- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Én mindig is imádtam vezetni, (ill. szerettem volna, mert 10 évesen nyilván nem volt jogsim
) meg busszal ill. vonattal utazni autó helyett. Aztán ez így kialakult bennem, hogy mivel ezt szeretném én is csinálni ezért elmegyek sofőrnek (szerintem az egy nagyon jó dolog, a mai világban meg főleg, ha az ember azt csinálja amit szeret). Sokat vacilláltam, hogy busz vagy kamion. Az érettségi után elkezdtem csinálni a "C"-t ,de közben elvégeztem egy 2 éves technikusi szakot is ( konkrétan rendszerinformatika, mert valamilyen szinten az is érdekelt), mert sose lehet tudni, meg az első szakma ingyenes.
Ahogy a 2 éves szakmának vége lett, itt volt az idő, hogy akkor gyerünk dolgozni, és elsőnek olyan helyeken nézelődtem ahol teherautózni, kamionozni kellene (mert végül az mellett döntöttem), csak tapasztalatom az nulla volt, meg "E"-s jogsim se volt, árufuvarozóim meg pláne
szóval ez így szinte esélytelen volt és nyár közepe fele szüleim egyik ismerőse szólt, hogy a helyi volán társaságnál most van ilyen lehetőség (fentebb leírtam) és én meg belevágtam, DE eddig nem bántam meg ,hogy ezt választottam, sőt! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Objektívek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- OTP Bank topic
- Építő/felújító topik
- Star wars galaxies
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) meg busszal ill. vonattal utazni autó helyett. Aztán ez így kialakult bennem, hogy mivel ezt szeretném én is csinálni ezért elmegyek sofőrnek (szerintem az egy nagyon jó dolog, a mai világban meg főleg, ha az ember azt csinálja amit szeret). Sokat vacilláltam, hogy busz vagy kamion. Az érettségi után elkezdtem csinálni a "C"-t ,de közben elvégeztem egy 2 éves technikusi szakot is ( konkrétan rendszerinformatika, mert valamilyen szinten az is érdekelt), mert sose lehet tudni, meg az első szakma ingyenes.
szóval ez így szinte esélytelen volt és nyár közepe fele szüleim egyik ismerőse szólt, hogy a helyi volán társaságnál most van ilyen lehetőség (fentebb leírtam) és én meg belevágtam, DE eddig nem bántam meg ,hogy ezt választottam, sőt!