Oakley cipők a sikerességüket az akkoriban új 3-d CAD/CAM tervezésnek köszönhették, így egyben megtudták tervezni a cipőket és nem kellet mindent külön megtervezni.
Ha készen voltak a tervel lézeres prototípust tudtak csinálni. A cipőik legnagyobb újdonsága a talpbetétben volt, ugyanis hydrophilic-t kevertek a betétbe, ami magába szívja a nedvességet az ember talpából. A sarokra pedig fujt kevlárt tettek a kényelem érdekében.
Az Oakley ma már ruhákat, szemüvegeket, google-ket, cipőket, táskákat is gyárt, de Jim nem fogyott ki az ötletekből.
Ma már a számítástechnikát is bevetik az Oakley-nál, mondjuk a már nálunk is kapható az Oakley Thump, ami egy napszemüveg MP3 lejátszóval.
És Amerikában a Motorola és az Oakely kifejlesztett e blutooth-os szemüveget amivel telefonálni lehet.
Ha bármi kérdésetek van az Oakley-val kapcsolatban csak kérdezzetek!
*moderálva
A smiley nem sormintára meg díszítésre való, legközelebb elég lesz egy is. Illetve az egyik kép túl széles, linkesítettem.
Bash -
K1992
csendes tag
Sn00k a szemüveg amit keresel nagyábból ez:
Frame color: Jet Black
Lens color: Black Iridium
Price: 29250,-
Valódi fém Oakley logo díszíti az optikai művészet e remekét. A szuper könnyű, feszültségtűrő O Matter keret, az arc ívét szorosan követve, megnöveli a periférikus látóteret. A szabadalmaztatott XYZ Optics technológia a látótér minden pontján képes a tökéletes vizuális tisztaságot biztosítani. Az Unobtainium orrtámasz és a szárgumik a test párolgása miatt bekövetkező nedvesedés hatására is jól tapadnak, stabilan, de kényelmesen rögzítenek. Dioptriás változatban is megrendelhető.
10% Fényáteresztés
Neutrális
Extrém Fényviszonyokhoz
De ha ez nem elég, akkor Bővebben: link itt van,de szinte ugyan azt irják le és megvenni ugyan úgy az andrassy úton lehet.... -
http://oakley.com/o/o1138d
ezt a tipust Pesten, hol tudom megvenni? -
Hi!
Bp-en tud valaki jó oakley boltott?
Net címmel, ahol megtudom nézni a választékot?
Szeretnék venni mostmár egy korrekt kis szemcsit... -
Janesz
őstag
de arra vigyázz,hogy ha visszaviszed az andrássy útra a szemcsit ne vidd a parndorfos garijegyet mert akkor elhajtanak...
ott elvileg csak outlet cumókat lehetne árulni de ők árulják a mostani modelleket is (néha még drágábban mint a rendes ára nálunk) és ezt sem ausztriában sem nálunk nem csipázzák és megmondják,hogy vidd vissza oda ott megcsinálják neked (csak ott 2 hét az átfutási idő...)
szal ha gáz van a szenyóval akkor inkább mond azt,hogy már lejárt a gari és akkor 2500-ért kicserélik a keretet (vagyis a gumik felárasak) -
tr00p3r
addikt
na a hónap végén megjön az új szemcsim. biztos olvastátok, hogy elhagytam az eye jacketem amit már 5 éve nyúztam.
az új kiválasztott a Gascan lett! elvileg 25.-től lesz elérhető az és egy ismerősöm jön haza Boston-ból. őt kértem meg hogy hozzon egy Gascan-t Polished White / Black Iridium lencsével! először a feketét akartam, de abban Grey lencse van és annak 18% a fényáteresztése! A Black Iridiumnak meg 10% és az jobb a szememnek, mert qrva érzékeny napfényre! -
Az Andrássy úton lévő bolt meddig van nyitva szombaton?
-
Mosqu!to
addikt
Hello!
Ma tulajdonosa lettem egy Splice-nak Gunmetal Black kerettel és Emerald Iridium lencsével. Amerikából vettem e-bayon és egy kedves ismerősön keresztül. Még így is megérte, hogy dupla posta és csak 1 darab. Ugyan itthon ilyet nem lehet kapni, csak az ice lencséset, ami 42000 ft, és az amcsi árakkal számolva ez itthon 45e lehet, én kb 32e-ért, azaz $155 -ért jutottam hozzá. Iszonyatosan tetszik, nagyon örülök, hogy végre van egy jó szemcsim -
_az
senior tag
És vajon kit érdekel apád véleménye?
amúgymeg usából olcsóbb csak és ha valaki tud onnan közel féláron venni, akkor onnan is fog venni. persze gondolom te mindenér fizetsz felárat csak magyar legyen, mi?
szerk: tervezem hogy kinézzek parndorfba és ha ott lesz olcsón, akkor veszek magamnak
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
Hello! Csak azt szeretném, mondani, hogy az a Magyar Oakley kereskedőknek, hol jó, hogyha külfüldről hozatjátok? Egyébként az apámé a Magyar Oakley és nagyon nem örül neki, hogy külföldről hozatjátok! Na: Csá!
-
SnowPanther
újonc
Hali!
Talán itt tudtok segíteni, az a kérdésem tud e vki olyan boltot ahol lehet kapni Oakley Plate napszemüveget? esetleg nincs e vkinek eladó?
a másik hogy eladnám (vagy cserélném Plate-reaz A wire 2.0 napszemüvegem silver kerettel és ice lencsével. Jó állapotba van, megvan a doboza is meg minden.
-
joe69
senior tag
Montefrio
Bővebben: link -
pötti
újonc
Moderálva.
pötti, az adásvételt ne itt, hanem a bolhapiacon bonyolítsd. - WN31RD -
tr00p3r
addikt
nezzetek be ide lecci!
koszi
csucsu_17
aktív tag
Sziasztok vettem ma egy ilyet:
Nincs kétségem a minőségéről meg minden de ez hány uv szűrős ? -
sonar
addikt
Ezek a típusuak itthon mennyibe kerülnek?
Már egy ideje fáj ilyenre a fogam, de most jutottam el anyagilag arra szintre hogy tudjak is venni egyet. De itt zalában nem is lehet nagyon kapni - számomra kicsit kétes is az eredete. -
-
tr00p3r
addikt
Gascan van már itthon?
-
busman
veterán
Na,vettem egy ilyet:
-
PParker
csendes tag
Érdekes model, bár én soha nem venném fel...
-
Crosshair Oakley kapható már Mo-n?
-
busman
veterán
válasz
Motion_Blur #1046 üzenetére
Szombathely,egy hivatalos kereskedőnél...
-
busman
veterán
Na nem igaz hogy nemtom belinkelni
-
busman
veterán
válasz
Motion_Blur #1042 üzenetére
Ilyen lesz Bővebben: link
[Szerkesztve] -
busman
veterán
Nah ,rendeltem egy XX-et(twenty)28Klesz,pénteken jön meg..
-
Balli
őstag
válasz
PParker #1038 üzenetére
Hat ja tenyleg nagyon profin mukodik a garijuk.
Nekem egy Ezustkeretes Valve-m van. Mult nyaron megfejeltem a kocsink ^plafonjat^ ugy hogy a hajamba volt tuzve a szemu, erre leokopott kozepen a festek, egy csunya fekete folt maradt az ezust festek helyett. Bevittem a szalonba s szo nelkul rendeltek Amerikabol keretet (nem volt raktaron) majd kicsereltek. Tenyleg le a kalappal -
PParker
csendes tag
Sziasztok!
Boldog A Wire ( Dark/Blackiridium) tulaj vagyok, bár nem kezdödött jól a kapcsolatunk. A lencse világosabb volt mint a többi, de a az Andrássy-n lévő boltban szónélkül cserélték. Le kalappal a cég előtt, mintha nem is Mo.-n volnánk.
üdv! -
Rez_Grof
őstag
Már többször mondtam nekik, hogy megmondom, hogy melyikből mennyit,lehozzák, fizetek, örölünk. De azt mondták, hogy nem megoldható, mert nem megy arra a főnök árúért. Namármost ha vennek egy körben 6-7 polót, az kb 50K azon biztos van egy 10K haszon, szvsz ennyiért megérné, hogy egy vásárló elégedett legyen, nem???
Ez nekem magas, mint disznónak a zsebóra. -
NoLF
veterán
válasz
Rez_Grof #1034 üzenetére
drágának drága, mert oakley. boltosok kicsit el vannak havazva, központi üzlet, napi 300 érdeklődővel. nem védem őket, de gondolj bele. méret meg, hát, elkapkodják. én se kapok szinte sose 47es cipőcskét a patámra... mert elkapkodják. hogy miért nem rendelnek többet belőle? vezetőségnek nem ártana egy IQ injekció, mert nem fogják föl.
-
Rez_Grof
őstag
A kecsói boltot az tudom, de ott 7K-ért mérik, meg szinte sohasincs méret (XXL), meg a multkor se szóltak, hogy jött, pedig mindig felvásárlom a teljes készletet, csak hát az a baj, hogy drága.
Ezért keresek boltot pesten, mert egyszer ráfutottam valami akcióra, és vettem vagy 5pólot egy huszas ért. -
busman
veterán
válasz
Motion_Blur #1026 üzenetére
F@sza a link meg minden, de se típusokat se árat nem írtak...
-
NoLF
veterán
válasz
Motion_Blur #1029 üzenetére
asszem ott is néztem régebben, de nem volt, valószínűleg ezért:
''No Fear: üzletünk névadója.
Mivel a No Fear márka streetes vonalát Olaszországban gyártották és az ottani gyártás megszűnt. Így most a No Fear ismét az USA-ból érkezik, de csökkentett kollekcióval.
Mi ismét forgalmazzuk a nagyon jó minőségű és sokak által kedvelt grafikákkal ellátott basic pólókat és bermudákat.
tehát mostmár megint van. mammutba fel kell hogy nézzek úgy érzem -
NoLF
veterán
válasz
Motion_Blur #1026 üzenetére
na bumm. pécs nekem nagyon messze van
jelmondatokból szerzek még, fejből csak ennyi ment. otthon leírtam egy párat docba, ha jól emléxem. -
Motion_Blur
félisten
Tetszenek a jelmondatok
mod: bnőm Pécsen tanul, lehet jövő héten leugrok körülnézni
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
crosshair
eszetlenül rulzik
35-37k...
mér vagyok én vaksi, hogy feláras dipotriás lencse kelljen nekem?
[Szerkesztve] -
busman
veterán
válasz
Motion_Blur #1022 üzenetére
Na mennyi a napszemcsi????
-
NoLF
veterán
válasz
Motion_Blur #1022 üzenetére
Sajnos legjobb tudomásom szerint a NoFear cumók magyarországi forgalmazása megszűnt. Legalábbis erre kellett következtetnem abból, hogy minden idők általam legjobban szeretett márkája kis városunkból eltűnt, mert ''nem volt rá kereslet'' s miután pesten keresgéltem mindenütt, sehol sem találtam, csak pár megmaradt összegyűrt kifakult összefogdosott megsárgult ruhadarabot. és ennek is már vagy 3 éve, tehát...
de Isten adja, hogy ismét legyen.
Egy kis ízelítő, ha már komámra találtam, a No Fear jelmondataiból
(fejből tolom, tehát nem biztos hogy szóról szóra így van) :
Just another four letter word. Fear.
Fear is in the eye of the beholder. Don't let it be you.
Fear tastes like chicken.
The bigger the wave, the harder it knox.
Face your fears, live your dreams.
Commitment isn't the time you spend. It's a line you cross.
[Szerkesztve] -
busman
veterán
Fel!
-
busman
veterán
válasz
Motion_Blur #1017 üzenetére
Lehet érdelekne, de nemtom mit ér...
-
Rez_Grof
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet olcsóért 3-4-5K Huf ért Oakley pólót venni?
-
busman
veterán
válasz
Motion_Blur #1015 üzenetére
Eladó?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #1014 üzenetére
Ja és kb. mennyi egy ilyen újonnan, és használtan? THX
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Van egy Oakley XX napszemüvegem, grafit színű és narancssárga rajta a ''márkajel''.
A lencséje zöldes...
Pontosan meg tudja mondani valaki, hogy ez milyen típusú?
A képen látszik, hogy már eléggé ''használt''
busman
veterán
Uppsz...
-
busman
veterán
Ilyen napszemcsit keresekBővebben: link
vagy ilyet Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Zolee8
csendes tag
Engem ezek a modellek érdekelnének. Esetleg tud vki ilyet szerezni, olcsóbban, mint a bolti ár vagy karcmentes, jó állapotban lévő használtat?
Minute
Half Jacket
Straight Jacket
XX
Fives 2.0 -
-
@rglaaf
veterán
Ez lehet hülye kérdés de a Monster Dog szemcsihez való dobozon volt egy kép egy nagy fogú kutyus tart egy Oakley emblémát na ez a képecske kellene nekem
mondom hülye kérdés -
iwu
addikt
hali!
hol tudok pesten oakleyt venni?
thx!
Üdw! -
Balli
őstag
Van egy Valve-m, ehhez keresnék egy kemény tokot. Tudom, hogy az Oakley árul kemeny tokokat a szemukhoz, de azok nagyon drágák ha jól tudom. Ugy 8k körül vannak az áruk, ugye?
Esetleg tudjátok, hol máshol tudnék olcsóbban venni kemény tokot a szemümhoz? (az a baj, hogy nagy kellene hogy beletudjon férni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest