- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
kenyocsaba23 #12794 üzenetére
A mas kolykenek megevese sajnos kandur szokas, volt hozza szerencsem. Szomszed nosteny kolykezett a pajtaba, aztan elment egyszer gondolom enni, addig egy masik kandur felig megette a kolyket.
Hazi macskak voltak.Perzsa, nem herelt kandur nalunk nem volt annyira beszedes. Reggel hiszti a kajaert volt, de azon kivul nem volt veszes. Most amiota ket maine coon van ok egymassal eleg sokat beszelnek. Szerintem szokhato, de van akit idegesit. Persze nem olyan, mint a falusi macskak parzasi larmaja.
-
kribe
őstag
válasz
kenyocsaba23 #12784 üzenetére
Nálunk a hétből kettő sziámi. Egy kandúr és egy leány. Tényleg sokat beszél, de ez csak egy ok amiért imádom. A legjobb a sziámiban a beszédessége.
tresh: nem kell félni a kandúrtól, szép nagy lesz. A mieink mind ivartalanítottak, általában korán, 6 hónapos kor előtt megtörténik a golyótlanítás, egyik sem vett fel idegesítő jelölgetős szokásokat.
És persze az ivartalanítás fele annyiba kerül mint a lányoknál. -
Nimrod
addikt
válasz
kenyocsaba23 #12779 üzenetére
Nalunk is asszony miatt lett maine coon
En perzsat szerettem volna, mert olyanom volt regen. Pedig kutyas vagyok, de panelban ki van zarva. -
Nimrod
addikt
válasz
kenyocsaba23 #12776 üzenetére
Nekem csak nemet juhasz - perzsa macskaval volt tapasztalatom. Osszedolgoztak, de nem szerettek egymast.
Egyebkent maine coon nalunk foleg ejjel ebred fel. Panel eseten kezd el mar most treningezni az also szomszedokat. -
snecy20
nagyúr
válasz
kenyocsaba23 #12776 üzenetére
A mopsz csendes, nyugodt természet, azzal biztos nem lesz gond.
-
snecy20
nagyúr
válasz
kenyocsaba23 #12774 üzenetére
Nálunk nincs vele problémájuk. Olyannyira nem, hogy imdádják a kutyánk szagát, néha dagasztanak rajta és befekszenek alá mintha szopni akarnának...
-
snecy20
nagyúr
válasz
kenyocsaba23 #12769 üzenetére
Érdekes módon az emberekkel kezesbárányok. Viszont egymásnak nagyon neki tudnak menni ha olyanjuk van.
-
saelin
veterán
válasz
kenyocsaba23 #12769 üzenetére
Mazohista vagy?
Én is!
-
snecy20
nagyúr
válasz
kenyocsaba23 #12763 üzenetére
4 Maine Coon tulajdonosaként kalandos tud lenni az élet, vérükben van a bunyó.
-
Nimrod
addikt
válasz
kenyocsaba23 #12763 üzenetére
Nálunk két maine coon kandúr van és egy ivartalanított házi. Bunyó mindig van, de inkább csak barátságos, nem vérre menő. Teljesen jól kijönnek egymással, alapvetően a maine coon dominál, de tud más fajta, rangidős cicát is tiszteletben tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest