Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Monitor hiba topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#3001) zotya7895


zotya7895
csendes tag

Üdv
Volna egy kis gondom elromlott a moncsim :DD
Mert amikor bekapcsolom akkor kattog a kép ne jön be, a led pedig csak villog
Mi lehet a gond?
egy relisys monitorról van szó
Válaszotokat előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#3002) 3psilon


3psilon
aktív tag

Helló! (bár ahogy látom a topik tetszhalott...)

Lehugyozta a macska a monitort. :D
Így most az alján van egy szürke folt.

Elvileg ugye ha víz megy bele, szét lehet szedni, megtisztítani. Ezt, bár kockázatos, megpróbálnám, ha megéri. A macska vizelete valeriánsavat tartalmaz... tehát lehet, hogy a cucc maradandóan károsodott.

Szerintetek? Ha víz megy bele, akkor is így néz ki?

Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

(#3003) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Hali. Olyan gondom van, hogy a játékok alatt, ha a kamerát vízszintesen forgatom akkor lentről felfelé "csíkozva" épül fel a textúra. Már rájöttem, hogy nem a VGA hibája ugyanis, ha a fraps-al felvett video-t visszanézem akkor nincs ez a csíkozódás... Namost gondolom a monitorommal van a gond Samsung 2233BW. Gondoltam az idáig DVI-s működést átrakom D-Sub-ra, ott is csinálja-e... Igen csakhogy ha átdugom akkor nem ismeri fel No Signal-t ír ki, pedig nyomkodom a source gombot. Ilyenkor mi is van? Köszönöm előre is a segítséget!

(#3004) 3psilon válasza KaiotEch (#3003) üzenetére


3psilon
aktív tag

Nem lehet hogy csak be kéne kapcsolni a függőleges szinkronfrissítést? :))

Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

(#3005) Szoszibá


Szoszibá
tag

Sziasztok!

Lehet volt már kérdés, de nem találtam pedig használtam a keresőt...
Ha meg nem itt kellene feltennem kérdésemet írjátok meg kérlek!

Nos a gondom az, hogy a windows vista betöltésekor fekete képernyő fogad,
(Win 7 alatt kép ugyan van de egér nincs, de minden iszonyat lassú, a kis kék körben mire körbefut a csík töltéskor van vagy 1 perc és minden olyan darabos és lassú)

F8-al VGA mód engedélyezésekor mindkét oprendszer tökéletesen betölt csak hát ugye 640*480-ban. Ilyenkor felveszem a felbontást és képfrissítést a megszokott értékre és tökéletesen működik.
DE mikor nem VGA módban indítom, hanem normál módban akkor a fentebb leírt tünetek jelentkeznek.

Tuti hogy az nvidia driver a hibás, de nem tudom mi tévő legyek!
Válaszotokat előre is köszönöm!

(#3006) Bj Brooklyn


Bj Brooklyn
aktív tag

Hali mindenkinek.

Segítség kellene nekem! Keresek olyan aktív monitorszervizt Kecskeméten vagy Budapesten ahol tudnak és akarnak is monitort javítani. Lenne egy nagy böhöm 22"-os CRT monitorom amiben nagy valószínűséggel a nagyfesz ment el, de amint megemlítem hogy 22" és tetézem még ezt hogy CRT, azonnal elhajtanak a vérbe :W . Legtöbb, amit meg találtam a neten és felhívtam, már nem aktív. Szóval aki tud szervizt vagy magánembert az kérem dobjon nekem PÜ-t, mert fontos lenne.

Előre is köszönöm a segítségetek :R

Bj

Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

(#3007) jaozsi válasza Bj Brooklyn (#3006) üzenetére


jaozsi
csendes tag

Szia! Itt válogathatsz [L:www.atom.hu/szerviz.php][link][/L] [L:www.szervizcentrum.hu/][L:www.tvszerviz.mlap.hu/user.php][L:www.szamitogepszerviz.info/monitor-szeviz-tft-javitas.html][L:www.profiszerviz.hu/hu/egyeni_ugyfeleinknek/monitor_fiz_jav/][L:www.monitorjavitas.hu/tft+monitor+szerviz/tft+szerviz.htm][L:www.szamitogepszerviz.info/monitor-szerviz-tft-szerviz-lcd-szerviz-plasma-szerviz.html][link][/L][/L][/L][/L][/L][/L]

[ Szerkesztve ]

(#3008) set79


set79
csendes tag

Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy Samsung Syncmaster 753dfx monitorom. A probléma az vele, hogy kicsit elmosódott a kép. Ezt inkább csak a szöveges résznél lehet észrevenni. 1024x768- ba használom 75hz-en. Már próbáltam más beállításokkal is, de jobb nem lett. Sőt, ha a frissítést feljebb rakom 85hz-re, akkor még rosszabb. Van megoldás? Vagy vége a monitornak?
üdv

(#3009) Csabee. válasza set79 (#3008) üzenetére


Csabee.
nagyúr

mikor vetted? elvileg 3 év garosok a samsung monitorok, (enyém is annyi volt)

Üdv: Csabee.

(#3010) neilszab


neilszab
őstag

Sziasztok!

Elvittem garanciális szervízbe a monitorom, mert magától kikapcsolt, megcsinálták, hazahoztam és most látom, higy lett rajta pixelhiba! Mikor odaadtam nekik, még jó volt, erre tisztán emlékszem! Szerintetek mit lehet tenni ilyenkor?

Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

(#3011) Csabee. válasza neilszab (#3010) üzenetére


Csabee.
nagyúr

visszavinni, és elmondani neki a történteket, csak sajnos nincs rá bizonyítékod.. hol van az a pixel hiba? milyen monitor? mindenképpen hívd fel őket telefonon (az olcsóbb mint ha kivinnéd )

Üdv: Csabee.

(#3012) set79 válasza Csabee. (#3009) üzenetére


set79
csendes tag

Az a baj, hogy használtan került már hozzám, így NO papír:(

(#3013) Csabee. válasza set79 (#3012) üzenetére


Csabee.
nagyúr

és mikor megvetted? nem tűnt fel semmi hiba? sajnos így valószínű hogy tönkrement.. báár hát ha van valaki okosabb aki tud tanácsot adni.

Üdv: Csabee.

(#3014) Pityesz78


Pityesz78
tag

Porbléma van a 226BW-vel.
Dualwiev-ként használom note-val, többnyire meló, néha game, film, nagyon csipázom jó képe van.
A bibi ott van, hogy tisztára meghülyült. Amikor bekapcsolom akkor valami képtelen méretarányban adja a képet, tiszta homály, a színekről nem is beszélek, egyszerűen botrány. Auto Adjusztálásra semmi javulás inkább tovább gányolja.
Csak úgy tudok elérni képi javulást ha a coarse-t kicsit megbuzerálom majd rányomok egy auto adjustmentet. Ekkor már jó lesz a szín és a felbontás is azon kívül, hogy jobb oldalon kb 15 cm-rel keskenyebb lesz a kép. Próbáltam image-positionban visszahúzni de nem lehet. Ha kikapcsolom akkor visszaáll az elején írtakra.
Az hozzá tartozik, hogy néhány napig nem voltam otthon és lehet h a kölkök halálba nyomkodták, mindenesetre amikor hazajöttem és ráraktam a notit a dokkolóra rögtön mutatkozott a bibi.
Ha valakinek volt hasonló jelensége vagy van tippje, h mi lehet a gond kérem írjon.
köszi

(#3015) adamka16


adamka16
őstag

üdv mindenkinek. olyan problémám akadt az egyik moncsimmal, hogy hidegen (elég sokáig) összemegy vízszintesen a kép a monitoron. ütés hatására visszaugrik szép, normál helyzetbe de aztán azonnal vissza. kb 30 percnek kell eltelnie, hogy normálisan működjön, vagy sokat ütni, bár ez asszem nem sok jót tesz hozzá a monitor állapotához.
a monitor egy LG Studioworks 560N 15" CRT. már régóta megvan és nagyon bírja a starpát, csak ez ne lenne, na meg a vezeték megtörése, bár az orvosolható, az a kisebbik gond. :)
szóval ha valakinek van valami ötlete az legyen oly szíves és írja le nekem ide. kondi, ellenállás mérés nem gond, még a fórasztás sem, csak tudjam hol keressem a hibát.
köszönöm előre is!

(#3016) Bj Brooklyn válasza jaozsi (#3007) üzenetére


Bj Brooklyn
aktív tag

Nagyon köszi a segítséget, holnap utánuk nézek :R

Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

(#3017) set79 válasza Csabee. (#3013) üzenetére


set79
csendes tag

Egyébként fura, mert bootolásnál tiszták a betűk....
Lehet driver probléma?

[ Szerkesztve ]

(#3018) orsolya 22


orsolya 22
csendes tag

sziasztok!
nagy segítségre szorulok! Olyan problémám van hogy van egy LG flatron tipus kb.1,5 éves monitorom! és az vele a gond hogy bekapcsolom és kb 10 perc után a bal oldali részen megjelenik egy Rozsaszín csík! van amikor magától eltűnik de van hogy addig van ott amig kinem kapcsol a monitor . Olyan mintha egy kicsit pihenne és utána ujra elő jőn! tippem szerint Túl melegedés lenne?? vagy nem értem! nagyon meg köszöném ha valaki meg irná nekem hogy mi a hiba!! előre is köszi

(#3019) printmester


printmester
csendes tag

Nekem olyan problémám van, hogy a Samsung SyncMaster 710N LCD monitorom egyik napról a másikra meghibásodott. Bekapcsol (ég a zöld lámpa), de nem ad képet.
Mi lehet a hiba?

én kértem a kitiltásomat...

(#3020) kutyman


kutyman
aktív tag

Sziasztok !
Érdemes elvinni gariba a monitort emiatt ?
A "paca" kb. 8 subpixel nagyságú, és minden színnél látszik.

[ Szerkesztve ]

(#3021) medvegy


medvegy
aktív tag

üdv, volna egy problémám.
Van egy Samu 226BW-m ami most jött vissza a szervizből (alaplapcserén esett át), valamint épp a minap vettem egy Gigabyte Geforce 7600GS-t. A probléma az volna, hogy a monitorom - így a szervizelés után az új VGA kártyával - nem hajlandó felismerni a natív 1680*1050-es felbontást, sőt digitális kimeneten alig tudok rá képet varázsolni. A régi CRT monitorrommal is próbálgattam, de ott semmi problémát nem észleltem. Több VGA drivert is kipróbáltam, illetve a legújabb 226BW drivert is föltetettem de semmi nem segített. Valaki esetleg tudna segíteni? (Vista-t hsználok....)

FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/

(#3022) kasazoli


kasazoli
csendes tag

Üdv,

Dell Ultrasharp probléma, hogy a fekete színek függőlegesen csíkos pirossá változtak.

Mi lehet az oka? Monitor? Nvidia 8800GTS? Csillagok állása?

kasazoli

(#3023) Baboka


Baboka
tag

helló!

van egy samsung syncmaster 710N monitorom ami azt irja ki hogy recommended mode: 1240x1024 60 hz és minden felbontáson ezt irja ki és nem jelenit meg semmilyen képet. Több gépen is próbáltam valaki tud rá valami okosságot? Előre is köszi

(#3024) Dyingsoul


Dyingsoul
veterán

Hali!

Az a gondom, hogy nem tudom, hogy milyen tisztítófolyadékot használjak a Samsung 19' TFT 931BF monitorom tisztításához. Valaki valami tanács? Ablaktisztítót használnék hozzá legszívesebben, nem akarok külön költeni rá, de nemtom hogy az ilyen alkoholos vegyületek ugye nem tesznek kárt benne?

Tudom hogy béna a kérdés, de ez a gondom

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#3025) Lewzke válasza Dyingsoul (#3024) üzenetére


Lewzke
őstag

Ablaktisztítót ne használj !
Régebb láttan néhány IT üzletben speciálisan LCD-re való tisztítókendőket , egyik fele nedves volt a másik száraz . Bár a szaga alapján alkoholra tippelnék de nagyon enyhén érzett rajta. Ha mégis használnál ablaktisztítót akkor a kendőre fújd és ne a monitorra , majd úgy tisztítsd meg.

(#3026) Dyingsoul válasza Lewzke (#3025) üzenetére


Dyingsoul
veterán

ablaktisztítóból melyik anyag káros a monitorra?

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#3027) asus.ph


asus.ph
csendes tag

Sziasztok egy olyan problémám lenne,hogy ha elindítok egy olyan játékot amiben a max felbontás 1024x768 akkor a monitoron kicsiben jelenik meg a kép fekete kerettel és nem húzza szét a képet a teljes képernyőre???és ha megnézem a monitor OSD menüjében akkor 1440x900 60HZ-et ír ki?Mi lehet a probléma?? Monitor Samsung 943NW 1440x900 75Hz
Előre is köszi mindenkinek.

أتمنى لك نهارا سعيدا

(#3028) kutyman válasza asus.ph (#3027) üzenetére


kutyman
aktív tag

Megváltoztathatja a monitoron megjelenő kép méretét.
• Auto • Wide
• Auto - A kép a bemeneti jelek által meghatározott képernyő-képaránynak megfelelően jelenik meg.
• Wide - A kép a bemeneti jelek által meghatározott képernyő-képaránytól függetlenül, teljes képernyőn jelenik meg.
Megjegyzés:
• Ha a számítógépen a széles képernyő (a monitor optimális felbontása) van beállítva, akkor ez a funkció nem működik.

(#3029) old_artist válasza Dyingsoul (#3026) üzenetére


old_artist
addikt

Üdv!

Ablaktisztítóból szinte semmit sem ajánlok! :W
Kimondottan csak monitorhoz használatos folyadékot (ami természetesen alkohol mentes) és/vagy antisztatikus kendőt használj!
Bármi más a monitor védő rétegét károsíthatja (különösen az LCD-TFT-ken), és foltosodást, sőt homályosodást is okozhat!

(#3030) madgie válasza old_artist (#3029) üzenetére


madgie
titán

Üssetek, de én egyszerűen megnedvesítek vízzel (tényleg csak finoman) egy mikroszálas törlőkendőt, és azzal pucolom a TFT-ket. Egyszerű, nagyszerű, leszedi a koszt :)

(teát ne csöpögjön belőle a víz, csak nyirkos legyen összegyűrés után... ja és a monitort is kikapcsolom közben ofkorsz)

(#3031) asus.ph válasza kutyman (#3028) üzenetére


asus.ph
csendes tag

Köszi.Még annyi lenne,hogy beállítom a monitort 800x600-ra megjelenik teljes képernyőben de a játék ami szintén 800x600-as az megint fekete keret és a monitor osd-ben 1440x900-60Hz ???

أتمنى لك نهارا سعيدا

(#3032) matekas


matekas
tag

Sziasztok.

Az normális dolog, ha függőleges csíkokat látok felfelé menni a monitoromon ? :)
A képfrissítésre gondlok mert CRT monitornál találkoztam ilyennel még régen amikor 60hz-en ment. De más TFT-n ( laptopomon, suliba stb. ) nem láttam még ilyet és fúrcsának tartom mivel ilyen elvileg nem lehet (?) TFT monitoron. Persze nagyon oda kell figyelni , hogy lássam, egyes sötétebb háttereknél viszont jobban látszik ami azért már kicsti zavaró. De ennek ellenére nem gondlnám, hogy a monitor hibás. Inkább valami beállítási vagy driver hibára gyanakodok, ehhez kérném a segítségeteket. Köszi előre is.

(Samsung 2333HD a monitor típusa. )

(#3033) old_artist válasza madgie (#3030) üzenetére


old_artist
addikt

Üdv!

Igen, a kikapcsolását a monitornak meg sem említettem, pedig nagyon fontos, és az is, hogy ne legyen meleg még a felülete!
A vízzel már megjártam, mivel annyira savas volt a víz, (XVII.ker), hogy tisztítás után - bár CRT volt, de annyira foltos és fehéres szemcsék jelentek meg a monitoron, hogy azóta csak a forró viznek a párája mellett tisztítom a CRT kijelzőjét! ;] - és mikro-szálas kendővel!

(#3034) kutyman válasza asus.ph (#3031) üzenetére


kutyman
aktív tag

A monitort állítsd be a nativ felbontásra: 1440×900 - ra.
Ha a játékot nem ebben a felbontásban használod, hanem pl. 800×600 v. 1024×768 stb.
akkor kell a monitoron auto-ra állítani a képméretet.
Igy le fogja vágni a kép két szélét, de nem nyújtja szét.
A monitor felbontását nem kell állítgatni !

(#3035) Vladi


Vladi
nagyúr

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene az új monitorom beállításához. Eddig egy 17-es volt, azzal semmi gond, csak nagyobbat akartam.
Most van egy lg flatron w2242t típusú.

Viszont nem bírom beállítani. A képe nagyon zavaró, majd kifolyik a szemem. :(((
Mit érdemes állítani? Fényerőt leszedtem, de így is.
Ilyen gondom még sose volt.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#3036) Vladi válasza Vladi (#3035) üzenetére


Vladi
nagyúr

Kicsit sikerült konszolidálni a helyzetet, mindent levettem. :D
Aztán vagy megszoksz vagy megszöksz.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#3037) SiDan válasza KaiotEch (#3003) üzenetére


SiDan
tag

Üdv!

Nekem ugyanez a problémám, már egyszer írtam is, de akkor addig ügyeskedtem, hogy sikerült "magjavítanom" , viszont most újra raktam a wint s megin csinálja, igen zavaró s már magam se tudom, hogy mit is kéne csinálnom hogy jó legyen. (D-subal se jó; amúgy ha átdugtad, utána lentről a 3. gombal tudsz váltani digitális és analog kimenet között.)
Ha valaki tud rá megoldást, azt nagyon megköszönnénk. :R

(#3038) superecneB


superecneB
őstag

Samsung 2233BW tulaj vagyok. CSben viszont wide screen beállítások között csak a 1680x1050 és 1600x900 as felbontást tudom választani. Amit CDn kaptam driver azt használom, esetleg van olyan driver amivel tudok választani más (kisebb) wide felbontásokat is? Vagy ez mitől függ? Igazából a 800x600 wide változata kellene nekem, mert jelenleg 4:3 as arányú képet meg csúnyán széthuzza, az oldal levágás meg annyira nem szimpi.

[ Szerkesztve ]

(#3039) SiDan válasza SiDan (#3037) üzenetére


SiDan
tag

Na ismét megoldódott; tényleg a vízszintes szinkronizálás kellett neki. Viszont amit nem értek, catalystbe egyből bekapcsoltam a vsync-t (hogy mindig legyen), ennek ellenére, játékok egy részében nem írja felül a gyári beállítást (kikapcsolja) s ezért nem értettem mi a bibi. Szóval a játék beállításai közt is bekapcs. s hibátlan képet ad.

(#3040) Rayyy


Rayyy
senior tag

Sziasztok!

Kollégám 5-6 éves gépét húztam újra és az én monitoromhoz állítottam (1680x1050, dvi), viszont mikor hazavitte és rányomta a sajátjára (1024x768, vga, crt), nem ad képet... (going to sleep) szerintem nem tetszik neki a vidkártya alap felbontása... hogy lehet ezt kép nélkül visszarakni? Csökkentet módban visszaáll a felbontás?
thx!

Minden a legnagyobb render!

(#3041) pinyo90


pinyo90
csendes tag

hello nekem 1 olyan problémám lenne h amikor a windows betölt és megjelenne az asztal akor a kép elsötétül és nem látni semmit, a vga drivert ujraraktam(legfrissebet)a monitornak nics baja a másik gépen megnéztem müködik faszán szoval én videokártyára gyanakszok...
mit lehetne még megnézni h müködjön
elöre is köszi

(#3042) old_artist válasza pinyo90 (#3041) üzenetére


old_artist
addikt

Üdv!

... talán nézd meg a monitor frissítését, mert lehet, hogy extrém módban van, ezt a save mód (csökkentet mód) elindításával ellenőrízheted és alap állásba újraindítva "esetleg" orvosolható,
... és csak a gyártó által megállípított felbontáson és frissítéssel használd, ellenkező esetben ez történhet,
... vagy "a VGA drivert újraraktam (legfrissebbet)" - ezzel is lehet gond, ha pl. az előzőt nem törölted,
viszont azt ha megírtad volna milyen VGA kártya és monitor (CRT vagy LCD-TFT, és ezekből is milyen típusú), akkor képben lettünk volna! :F

[ Szerkesztve ]

(#3043) old_artist válasza Rayyy (#3040) üzenetére


old_artist
addikt

Üdv!

Igen, biztos nagy volt neki a felbontás, ... csökkentett (save) módban vissza lehet állítani a felbontást, s újraindítás után be lehet állítani a CRT régi felbontására! :K

(#3044) Rayyy válasza old_artist (#3043) üzenetére


Rayyy
senior tag

Köszi, megpróbálom átadni az infót (nem én fogom már csinálni).

Minden a legnagyobb render!

(#3045) pinyo90


pinyo90
csendes tag

a videokártya: geforce fx 5500 a monitorom lcd de a márkálya nem tulnagy igy most hirtelen nem is tudnám megmondani.
amint leszedtem az öszes nvidia drivert nor mál modban is megjelenik az asztal, kicsit csikos pötyös de nemvészes, ha felrakom azt a drivert ami eddig volt(2 évig müködöt vele rendesen) megint ugyanaz van windows betöltene de nicns kép, olykor csinál olyat is hogy betölt de a képernyön 5mp ként jelenik meg kép a többi idöbe sötét

(#3046) Stitch


Stitch
őstag

Erre valaki: [link]? :F

(#3047) Gucunja


Gucunja
aktív tag

Sziasztok, adott egy gép minden új benne.

ABIT K9N lap
Athlon 64 3800+
2X512DDR2 800 GEIL ULTRA
POWERCOLOR X1950PRO AC
1db vinyó
1db dvd véső
és egy 350w-os CODEGEN táp

ha bekapcsolom a gépet minden venti megy, a dvd-t pörgeti. ahogy kell.

De az ASUS LCD monitoron NO SIGNAL felirat.

Másik gépen a monitor jó.

Memóriák biztos jók másik gépbe jók voltak.

Azt mondják a táp kevés.

Proci hiba esetleg nem lehet?

vagy valami más?

(#3048) pinyo90


pinyo90
csendes tag

megvan a probléma legvaloszinűbb oka megállt a videokártya hűtése...
ha vennék uj hűtöt szerintetek menne rendesen??

(#3049) C64


C64
őstag

Sziasztok!

Samsung 244T monitorom van. gari már nincsen rá. A probléma a következő. bekapcsolásnál csíkot húz vízszintesen. fehér apró és sűrű csíkokat. Ez a hiba néha jelentkezik csak és max 5-10p után eltűnik és nem is jelentkezik addig, míg ki nem kapcsolom és hosszabb ideig nincs bekapcsolva. Újabban egyre sűrűbben jeletkezik a hiba és most már hosszabb használat után is néha felvillant egy-egy csíksorozatot. Néha fura szaga is van. valaki meg tudja javítani?

Köszi a figyelmet!

üdv

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#3050) SiDan válasza Gucunja (#3047) üzenetére


SiDan
tag

HI!

C-mos resetet próbáltad?
Lehet hogy a vga 6pines tápkábele rossz, én már találkoztam olyannal, h a vgahoz rosszat adtak. Ha ez sem segít, akkor ramokat próbálgasd másik slotba, egyiket vedd ki s úgy. A monitoron ha van akkor próbáld meg analóg meg digitális kimenetet is, hátha.
Amúgy könnyen lehet hogy a táp kevés neki : /, főleg h codegen.

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Monitor hiba topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.