- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
válasz
Lali-213
üzenetére
Bocsi a buta kérdésért, az RX az a Romeo Xmetalt akarná jelölni? Rápillantottam a darabra az ebayen - elég komolyan kellene pótolnom a Julihoz, hogy egy ilyen összejöjjön, cserébe nagyon bejön!
Ha jól látom a kerete magasabb mint a Julinak, így lehet, hogy még nézne is ki valahogy a fejemen.. cserébe a végén el kellene adnom a Titan Crosshariemet is, és még úgy is kevés a zseton hozzá... ááá, jobb lesz ebbe nem belebonyolódni, van máshol helye a gyenge forintnak.
-
tom956ster
aktív tag
válasz
Lali-213
üzenetére
A gyűjtői nem is kérdéses, bár én annak is csak kezdő maradtam, össze-vissza van 4 eredeti Oakleym… de azt mind szeretem. Ma pl ebédidőben egy körre a Crosshairben mentem, atom jó volt! Van persze mindennapos műanyag is, meg Oil Rig lerobban lencsével… egyszóval van egy kicsi becsípődés, de próbálom kontrollàlni, sajnos hasonló tapasztalható az óràk irányába is, de az màr egy másik topik…
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha jól látom a kerete magasabb mint a Julinak, így lehet, hogy még nézne is ki valahogy a fejemen.. cserébe a végén el kellene adnom a Titan Crosshariemet is, és még úgy is kevés a zseton hozzá... ááá, jobb lesz ebbe nem belebonyolódni, van máshol helye a gyenge forintnak.