Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

(#19948) Henk, (#19949) AirBooms: Próbáljátok ki full alapon... Úgysincs semmi, amihez úgy kevés lenne, és úgy azért nagyjából biztosra vehető, hogy stabil.... :DDD Ha úgy is fagy, akkor nem a tuning a hunyó, és nincs több kérdés.

Értem én, hogy fura, hogy üresben csinálja, de nekem is ez volt a szitu, futhatott a linx napokat, prime heteket, memtest a végtelenségig, nekem a legelső progi, ami kifagyasztott/eltűnt az az X-fim kezelőprogija és a firefox volt.... Nem a teszt, vagy játék közben, firefox... :U

Amúgy fontos az alapórajeles teszt, egyszer nem kevés bosszúságot okozott, mikor megpusztult a Vistám, és az összes teszt hibázni kezdett, és én elkezdtem az addig stabil tuningomat állítgatni, mert azt hittem, a melegebb időtől van... 2 nap szenvedés után, mikor már teljesen tanácstalan voltam, akkor jutott eszembe alapon kitesztelni, és úgy is hibázott... :Y OS reinstall után full jó lett.... :C

Ja, amit ígértem kép: [link]
    Ezeken a feszeken tűnik stabilnak ez a beállítás, mármint úgy tényleg hosszútávon.... Az EVGA-s fórumok és DMM-es beszámolók szerint a lap elég pontosan azt adja, ami be lett állítva, viszont rosszul méri a DRAM-ot és a VTT-t, el van csúszva a tényleges értékhez képest. A lap üresben visszaveszi a feszt is, tehát az a +V ami a Vcore-nál van, a gyári VID-től való eltérés mind terhelve, mind üresben. LLC OFF volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés