- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
válasz
Akelaus #29428 üzenetére
Mi számít jó tápnak? Van aki szerint csak nedves vagy nyers, száraz táp rossz. Van aki szerint a magas hús tartalom, gabona nélkül. De én inkább hiszek az irányelveknek, ami biztonságos. Sajnos nagyon kevés táp van ami megfelel a WSAVA irányelveknek, gabona nélküli pedig főleg. Amit tudni kell, hogy ami Magyarországon is kapható és minden féle választék van az árat tekintve a prémiumtól az olcsóbbig és mindennek megfelel az a Mars, Nestlé, Illetve a Colgate. Ezek teljesen biztonságos márkákat foglalnak magukba amivel semmi baja nem lesz az állatoknak. Ilyen egy Whiskas, Royal Canin, Purina termékek, meg még jó pár. Utána lehet olvasni mélyebben mit takar a WSAVA és miért fontos, hogy kövesse ezt. A nagy Taste of The Wild gabona mentes, jó ár-érték arányú táp, közben pedig a külső cégeknek akik kíváncsiak mi fán terem semmit nem oszt meg. Akkor hiába írja azt, hogy magas hús tartalom meg ilyenek, ha közben nem biztonságos maga a táp. Én nem etetném más tappal, csak kiváncsi voltam más mit ajánlana helyettük. A Mars dollármilliárdokat költ kutatásra, fejlesztésre és mindegyik márkájúk teljesen biztonságos. Igen a Whiskas nem prémium, de nem egy McDonald’s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged