Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozig
tag
Sziasztok!
Van egy Asus VW246H típusú monitorom. A következő a problémám vele: eddig csak azt csinálta néha, hogy induláskor nem adott képet, fekete volt, és nem reagált a gombjaira sem. Ezt most már akkor is produkálja, ha kikapcsol windows alatt a monitor és a gombjai már működés közben sem reagálnak, viszont egy táp ki-be mindig megoldja a gondot. Van valakinek ötlete mi lehet?
[ Szerkesztve ]
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
Béka 3
tag
Sziasztok!
Benq monitoromat két beragadt pixele van. Jsrceen ez a program beválnna ?
kb 1000 ft összeg. Megér egy próbát ? -
kjani18
őstag
-
moonguru
őstag
válasz ikkert15 #12041 üzenetére
Szia!
Én is így jártam mikor a Tescoban megvettem a Tecnika TV-met.
Sajnos a HDMI bemenet NEM alkalmas PC jel fogadására (nincs PC üzemmódja)
A megoldás a következő:
Amennyiben van DVI kimenet a gépeden DVI-HDMI kábellel kel csatlakoztatni, a hangot meg a a hangkimenetről analóg módban átvinni, 3.5 JACK-JACK kábellel.
Ui:
Erre szokták azt mondani olcsó húsnak híg a leve.
Monitor Guru!
-
Whaazzup
senior tag
A kérdezőnek válasz meg másnak is!
Általában,a Samsung,és az LG- monitorokkal nincs gond,általánosan gyenge minőségű kondikkal gyártják őket.Legtöbbször a szekunder oldali táp kondik a ludasak,az LG -nél az az előny nagyon ritka a inverter trafó hiba,és az microproci hiba míg a Samunál ellenkező a helyzet,ezt tapasztalatból írom,de a kijelző hiba az LG-nél több mivel sok Philips lcd van bennük.ÜDV.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
HappyDay
csendes tag
SZIASZTOK légyszíves válaszoljatok, ha tudtok, köszi.
3 napja kaptam egy elég gyatra minőségű monit, mert az előző bedöglött. Csak az a bajom vele, hogy élvezhetetlen, és fizikailag teljesen leterhel, ha csak fél órát is ülök előtte. Ilyen tüneteket okoz: fejfájás, émelygés, szédülés, (ha becsukom a szemem, úgy forog velem a világ mintha részeg lennék), ezen kívül erős, csillapíthatatlan zsibbadást érzek a homlokom körül. Olyasmi mintha a fejemre egy állandó súlyt helyeztek volna. Van tippetek, hogy mi okozza ezt a rosszullétet??, és mit tehetek ellene (vagy legalább a csillapítása érdekében) ? Ha nem változik a helyzet mindenféleképpen monitor csere lesz, mert ez nem állapot, hogy minden egyes nap ez betegítsen... Ha valaki azt mondaná, hogy ezt a monitort fogom használni az elkövetkező években, vagy akár hónapokban azt mondom neki - Nem, nem és NEM!! ...
Egyébként Fujitsu Siemens scaleo t17-2... Szóval... Kb látom a betűk körüli zöld és piros árnyékokat.
Már mindent megpróbáltam ami eszembe jutott, alacsonyra vettem a fényerőt, a kontrasztot, a hercet nem tudom átállítani, mert nem bírja és automatikusan visszaugrik 60 Hertz-re...
Remélem észrevehető attól még, hogy ez "állítólag" kevés új fórumtémának......
-
HappyDay
csendes tag
Ez egy technikai topic, sehol sincs szó benne az én esetemről, vagy hasonló esetekről....
-
HappyDay
csendes tag
Csak elég idegőrlő bajom van, mint láthatod és szeretném ha segítenétek. Azért emeltem ki, mert megtiltották, hogy új témát nyissak a problémámmal viszont szeretném ha valaki segítene és nem úszna el a többi szöveg között.
-
El Kebir
őstag
válasz HappyDay #12066 üzenetére
(olvasd el a fórumszabályzatot)
Mindenkinek a saját problémája a fontos és "idegőrlő", mégse ír mindenki full félkövér vagy nagybetűkkel.
(a kiemelést arra kellett volna használd, hogy kiemeld a lényeges részeket a mondandódban, így ugyanúgy ömlesztet maradt, mintha nem is használtad volna a félkövér betűket.)Aki akar, és tud segíteni, az segíteni fog.
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Whaazzup
senior tag
válasz HappyDay #12063 üzenetére
Szia.biztosan nem a monitorral lesz a gond mert ha becsukod a szemed akkor is émelyegsz,Az lcd nem tud igazán ilyen katódcsöves CRT-re néha jelemző hibát legfeljebb élvezhetetlen vagy minőségben nem az igazi grafikai megjelenítésre.ÜDV.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
Béka 3
tag
Sziasztok!
Segitségetek szeretném kérném.
Már írtam korábban is, hogy monitromon van 2 fehér pixel hiba. nem tudom hogy hallot vagy beragadt.
Megvásároltam a JSCREENFIX programot nem segített.Monitor "masszírozást" hogyan kellene csinálni milyen eszközökkel ? Érdemes-e megcsinálni ?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy az LG gariztat-e monitort S/n szám alapján? (papírjai nincsenek meg)
-
kjani18
őstag
Én úgy tudtam, a Dell U2410 nem csöves, hanem ledtáblás, de igazad lehet
Ez esetben a COF chip, vagy a scaler hibája lehet, de ezek nem igazán javíthatók, otthon semmiképpen sem.[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
Keihun26
csendes tag
Sziasztok.
Van egy ASUS VW195D Splendid Monitorom és az lenne a gondom hogy ki lett kapcsolva a monitor gombjával és az istenért se reagál a bekapcsolás gombra. Szerintetek mi lehet a probléma? -
fero02
nagyúr
-
bozig
tag
-
fero02
nagyúr
Hát mit kérdeztél?
Azt, hogy a tápegységbe bele lett nyúlva és cserélve lettek a rossz alkatrészek.
"egy hardverekkel foglalkozó ember azt állította, hogy ezekben a monitorokban nem lehet kiforrasztani a kondikat károkozás nélkül, elképzelhető ez?"
Az ilyen ember pedig kókler.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Hasonlóm van, mi lehet? [link] Még nem állandósult, D-SUB-bal mintha jó lenne....Vigasztaljatok meg, hogy kitört a DVI-HDMI kábelem és nem a monitornak van baja...Most épp tökéletes...
[ Szerkesztve ]
-
ProZsolt
tag
válasz fero02 #12095 üzenetére
Lehet, hogy kókler, de legalább nem nyúl bele a monitorba. Hoztak már hozzám nem egy monitort, amiben megpróbálták kicserélni a kondikat, aztán pár dolgot sikerült rövidre zárniuk.
Nem nagy dolog kicserélni a kondikat és jóval olcsóbban meg lehet úszni, mint amennyit a "szerelők" elkérnek, de ha valaki nem ért hozzá, inkább ne nyúljon hozzá![ Szerkesztve ]
-
Mishra19
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Hanns-G HQ191D monitorunk ami azt a hibát produkálja, hogy bizonyos időközönként 3-4 percenként kikapcsol (valamikor órákig jó aztán megint kezdi). Nem elmegy a kép, hanem olyan mintha elvesztené az áramellátást mivel másik gépen is kipróbáltuk és ugyan ez, utána 1-2 másodperc és újra van kép. Elég zavaró filmnézés közben. Valakinek hasonló problémája volt? Illetve ha igen kb mennyiért illetve hogyan javítható?
Köszi előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Projektor topic
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- UPERFECT HS156KC 4k Portable Monitor!15,6"/IPS/3840x2160/450Nit/HDMi/Mini DP/Type-C/
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest