Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajo
senior tag
Nah már mind1 végül is a Mag Switchet választottam mert nem annyira sérülékeny meg hát annyira legalábbis a környékünkön nem is fut sok belőle.Nagyon szimpi a magnézium szár bár az orrész egy icipicit keményebb a Valve-nál de nekem bejön ez is!Tetszik az ice lencse is bár mostanába nincs nagyon napos idő.Sajnos.
Azért a véleményt a fire lencséről várom hátha rosz boltot csináltam. 
-
lajo
senior tag
Sziasztok ! Lenne egy őrült fontos és sürgős kérdésem!!!!!!!!!!!!!!
Miért vagy miben szar a fire lencse?
Itt van nálam két szemcsi:Mag Switch Ice lencse és egy valve fire lencsével holnap az egyiket vissza kell adnom + a másik árát!
szerintetek?
tényleg szar a fire?
Fontos a mai válasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
-
lajo
senior tag
Sziasztok ! Lenne egy őrült fontos és sürgős kérdésem!!!!!!!!!!!!!!
Miért vagy miben szar a fire lencse?
Itt van nálam két szemcsi:Mag Switch Ice lencse -
KMan
őstag
Ha nem lenne én már vagy ötvenszer széttörtem volna a sajátomat, kicsit fel tudnak húzni mostanában a gép előtt eltöltött órák,főleg 02:00 után válik igen dühítővé, akkor ált. szószerint ledobom magamról. (eddig birja) aztán megy a törés-zúzás...
Az már más kérdés hogy a monitor hogy birja a folyamatos jobbhorgokat
-
KMan
őstag
Jó aza rugó, nekem befigyel

-
Aranylo
tag
Szegeden hol lehet Oakley optikai kereteket kapni, ahol a lencset is beleteszik ?
A segitseget elore is koszonom!
-
Integra
titán
végre meglepem magam egy új rx szemcsóval, nyugdíjba küldöm a jó öreg square wire 1.0-mat

már csak keretet kéne választani...
andrássy úti boltban a szemem megtudják vizsgálni?! -
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Hol érdemes keresnem Oakley Baseballsapit Budapesten? Hol kapható sok féle? -
Janesz
őstag
az andrássy mondták,hogy a lencseszíneket az aktuális divathullámnak megfelelően alakítják...elég gáz,hogy mostanában az oakley követi a divatot nem a divat az oakley-t..

de tetszik ez az új ruby azért..mert azért belülről ugyanolyan mint a régi...észrevettem,hogy belülről olyan mint egy gradient lencse..felül kékebb alul sárgásabb..nagyon bejön...
-
Janesz
őstag
jaja mivel az a legkedveltebb lencse így annál számon van tartva de ha előveszel pár diagrammos (bár az újak már nem olyanok) leírást amit a dobozba tesznek látható,hogy a titanium iridium lencse is 10,12,9% volt már...ami itthon van 3 titanium lencse azok is mások ha átnézek rajtuk...
a legutóbbi ruby sztem elég ratyi...sajna nekem is olyan van és néha olyan fire inkább...az első ruby ilyen ciklámenes bordós volt..
andrássyn is van egy vitrinben 3 rubys szemcsi (a-wire,e-wire 2.1 és penny és mindhárom más színű...érdekes mert az e-wire 2.1-ben olyan mintha első szériás lenne pedig nem lehet az mert ahhoz elég friss tipus..) -
joe69
senior tag
tribal monsterdog

Bővebben: link -
Janesz
őstag
Bővebben: link
csak ha megnézel itt pár moddelt és a lencseszíneket ami elvileg ugyanaz a lencse,elég érdekes következtetéseket lehet levonni...vagy azt,hogy a fotós egy forintot nem ér vagy az oakley kaphatja be,hogy ugyanolyan néven fut a lencse mégis full más...
bár mindkettő bekaphatja mert a sportszemcsiknél a blue iridium vr28 bázisú lencse az utcaiaknál meg szürke...és így eleve nem lehet a 14%-ot teljesíteni ha a sport lencsék alapja egy 28%-os lencse... -
Janesz
őstag
lehet az lesz..azt néztem egy wisdome lencséből kijön 1 pár juliet és egy pár racing lencse...az tuti,hogy lesz egy pár vagy HI persimmon vagy egy pár Blue iridium (az a blue teljesen más mint az utcai szemcsikben..pl:a julietben lévő blue...sokkal világosabb..sztem vr28-ra van gőzölve az iridium..)
meg úgy általában világosabbak a wisdome lencsék mint az utcai szemcsiké... -
-
Janesz
őstag
az a nagyon vörös ruby az +red iridium...én is fogok most csináltatni a julietembe HI persimmon lencséket..(általában m-frame lencsékből szokták ők is csiszoltatni az ilyen exkluzív színű x-metal lencséket...)
amúgy meg egy csávó az o-review-ról írt nekem mailt,hogy a red crhrome racingemért adna nagyon sok gubát mert nagyon kéne neki...utánanéztem a kollekciójában és kiderült,hogy már van egy ilyen half jacket szemcsije és alá azt írta,hogy nagyon-nagyon ritka és abból a halfból az az egy készült..
namármost az enyémből biztosan nem egy mert havernak ilyen zúzódott le a fején de valszeg nem azért csorog ennyire a nyála mert tömegcucc... -
joe69
senior tag
a hatchet ara lejjebb ment, 175$ a nem polar valtozat

-
Janesz
őstag
megvan az az oldal csak sajnos csak a fóruma működik...az o-review-os linkek között találtam...
és mivel most nem megy az o-review és az én internet előzményeim mindig törlődnek csak a lementett képek közül tudok neked mutatni párat ami érdekes...
és ez csak a fórumán található képek egy része...Az oldalon volt egy olyan ,hogy special és azon belül volt rengeteg szépség...
Láthatod,hogy a romeo2-ben applikált half jacket XLJ lencse van...meg van egy pár olyan lencsés szemcsi is ami nem létezik kereskedelmi forgalomban...meg egy pár olyan lencse amiről fogalmam sincs milyen lehet... -
KMan
őstag
Sztem meg a hivatalos oldalrol kéne egy magyar (+ összestöbbi) forditást csinálni, mint pl. ahogy a Nokia. Baromi nagy meló meg minden, dehát ezért kapjátok a lóvét nem? Akkor lehet be kéne dobni magatokat lassan...

-
Nem lehetne inkább a régi oldalt továbbfejleszteni? sztem sokkal jobb volt
-
Janesz
őstag
gyúrjál még ezen az oldalon mert egy nagy rakás szar...
Nem is értem ,hogy egy kizárólagos forgalmazónak,hogy lehet ekkora szötty oldala...
ingyenes G-portálos cím, tetvedék lassú az egész, és ez az előző 10 cikk következő 10 cikk fordítva működése adta meg nálam a kegyelemdöfést!!
A nyáriszünet alatt csak ennyire futotta?
Azt hittem valami profi weboldal szerkesztő csinálja majd,és normálisan áttekinthető lesz...(megjegyezném,hogy sok szemüveg esetében a limited edition modellek árát (ducati) lehetetlen megállapítani..) -
K1992
csendes tag
Milyen lenne, ha minden szemüveget így lehetne megnézni, olyan lenne, mint a www.gportal.hu/oakley oldalon a műanyag keretes napszemüvegek között a water jacket? Nézzétek meg!!!

[Szerkesztve] -
joe69
senior tag
thump 2.0 immar a hivatalos oldalon is
Janesz
őstag
red crome racinget is akkor láttak először amikor bevittem...én ilyen racinget sehol sem láttam még eddig...de abszolút semmi info róla a neten...haverét megpróbáltuk a gyárnak címzett képpel illusztrált emailben cseréltetni ugyanilyenre...esély nem volt rá...asszondta a szervízes (amcsi),hogy ez egy pár darabos custom modell volt amit egy rendezvényre készítettek,hogy abban pózoljanak a versenyzők...amennyi készült annyi van..pótolni sem tudják...úgyhogy 1 darabbal még kevesebb van mert haverét tegnap cseréltettem ki egy dark chrome-ra...
-
-
Janesz
őstag
hidd el azért már én is láttam ezt azt...talán minden lencséből kikukksiztam már...és hidd el,hogy olyan lencsék amiket még sosem láttam...meg half jacket xlj lencsét mutatták,hogy hogyan lehet beleapplikálni a romeo2-be stb...
amúgy o-rewiev nagyon jó oldal de baromi hiányos az is...pl Racing jacketből jelenleg 3 van itt előttem amik elvileg nem is léteznek...(electric blue, electric kawasaki zöld, meg az én red chrome pirosam...) bár van ott a custom rész a galleryn belül ott van egy pár érdekes dolog ...ventilated splice stb...na ilyesmi résznél bukkantam azokra a szemcsikre is... -
joe69
senior tag
thump 2.0 review
joe69
senior tag
sok csak japanban arusitott modell letezik, amik zomeben az ottani izles kielegiteset szolgaljak
''olyan lencseszínek amik nem is léteznek de baromi szépek''
leteznek azok, csak ritkak
o-review rulz, a legatfogobb oldal a markaval kapcsolatban, a foruman pedig van 1-2 arc akik joval megjelenes elott megkapnak cuccokat, es postolnak fotokat -
Janesz
őstag
valami jó oldalt linkelhetnél ahol ilyen újdonságok vannak...
egyszer találtam valami japán oldalt (csak nemtom hol...) és ott voltak olyan színek is amik nem is léteznek...(romeo 2 half jacket xlj lencsékkel stb...meg olyan lencseszínek amik nem is léteznek de baromi szépek...)
szal ha valaki ilyen link birtokában van ne tartsa vissza...
-
joe69
senior tag
thump 2.0
humidor
wrench(bicajos cipo)
Janesz
őstag
eladtam az előző júliámat ami plasma/gold volt
és a másikknak (plasma/emerald) keretét kicseréltettem carbonra...(x-metalra szerettem volna de az nem volt...) és volt egy gariztatásra váró fire lencsém amire ráfizettem 2700ft-ot és kaptam helyette ruby-t...nekem nagyon bejön a ruby!! főleg,hogy én még az elárazott (23k) áron jutottam hozzá mert jövőhéttől 31k lesz az ára... -
Badb0y
addikt
Eladósorba került a címben szereplő szemüveg. Teljesen karcmentes, szövet tok van hozzá.
Erről lenne szó: Bővebben: link
Ár 23.000.- -
joe69
senior tag
Fives 3.0
Integra
titán
e-bayen zsírúj navy/army cuccokat is lehet kapni, pár haverom már beszervált sivatagi felszerelést, profi cuccok tényleg! marine corps pecsét etc minden benne van.
van most egy új szemfókuszálást gátló (!!!) ruhájuk is, de azt még nem lehet a neten találni, elméletileg tiltott és az értékesítést is büntetik, de az internet korában bármit meglehet oldani
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
a hétfői ichiro julietem bebukása után ..(ellopták a postások) megleptem magam egy ruby lencsével....egyszerűen nemtom melyik lencse tetszik jobban...az emerald vagy a ruby...

de lehet összerakom így mint a képen...Bővebben: link -
_az
senior tag
új rx keretek a láthatáron: spoke, kickstand, vagy mi

-
KMan
őstag
Azertmondom

Akkor ezekszerint neked az altalam elobb fennt emlitett a regi logos van fel meteres betukkel.
Haverom ugyanezt a modellt sielesre hasznalja, neki arra is bevalt.
Amiota ledobtam a hasamat, sztem igyis gorillanak tunik... XXL-es..
Te fujod valamilyen spray-vel?
-
Janesz
őstag
jaja-t akartam írni...

utcai használatra tökéletes!! nekem még a legelső szériás zöld fekete van és teljesen meg vagyok vele elégedve!! igazából nagyon komoly mászódzsekit sem érdemes venni ha csak utcára használod a 3 rétegű gore anyag miatt mert azoknál általában nem eltehető a kapucni és és a szabása is olyan,hogyha rajtad van a hátizsák akkor is leérjen végig a kezedig az ujja..--->ha nem így nyomod akkor gorrila szabásúnak tűnhet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért a véleményt a fire lencséről várom hátha rosz boltot csináltam. 

Azért elég kellemetlen lenne pl. vezetés kozben.

a szemcsi szép az a lényeg igazából...