- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Nagyon rossz így, ezt kimondani, de talán ez volt a legjobb megoldás, ahogyan történt. Nem Neked kellett meghozni a legnehezebb döntést, hanem Ő elment. Neki már nem fáj és nem szenved. Persze mi biznánk a végtelenségig, és szeretnénk, hogy velünk legyen minél tovább, de sajnos ez lehetetlen. Egyszer úgyis eljön ez az idő. Tudom, nem vigasztal, én is átmentem hasonlóan, és nem tudtam meghozni én sem a végső döntést, azaz csak későn és nagyon rosszul. Most is előtte állok a testvérével, és néha azt nézem, hogy vajon meg kell már tennem, vagy még hagyni kell? Nagyon nehéz.
Neked most meg kell Őt gyászolnod, és nem magadat emésztened, de ehhez is idő kell. Erőt és kitartást ehhez. 😽Gyönyörű Cica volt . . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest