Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Mellesleg ha megszállott Oakley-fan vagy akkor minek írsz visza? Vedd meg, légy bolgod vele, én nem szarnak tituláltam, csak véleményt mondtam.
A ''Lószar az egész'' az ár-teljesítmény arányra vonatkozik, és az irreális kampányra(''vasgolyót is kibírja...).
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Az ilyen flamek vallanak az általad felsoroltakra...

Van 100k felett Oakley, láttam, nevét nem tudom, nem is érdekel... Ellenálób, persze, hogy csak évente kelljen újat venni... Az én sima szemüvegemre is 20kért raktak karcmentes réteget, el tudod képzelni, mennyit ér... 25k még OK szemüvegért, de annyiért csak ''szar'' Oakleyt kapsz!
Pozitívum: jól néz ki, hogy ilyet is említsek...
A topicba azért szólok bele, mert hátha így megmentek valakit a pénzkidobás elől... Sznobság az egész, aki meg nem ezért vesz, annak nem kell magyarázni...
PS.: IQ-ról inkább nem vitatkoznék itt senkivel, jobb, ha nem is tudod, nekem mennyi...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
gratulalok; tudatlansag, unintelligencia, bunkosag-fobb jellemzoid hsz-ed alapjan
1, az oakley 25e-100e-ig megy arban, vagyis nem kell hozza kogazdagnak lenni hogy vegyel egyet
2,nekem is buzlik a tesztes video, DE annyit bizonyit, hogy joval ellenallobb az oakley lencse, mint barmely masik napszemuveg lencseje
3, amugy se hordasz napszemuveget->no komment, akkor MIT KERESEL EBBEN A TOPIKBAN? -
Apophis
őstag
Tudod ki ad ki a kőgazdagokon vagy szemüvegmániákusokon kívül 100k feletti összeget egy szemüvegért... Még akkor is, ha a golyó lepattan róla(videó), vagy amolyan High-tech dumával adják el... Lószar az egész!
Az a golyó mennyivel repült, milyen tömegű? Tényleg tök általános jelenség, hogy vasgolyók repkednek az utcán!!! Ha meg tégla esik a fejedre, mikor felnézel, akkor az Oakley sem ment meg...
Amúgy se hordok napszemüveget...
[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
szerintem ez igy van jol!
nincs kedvem szivbajt kapni amiatt hogy 1 ev alatt bukok az oakley-mon 23-30e-t, azert mert kijott az uj szeria. Masreszt azert sincs nagyon leertekeles mert az uj dolgok nem 1 evre jonnek ki, pl a juliet mar 6-7 eve kint van
Az oakley szemuvegek ertekallok, nem ugy mint a hardver alkatreszek
(itt most persze a hiatalos dologrol beszelek, fu alatt oakleyt is lehet kapni olcsobban, de nem itthon)
Mas a helyzet a ruhakkal! Az szokott menni leertekelesben is, leginkabb a szomszedban, Parndorf faluban -
_az
senior tag
na ez érdekes...
az a tré, hogy én is nagyon kokettálok az rx-ekkel... namost itt töb tény is van...
1. vótam múltkor a lurdíban, láttam egy optikát ott a mozi mellett és dzsuva szutyok drótkereteket árulgattak(silhuette vagy mi, lehet, hogy divat, de szarnak tűnt)... 60-ér... aztán láttam a soroksári ''ócsan''ban egy optikát, ahol minden 50%-al leértékelve... volt ott is armani csodakeret, egy rakás kaksi, drót... aztán ott megtudtam egy titkot...
2. ...mégpedig azt, hogy miért nem akciós sehol az ókli... (ott is volt 1-2 keret) azér nem akciós, mert ha valaki akciósan meri árulni, attól megvonják az árusítás jogát! ti ezt tudtátok? leszakadt a pofám, rohadt kapitalisták...
Ezek alapján viszont azt mondhattyuk, hogy mennyire megéri az ókli, merthogy milyen egyedülállóan szép(!!!) és masszív keretek.
De akkoris 40 alatt nincs keret...
viszont az fix, hogy eredeti lencse bele 60 körül van? mert be is szarok... és az a japán lencs az milyen árban lehet?
szerk: tegyük fel, hogy megveszem a keretem az andrássí úton... ott rendelhetek bele pl japán lencsét???
Ja és monnyuk ha kimegyek hollandiába, ott lehet, hogy olcsóbb???

[Szerkesztve] -
Integra
titán
de, természetesen beletudsz normáli optikai boltban kapható lencsét is rakatni.
anno, 8 éve mikor az első RX keretem megvettem (mai napig ezt hordom mert nem megy tönkre...) én is zeiss üveget csiszoltattam bele, mert akkor egy pár ókli lencse még 150ezer ft volt, mert csak az usa-ban tudták volna belecsiszolni, ott volt gyár.
most asszem hollandiában csinálják.
lényeg a lényeg
ha veszel egy keretet nyugodtan menj ela kedvenc optikásodhoz és egy általad kiválasztott lencsét fog belecsiszolni. amid van azt nem hinném hogy a kerethez tudná csiszolni, mert már más kerethez csiszolta egyszer, ha jól értelmeztem amit írtál.
de az óklival szerződött japó lencsés cég sem vészes azt hiszem. -
nofene
aktív tag
-
Shim
őstag
ez azt jelenti, hogy sima optikusnál nem tudom belerakatni az ötezer forintos lencsém?!
mert gondoltam rá, hogy veszek használtan egy dioptriás keretet, lencsém meg már van. de akkor lehet, h mégse lesz oakleym, pedig már nagyon elegem van a gyenge minőségű, mégis 20e Ft-ba kerülő keretektől. múltkori is röpke 6x tört el, grrr 
-
joe69
senior tag
es vegul itt van ket video, a felso a gyarrol egy szosszenet, az also pedig a hires lencsetoresteszt(nagyon komoly)
Bővebben: link
Bővebben: link -
joe69
senior tag
egy ilyet kene elkotni

joe69
senior tag
hoppa!
kulhonban mar valaki szert tett egy Romeo II-reBővebben: link
erdekes ez a half wire koncepcio, lehet erre valtok, bar az ara allitolag 400$-tol indul-->itthon 100e felett lesz(bar lehet a gyenge dollar miatt kevesebb, en azt tartom valoszinunek) -
nofene
aktív tag
Hali! Először is bocsánat mindenkitől, de nem olvastam végig a topikot, úgyhogy lehet már volt erről szó. A kérdésem: van-e oakley normál szemüvegkeret? Ugyanis karácsonyra akarok szemüveget venni magamnak és nagyon tetszenek az oakley napszemcsik de sima keretet árulnak-e? Ha igen, Bpen hol? Milyen árakra számítsak? (60k-nál többet nem akarok szemcsire költeni.)
-
_az
senior tag
hát én inkább má a feketét választanám, mégse vagyunk egy sivatagos vidék

(persze ha a telet a közel-keteten akarod töltani
)
hát ami a duty free boltokat illeti, nem is tudom... (igaz fapados hétvége...) -
joe69
senior tag
Bővebben: link
itt is szemrevetelezhetok az alanyok -
joe69
senior tag
en is epp most akartam feltamasztani a topicot,szerintetek melyik a jobb??

-
_az
senior tag
namost mér van az, hogy valami angol oldalon rx-es óklik 130 dollárér vannak, de egy német oldalon má 190 euróér... nálunk meg 200 euró... MIÉÉÉR????

amúgy nem járt valaki parndorfban az elmúlt időben? nincs ott valami rx-es leárazás véletlenül??? -
Integra
titán
azt nem, de tényleg megéri akkor is.
én ált iskolás 6ik osztálytól vagyok hemüs, szemtengelyferdülésem van, szóval rendszeresen hordanom kell a cilinderes csiszolás miatt.
nem mondom hány keretem volt ami szarrá ment.
most egy oakley square wire 1.0 van rx keretnek befogva, ezt gimi második óta használom, kb 8-9 éve... egyedül a gumitappancsok koptak szét a fülszáron, és nem kevés pofont bírt ki amit csajoktól kaptam
most tervezem lecserélni egy másikra, mert már nem lehet kapni hozzá gumitappancsot.. -
_az
senior tag
fú de nagy az ókli mánia... ÍRJON MÁ VALAKI!!!
-
_az
senior tag
Na szasztok!
Egy Up a témakörnek meg egy kérdés...
Szal vannak ezek az rx-es keretek kicsit borsos áron.. a kérdés: MEGÉRI????
HORD VALAKI OAKLEY RX SZEMÜGÉT???? TAPASZTALAT????
Mert há ha vennék, akkó éjjel-nappal hordanám-nyúznám, szal tartósság- gari- stb érdekelne...
-
kíváncsi
őstag
Re!
ilyet lehet kapni Mo-n Bővebben: link és ha igen mennyi ? ez sima street waerre is jó vagy nem
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
Ha vkit erdekel van 1 kek szinu elado SMITH napszemcsom, teljesen ok+szutyo van hozzza! kepet emilben kuldok!
-
KMan
őstag
Megnéztem a Hatchet-et itthon, hát nagyon baba!!!

(73k-ra hoztak ki a simat... Bővebben: link)

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
@rglaaf
veterán
Szerintetek van rá esély arra hogy mo.- lehet ezt kapniBővebben: link
-
Gerghu
csendes tag
Hi all!!
Tanácsra lenne szükségem: snowboardozáshoz szeretnék valami strapabíró szemüveget, de nem google-t.
Melyiket ajánljátok???
Ez a hátizsák is nagyon ott van...
Ja és szóba került Pandorf Bécs mellett, jártam én is ott, pár márkának elég olcsó üzletei vannak ott, van Oakley boltis????? -
joe69
senior tag
ez nagyon jol nez ki

-
joe69
senior tag
felhivnam a figyelmet a red camo keretre!!
az ara viszont nekem is sok
-
joe69
senior tag
feltettek a thump-ot az oakley.com-ra, csekkolhatjatok

KMan
őstag
Ez figyulizzád: - és csak 500$

Fade_Away
őstag
JOE black Iridium polarized lencséd mennyire hajlamos karcolódásra?
Sokan panaszkodnak erre.... -
Fade_Away
őstag
Mitértünk?

-
joe69
senior tag
azt hittem ertitek

-
Fade_Away
őstag
Valaki ezeréve kérdezte kinek a fején van az mp3as Oakley.
Tegnap rájöttem: Armstrong! -
KMan
őstag
Hatchet bejott már Mo-ra? ára?
-
_az
senior tag
Hejj niga tesók!!!
Nemtom írta-e má valaki de...
Szal voltam ma Ausztriában. Kis kiruccanás. Benéztünk 1 ilyen outlet centerbe. Tuggyátok ilyen épül Budakeszinél is valahol a pályánál. Lényeg, hogy ugye 1 rakás ''factory outlet'' bolt 1 helyen, sok akció blablabla. persze kutyából nem lesz szalonna, így is drága cuccokkal van tele...
Mindenesetre benéztem az Oakley factory outletbe és miket látok?
Cipők 50 euroér(szinte mind), napszemcsi 100 euroér...
Azér lehet, hogy egy megnézést megér, nem??? Persze épp, hogy csak benézni tudtam, mert muterék hirtelen nagyon siettek (bezzeg a női boltoknál fél óra várakozás aaarrggh). De ha nálunk is megépül, lehet, hogy ott érdemes lesz széznézni. Ha meg nem ,akkoris ott van ez a hely Bécs környékén valahol és nem is olyan rossz... Persze Julietet nem kapsz 100 euroér, de akkoris...
Na ennyi...
-
Balli
őstag
A mofo-rol csak annyit hogy offical dealer ide vagy oda az ottani forumban feltettem mar par kerdest s b*sz**k ra valaszolni, akkor raakadtam itt a ph-n erre a totyikra s egybol valaszoltak ra. Szval legyen csak ez az elso!
Egyebkent nagyon jo oldal a mofo, kirlayul megvan csinalva az oldal, le a kalappal csakhat a foruma nem sokat er- bar lehet hogy csak nekem van vele ilyen rossz tapasztalatom. -
joe69
senior tag
bakker tudtatok hogy ha gugliban az oakley szora keresel a magyar oldalak kozott, akkor ez a topic az elso talalat?

-
Balli
őstag
Ma elviszem a szemu-t.
Egyebkent tegyuk fek, hogy kicserelik most a keretet a festek lekopasa miatt. Netalan, ha megegyszer le fog kopni akkor is ki fogjak ujra cserelni? Amig tart a gari (1ev), addig annyiszor kicserelik ahanyszor lekopik? Az eltelt 1 ev utan is kicserelik, ha fizetek? Ez esetben kb.: mennyit kell fizetni?
Az a baj ezzell az ezustos kerettel hogy nagyon kopik le rola a festek
Megegyszer nem vennek ilyet inkabb egy fekete keretest.
De neked is volt egy ezustkeretes twenty-d, nem joe? Neked nem volt a festekkel problemad? -
whitenoise
csendes tag
Bár ez nem akciókép, Fire Wisdom reklámnak talán megtenné

szűzhó, szeretlek
Bővebben: link (félmegás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az oakley szemuvegek ertekallok, nem ugy mint a hardver alkatreszek

mert gondoltam rá, hogy veszek használtan egy dioptriás keretet, lencsém meg már van. de akkor lehet, h mégse lesz oakleym, pedig már nagyon elegem van a gyenge minőségű, mégis 20e Ft-ba kerülő keretektől. múltkori is röpke 6x tört el, grrr