- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Na sikerült elvinnünk állatorvoshoz. Szerencsére volt még olyan, ami 5 után is nyitva volt.
Egyúttal meg lett fosztva a férfiasságától is.
Szerencsére nagy baja nincs, kapott pár injekciót.
Volt egy kis hőemelkedése. Érdekes, hogy állítólag a gyomra tele volt.
Gondolom megevett valami olyat, amit nem kellett volna.
Most még alszik, majd olyan 8-9 fele fog ébredezni állítólag.
Remélem rendben lesz vele minden. -
guftabi96
addikt
Enni nem hajlandó, most viszont megpróbáltam újra megitatni, és legalább inni iszik.
Orvoshoz nyilván elvisszük, csak ma valószínűleg már nem tudjuk. Nincs itthon se kocsi, se olyan, akinek van jogsija.
A legközelebbi állatorvos pedig ~20km.
De mindenképpen megpróbáljuk minél hamarabb eljuttatni. -
Nimrod
addikt
Ezt az egyet talaltam, most tanakodunk, hogy 5 cm-nel hosszabb szorre valot vegyuk vagy sem.
-
ariel96
aktív tag
Régen voltak nekünk is sziámi cicáink. Volt közöttük nagyon kedves, és volt vadóc is. Az első lány vadóc volt, és amikor tüzelt, nem lehetett aludni tőle. A sziámi cicák nagyon okosak, és nagyon rugalmasak. A családi ház ablakába (kb. magas földszintnek felel meg) simán fölugrottak a földről.
Ki tudták nyitni az ajtókat ,,,, -
Atomgeszi
nagyúr
Nagyon szép.
A kék szemükért vagyok nagyon meghalva.
Egyébként milyen fajta? Bújós?Az Én cicám(fentebb kép) sajnos elég öntörvényű. Nem is mindig lehet simogatni, mert megharap vagy felidegesíti és elmegy onnan. Persze reggelente meg úgy jön ébreszteni, hogy ráfekszik a mellkasomra és dorombol és dagaszt. De ez is max 10 perc. Bár néha elalszik és mindketten meglepődünk, hogy itt maradt és akkor van menekvés egyből.
Házi cica létére rettentő sokat beszél, és rettentő sokat visszabeszél, ha nem tetszik neki a "Nem" válaszom. -
kenyocsaba23
tag
Nálunk is egy fiú egy lány meg egy keverék sziámi de pofára alkatra teljesen olyan mint a "gyári"
A fiú rengeteget beszél de teljes mértékben faterom macskája olyan mértékben, hogy ha itthon van állandóan megy utána még a wc-re is. Viszont félünk tőle kicsit mert volt, hogy konkrétan fater aludt és arra ébredt , hogy a macsek csócsálja a kezét. tetanusz sebészet minden játszott a négy szemfogának a nyoma meg is maradt.
Meg ha télen a házik bent ellenek próbál miden kölyköt megenni néha sikerül is neki. Nemtudom mitől lehet ez de ahonnan hoztuk ott 20 azaz 20 sziámi macska volt és ő volt a leggyengébb terrorban volt tartva a többi által. -
-
Nálunk a szabály az, hogy amikor kér, kap. Ha nincs itthon senki, akkor mindig van odakészítve kaja, és akkor eszik, amikor akar. A macska nem olyan, mint egy kutya, hogy addig zabál, amíg kaját lát maga előtt. Ha éhes, eszik, ha nem, nem eszik. Az egyik kicsit túlsúlyos, de amúgy is nagytestű, a másik csak nagytestű, de gebe, pedig ő az aki általában a többet megeszi, és a legtöbbször kéri a kaját. A nagyobbik darab az lusta kunyizni, általában csak akkor eszik, ha a másikra rájött az ehetnék.
-
ariel96
aktív tag
A Cat Chow-ból régebben váltogattam az ivartalanított cicáknak valót (zöld) az omega 3-sat (narancssárga). Ezek egy kicsit drágábbak voltak, de most már úgy látom, mind egy árban van.
Régebben jobban álltunk anyagilag, mint most - volt, hogy megvettem 10 kg-os Select Gold-ot - ha jól emlékszem, és akciókor mindig beraktároztam nekik a szárazat, és a Goumet Gold-ot is. Most csak akkor veszünk, amikor már fogytán van...(#12366) snecy20
-
ariel96
aktív tag
Most ő a kis kedvenced? Szép a pofija. Milyen színű a szeme?
(#12155) Ed3r_X Egy ismerősöm egyszer engem is megkérdezett, nálunk lehetne-e egy ideig a cicájuk. Egy hétig volt itt a cica a 4 mellett, és elbolhásított minket. Utána pedig kb. 8.000Ft-ba került a bolhák elleni csepp.
Végül kiderült, hogy nem csak ideiglenesen akarta elhelyezni a cicát. Aztán azt mondta, elviszi egy "haverjához", később a kis fiától tudtam meg, hogy ki tette a cicát. -
snecy20
nagyúr
Én a monitornak, áramelosztóknak, routernek és a hangszóróknak vettem egy zárható szekrényt két kihajtható szárnnyal és mágneszárral. Egyéb vezetékeket pedig úgy oldottam meg, hogy egy 2x2cm-es védőburkot helyeztem el a fal mentén faanyagból, mintegy végigvezetve a szobán. Meg is őrülnék, ha a 20 méteres UTP kábelem valahol út közben el lenne rágcsálva, elég tortúra volt így is a falakon/szobákon átvezetgetni-fúrogatni.
Szóval oda kell figyelni. Régi macskánk, amelyik sajnos utolsó időszakában vesebeteg volt, tönkretette szegény az akkori gépem, befolyt rá a pisi... -
ariel96
aktív tag
Mi 4-ig jutottunk. Aztán egy ismerős kérte, egy ideig hadd legyen ott a cicájuk. 1 hétig volt nálunk, de gyanús volt, hogy nem látogatják.
Más ismerősöm is ajánlott cicákat, de mondtam, hogy telt ház van.
Akiket befogadtunk, azok közvetlen életveszélyben voltak. Pl. piacon a tömegben egy pici cica - inkább nem akartam semmit vásárolni, csak hazavinni a picikét. 1 hétig a nyakamban aludt, aztán az egyik fiú átvette az anya szerepét. Sajnos a fotóimat véletlenül töröltem. (Csak a Facebook-on maradt meg néhány fotó.)
Itt már megnőtt a picike, de még mindig a pótmamával van. -
-
ariel96
aktív tag
Édes a cicád, és majd' kicsattan az egészségtől. Ő melyik?
Szerintem a cicák nem csak hánytatásra, és gyomorégésre eszik a füvet. Lehet, hogy bennük van az ösztön, hogy szükségük van rostokra. A vadon élő ragadozók először a préda beleit fogyasztják el, ami tele van növénnyel (vitaminnal). A szobacicák elég vitamint kapnak a tápban is - gondolom.
A szobanövényekkel vigyázzatok! Van amelyik mérgező!
-
saelin
veterán
Szerintem lány. Csajos az arca!
(Legalább tudjátok, miért van lány neve a fiú macskámnak!)
Szép cica nagyon. A szemeiről jut eszembe, hogy a kékszemű macskák egy külön fajta (ha igen melyik) vagy az egy genetikai hiba, mint az embereknél a vörös haj? Nem messze tőlünk, az egyik kertesházban van egy kékszemű példány... Nekem is kellene olyan!
-
-
youspinme
csendes tag
Ma becsöngetett az anyamacsek gazdája, hogy szedik össze az elpottyantott piciket, úgyhogy a dolog megoldódott. Eddig ugyanez ment amit leírtál (fecskendő, palack, etc). Volt már jó pár macskánk, nem is arról lenne szó, hogy nem szeretném őket, csak egyszerűen a mostani helyzetben nagyon necces a hajnali gondoskodás. Így is van egy rettenetesen szeretetéhes és (önző
) kandúrom, aki nagy valószínűséggel megfojtotta volna az első adandó alkalommal. Mondjuk a gazdája mondta, hogy úgy is túl sok a kiscica, ha kicsikét nagyobb lesz, visszaadná nekünk. Jó is lenne, már eléggé a szívemhez nőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest