Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz tibike8 #26421 üzenetére
Nem igazán értette a "kislány" amit mondok neki, hogy nálam sötét szürke a box, oda nem is kérhetem, fogalmam sincsen miért?! Közben volt, hogy ott találkoztam a futárral, azaz láttam, hogy pakolja be a dobozokat, meg is örült nekem, hogy ott átadhatja a címre vivendő csomagomat. XXI század, én így szeretlek! 😸 Máskor meg két külön csomagban küldték, egyikben a jutalom stickek, 5X10db, madár is elrepült volna hozzám vele. 🤭
bégé
-
dethroner
veterán
válasz tibike8 #24493 üzenetére
Én útifűmag héjat adnék neki. Nagyon szépen kipucolja a beleket. Rászóród a nedves kajájára, de csak annyira, amennyit kb azonnal megeszik, mert később olyan trutyis lesz, hogy abba már nem üti bele az orrát.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Astroboy
őstag
válasz tibike8 #24419 üzenetére
Nem'tom srácok, nekünk volt már pár macskánk, de a kezdeti -mondhatni- tipikus éjszakai ugrabugra vagy sose volt, vagy viszonylag hamar elmúlt.
Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy MINDIG le voltak estére fárasztva, 10-20 perc intenzív játékba még sose haltunk bele, tavsztól őszig pedig mind kijárós volt, így esténként úgy estek haza mint én vasárnap reggeleken mikor még aktív klubéletet éltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Új légpárásító 6hó jótállással!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest