- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bul07
nagyúr
válasz
fi:zi'k #15030 üzenetére
Na igen de egy macska estén a 10Kg kiszerelés nem az igazi
Nálunk a 10kiló több mint fél évig elég lenne, de már másfél hónapos tápot se úgy eszi mint a friss bontásút, egyszerűen elveszik az aromája és megszívja magát párával isOké lehetne kilónként csomagolni és légmentesen lezárni de az már macera
-
Dhampir
félisten
válasz
fi:zi'k #14863 üzenetére
Esetleg a talaltcica.org is érdekes lehet.
-
MPeter87
őstag
válasz
fi:zi'k #14863 üzenetére
Milyen tápok maradtak meg? Elég válogatós a cicánk, úgyhogy vennék át belőle kísérletezni.
Más: Mi is tervezünk a házicicánk mellé játszópajti(ka)t keríteni. Skót lógófülű és brit rövidszőrű a kiszemelt. Lurdyban a hétvégén a kiállításon láttunk 2 kis britet, hihetetlen cuki fejük van, úgyhogy szerintem 1-2 hónap és intézzük a 'beszerzést'.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Novics
senior tag
válasz
fi:zi'k #14571 üzenetére
Nem 2x akkora kiszerelés volt?
Nem ismerem annyira az árakat, ami a kis dögnek bejött azt itt találtam a legolcsóbban, a többi meg nem érdekel.Amúgy az élelmiszerboltokkal is ez van kb, valahol a kenyér olcsó, valahol a tej, de a legtöbb ember nem fog 25 boltba bemenni, megvesz mindent egy helyen, oszt csókolom.
-
Novics
senior tag
válasz
fi:zi'k #14565 üzenetére
Emelem a tétet egy Falatozoo-val.
Onnét rendeltem tápot hetfőn reggel, ma reggel itt volt. (Vidéken.) Mondjuk én az előre fizetést preferálom, mert amúgy nem rohangálok kp-val.
FST200 Na B+! Nagyon sajnálom.
Kisgörény 1,5 hete anyuéknál tanyázik, szerencsére minden nap meg tudom látogatni, meg az első 4 napban végig vele voltam. Megszokta. A helyet. Azt még nem, hogy nem mehet be a lakásba, de mindenféle szuper macskabunkert építünk neki, hogy legyen hova elbújnia. Szerencsére a kutya csak érdeklődik iránta, de nem ugatja, nem agresszív vele. Az anyja meg tojik a fejére, ami jó, mert a szomszéd macskáját pl rendszeresen megkergeti ha betéved az udvarra.
-
Dhampir
félisten
válasz
fi:zi'k #14495 üzenetére
Nekem régebben. Annál én is korábbi idők óta foglalkozom macsekokkal, élőhelyben bőven össze tudom vetni (tanya, kisvárosi kert, társasházak), a 8-9 év az már a társasházi lakásban tartott kisállat.
(#14498) kovacsrol
Érdemes mérlegelni.
(#14497) Novics
Ha bevállalós vagy, akkor albérletbe is lehetséges, csak kérdéses a tulajdonosi, valamint társasház esetén a lakóközösség egyetértése, illetve mindig legyen, aki mellette marad, ha elutazol.
-
Dhampir
félisten
válasz
fi:zi'k #14493 üzenetére
Körülbelül 8 éves mindennapi társasházi macskatartás-gondozás tapasztalatából írtam. Nagy felelősség bármilyen állatot tartani, főleg társasházban.
Egy lakásba bezárva tartani, meg pfff. Az enyém ráadásul kijáró (közvetlenül az utcáról fogadtuk örökbe a pusztulás széléről, ebből eredően imádja a megszokott szabadságot és megőrül a "boldog rabságtól"), volt is már párszor konfrontáció emiatt, például akadt olyan "kedves" ember, aki konkrétan meg akarta ölni, stb-stb.
-
Zé777
tag
válasz
fi:zi'k #14408 üzenetére
Azzal nekem nincs tapasztalatom, de láttam, hogy itt a fórumon többen is etetnek vele.
Ahogy nézem beltartalmilag van eltérés jócskán. Igaz a Sanabelle csak minimum értéket ír húsból (20%), a Porta 21-ben 70% fölött van.
A Portát az Acanához és a Taste of the Wild-hoz hasonlítják, azzal a különbséggel, hogy a Portában több a hús, nagyobb a fehérjetartalma (nem is tudom van-e másik táp 47%-os fehérjetartalommal) és kevesebb benne a zöldség. Azért az nekem kérdéses, hogy összességében hozza-e az amerikai és a kanadai gyártók minőségét, de mindenképpen a jobb tápok között van.
-
Zé777
tag
válasz
fi:zi'k #14406 üzenetére
Helló!
Ár/minőség arányban verhetetlen, ráadásul gabonamentes.
Ha a 10 kilósat veszed akkor nagyon megéri és 1000ft/kg körül van... plusz nem a gabonát fizettetik ki veled. -
-
DeathAdder
veterán
válasz
fi:zi'k #13580 üzenetére
+ F_Gergely
Múlt héten a pástétomot még lenyalta az ujjamról, ma picit bekentem vele az ajkát és lenyalta, de kétségbeejtő hogy miért nem akar enni. Azt mondta a doki, hogy még nincs azon a szinten hogy infúziót kapjon, de biztos valami komoly fájdalma lehet mert szinte nem is alszik csak hasal, vagy rövid időkre kiterül a padlóra.
-
Nimrod
addikt
-
tolvaj!
őstag
-
Novics
senior tag
válasz
fi:zi'k #13556 üzenetére
Mivel lehet rászoktatni a macskákat a kaparófára? Az enyém egyáltalán nem használja. Igaz, hogy kinti-benti, és kint szoktam látni, hogy gyalulja az öreg tuját. Bent szerencsére nem kaparja a bútorokat, de előszeretettel nyújtózkodik rajtuk kieresztett karmokkal felugrás előtt.
-
bul07
nagyúr
válasz
fi:zi'k #13504 üzenetére
Én Frontline Spray 100 ml rendeltem tőlük annak idején és ahogy keresgéltem ők voltak a legolcsóbbak
-
Dhampir
félisten
válasz
fi:zi'k #13421 üzenetére
Köszi, ez megerősített, kosárba is dobtam.
Rábukkantam még valami Biokalk csonterősítőre, 200 szemes (kalciumot, foszfort és cinket tartalmaz kutyáknak és macskáknak), bár 2016. februárban lejár a szavatossági idő - bár szerintem még "jójaz" - még ezen is elgondolkodtam (999 Ft).
-
L4mie
veterán
válasz
fi:zi'k #13290 üzenetére
áá picit se cukker, gonosz számító dög, ölbe nem jön nem szereti ha simogatják, csak ha álmos és csak akkor dorombol és bújik ha kaját kér.
semmire nem hallgat csak a NEM! re és a nevére, de se cicne se gyere ide semmi, csak néz rád, hogy te meg mit szeretnél tőlem a kiránynőtől?
Szóval vérbeli nőstény macska. -
vzsryl
nagyúr
válasz
fi:zi'k #13174 üzenetére
Elsején rákattintok az adatlapjára. Ezt látom: Regisztrált 10.27 délután X időpont. Utoljára itt járt: a regisztráció után pár perc. Összes hozzászólása: 1db. Aztán másodikán este reagál. Nekem a számok tények, ami alapján most döntést hoztam. Nekem egy az egyben reklámnak tűnt a dolog, amit nem kedvelek. (Téged se láttalak sosem reklámozni semmit, pedig neked tényleg lenne mit, tehát respect.) Ezért volt a "kifakadás". Azóta tisztázva lett; ingyenes cicák és minden nap nézve volt az oldal (gondolom offline). Ennyi.
-
blu79
addikt
válasz
fi:zi'k #12971 üzenetére
Nem , általában kaja után szokott almozni, mindig a teraszon van az alom , télen nyáron, ezért ha megyünk el itthonról mindig picit nyitvahagyuk a teraszajtót, mikor otthonvagyunk és be van csukva , kikéreszkedik. Eddig minden rendben van vele ilyen szempontból, kiskorában sem kellett alomra szoktatni mert amikor meglátta a homokot akkor már tudta mi van
-
Louro
őstag
válasz
fi:zi'k #12840 üzenetére
Még nem töltöttem le. De mi hiába igyekszünk játszani mindhárommal, főleg a problémás kapcsolatúval, a kiskandúr barátkozni, de a süket tegnap is "vakon" odasétált mellé. Lefeküdt. Oldalrafordította a fejét és ledöbbent 2 mp-re, majd hatalmasat fújt és ugrott az ellenkező irányba. Nehéz kapcsolat lesz az.
A másikkal már alakulgat a románc/barátság. Ott nem lesz gond. 1,5 hét után csodát azért még nem várok.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Louro
őstag
válasz
fi:zi'k #12587 üzenetére
Hát a mieink közül az egyik be lenne tojva alaposan. Na meg más cicával még nem is nagyon voltak. Szóval lehet cicafight is lenne. Bár a fehérnek mindegy, csak legyen ablak, ahonnan jó-nyugdíjas módjára kémkedhet. A másiknak meg egy sötét zúg, ahonnan egy hét múlva kidugná a fjeét.
-
bul07
nagyúr
válasz
fi:zi'k #12566 üzenetére
Amire gondolsz az forgókapocs, gondolom horgászatból ismered
Az nem fog kiakadni és megszúrni a száját az biztos, már ha ezért nem tartod jó megoldásnakAz ilyen rendelések azoknak jók akik a világ végén laknak mint én is és így nem kell egy lépést se tenni érte, hozza a posta
-
tolvaj!
őstag
válasz
fi:zi'k #12487 üzenetére
Az előző cicámat is jól neveltem, aminek az lett a következménye, hogy ellopták... Kloé már más. Csak a nevére és a gyere hívószóra hallgat. A cicc és társai ki vannak törölve a szótárából. Szerencsére alapból bizalmatlan az idegenekkel. Még a szomszéd macskákat sem kezeli jól. Egy "barátja" van, de szerintem őt is csak az ártalmatlansága miatt fogadta el. A szomszéd macska -mi csak szöszinek hívjuk, mert hófehér- az egyik fülére süket és teljesen kancsal, tehát nincs térlátása. Az úttestet viszont brutális rutinnal szeli át és szerintem kamatot számított fel a kilenc életére, mert soha nincs semmi baja! Csak akkor kap egy-egy pofont, ha Kloé meglátja, hogy megsimogatjuk.... Ez van, a házi oroszlán féltékeny....
-
Nimrod
addikt
válasz
fi:zi'k #12446 üzenetére
Ők lennének azok: Walti Taxi
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
fi:zi'k #12422 üzenetére
Na de mindig, mikor odajön hozzám? Kicsit kellemetlenül érzem magam ilyenkor
(remélem itt nem az maradt meg, hogy a női avatar után és nő lennék
tegnap megkaptam)
A karmolászás mondjuk jobban zavar, irtó éles körmei vannak, és ilyenkor nem lehet arrébb rakni, hogy ne rajtam élezze, visszajön, dorombol, fetreng, és csinálja.
-
-
Louro
őstag
válasz
fi:zi'k #12239 üzenetére
Nálunk mindkettőnél siker a táp. De csak estére kapnak azt, hogy tele hassal ne ugráljanak annyit.
Ezek a képeket különben 4-5 éve már láttam a neten. Szerintem nem új hullám. Csak hülye gazdik mindig vannak és megtalálták azt a 10-15-öt és a macskáikat lefotózták. Nem hinném, hogy boldogok a cicák a bőrükben
Egyszer mérgemben én is gondolkodtam azon, hogy leborotváltatom a cicákokat, mert annyira hullajtották a bundájukat - persze meg se látszott, annyira nőttek az újak -, de utánaolvastam és még egy kozmetikus is amikor azt mondta, hogy csak altatásban tatarozná őket, inkább hagytam az egészet. Fésülőm őket sűrűbben.
Bár a perzsásoknak biztos kell a beretva.
-
tolvaj!
őstag
válasz
fi:zi'k #12241 üzenetére
Ez ilyen. Ott annyira vékony a bőr az ízületek miatt, hogy a dokik-vagy asszisztensek, esetleg ha nyugodt a macska kozmetikus- nem mernek nyírni, csak ha muszáj. Tavasszal nálunk is volt altatásos nyírás és csak a csizmák, farok és fej maradt. Szegény Kloé röhejesen nézett ki.
-
tolvaj!
őstag
válasz
fi:zi'k #12239 üzenetére
A hosszúszőrű macsekoknál nem újkeletű, főleg meleg évszakban, de inkább a perzsákra jellemző és a klasszikus oroszlán fazont szokták csinálni. Ez a dinó taraj és különböző punk módozatok rettenetesen bárgyú.... Már értem miért néztek ránk furcsán az öregek a kék taréj miatt kamasz koromban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged