Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3844) gyapo11


gyapo11
Topikgazda

Puha és kemény kés témakör. Van régebbről a puha Icel evőkésem, aztán vettem a keményebb Quinget. És a szokásos kaszaköves és gyémántlapos száraz fenéssel a Quing nem akar éles lenni. Rendesen neki kell állni több fokozattal, vizes kővel asztalon a kő, két kézzel fenni. Ehhez vacsora előtt nincs türelmem, elővettem a puha kést, és pár húzás után viszi a paradicsomot meg a kenőmájast is. Szóval érdekes, hogy milyen dolgok tudják vezérelni azt hogy milyen kést használunk, másrészt meg hogy milyen könnyű túlélezni egy puha kést, amikor már teljesen fölöslegesen koptatjuk az anyagot róla, már nem lesz élesebb, mert a két élszalag találkozott. Az is tanulság, hogy ha valakinek nem lesz éles egy kés egy fenéssel, akkor nem biztos, hogy rosszul csinálja, lehet hogy csak keményebb az anyag és több időre van szükség.

menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.