Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz janos666 #26690 üzenetére
Pedig hidd el, hogy így van, hiszen ők mondták nekem is! 😸 De komolyan, nekik fontos, hogy rendszeresség, nyugalom legyen és semmi változás, azt majd ők csinálnak, ha éppen ahhoz van kedvük. 🐱 Sokan elviselik, ha nem is így van, de nem szeretik. Sokszor azért van mellé pisilés, és egyéb is, vagy éppen betegség, mert stresszelnek valami miatt. Nyilván vannak nyugodtabb, és toleránsabbak, vagy éppen olyanok is akik nem ennyire érzékenyek.
Nálam pl. már hajnali 5 előtt elindulnak és egyik morog, másik ki-be járkál, a nagy fekete Dömper Cicám meg rámfekszik öt percel előtte. Innen tudom, hogy öt perc szundi és mehetek enni adni Nekik. Délután meg ott sorakoznak az automata etető előtt, időben és várják, hogy jöjjön ki a kaja belőle. Honnan a francból van órájuk, azt nem tudom. 😁 Ha meg szolgálatban vagyok és időben megkapták a kaját, de nem vagyok otthon, másnap egyik haragszik, a másik fél tőlem, vagy éppen panaszkodik, hol voltam. Fél nap mire megnyugszanak végre, hogy ismét minden a szokott. 😺 Macskák.bégé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elden Ring