Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Sirandrish #7298 üzenetére
Mea culpa, bocsi. Mint említettem ma nem működik a belém épített "értelmező motor".
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
kriszpontaz
veterán
Azért trükköztem mert 12Ft maradt a netszámlámon. Lehet ezért utálni, de nem akartam még külön utalgatni a másik számlámra. Nem fillérb@szás volt a részemről .
Amúgy visszaszívom a dolgot, benéztem egy másik fizetésemmel, 8,14-et fizettem először.
Mindenkitől elnézést kérek. Most lapoztam vissza a Paypal emaileket.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nah akkor mégiscsak jól írtam már az elején is...nem vagyok reménytelenül gyengeelméjű yeaaaah
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kigyi_23
addikt
válasz kriszpontaz #7294 üzenetére
Jó neked, nekem 8.14-et kér ami pont 15 lenne, de annyit most nem tudok kipakolni rá.
maross: hát nem azon a 2 dolcsin múlna, hogy megveszem-e
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kiprobaltam, mert valahogy nem jott hogy elhiggyem, nalam ez van: [link]. Szoval a 7.31-eset rendesen szepen ki kéne potolni , nem eleg 6$-t rafizetni a te formulad alapjan.
egyebkent ez az egesz 0.01-es trukkozes, meg ez az ujabb btas 2$ lefaragas annyira aljas es pitianer, hogy kicsit okadnom kell tole. lehet utalni erte
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ZsZso
Közösségépítő
ÓÓóóóó, ez még nekem is új. Menő!
Szerk: mégsem nem értem. Amikor fizetsz, akkor nem mindenképpen $15 -re kell kijönnie a bundle végösszegének ahhoz, hogy meglegyen a szükséges tier. Vagy a bundli összegénél nem az általad fizetett $6.7 -et írta, hanem az aktuális $8.7 -et, mitha már eredetileg is annyit perkáltál volna?
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
kriszpontaz
veterán
válasz NyMRooD #7285 üzenetére
Akkor úgy mondom hogy BTA Tier 2 (a Tier 3 a 15$). Én a középső csomagot vettem meg, még olcsóbban, de mint mondtam, nem fixálta az összeget, tehát nem a 6,7$ + 8,3$ = 15$ kellett fizetnem, hanem a mostani pl. 8,7$ + 6,3$ = 15$ -t hogy elérjem a minimum 15$-t.
Tehát az én teljes végösszegem 6,7 + 6,3$ = 13$ a 15$-hoz képest, az időközben megemelkedett BTA Tier 2 miatt. Ezt ha gondolod képekkel illusztrálhatom a fizetésről.
-
Sirandrish
legenda
-
Csapoati
nagyúr
válasz Sirandrish #7289 üzenetére
2 ugyanolyat kapsz.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Sirandrish #7289 üzenetére
Lépj át a megfelelő fülre/kattints a Neked legjobban tetsző bundlere, ahol láthatod a részleteit (milyen játékok vannak benne). Ott beírod az összeget, buy now, és fizetsz.
-
Sirandrish
legenda
Az megvan, azzal nincs gond. Az érdekelne hogy mikor és hol tudom kiválasztani hogy melyik bundlekat szeretném a pénzemért
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
EnDaN
tag
válasz Sirandrish #7286 üzenetére
A Buy Now gomb felett írd át az árát annyira amennyit fizetni akarsz
-
Sirandrish
legenda
Kis helpet kérnék. Innen szeretnék 2 bundlet is venni.
Ha jól értem ha 1,55 feletti összeget fizetek akkor két bundlet kapok? Kérdésem hogy én ezt hol tudom kiválasztani? Mert "buy" után már egyből a pp oldalára dob.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
NyMRooD
őstag
válasz kriszpontaz #7277 üzenetére
A BTA feletti 15$ az fix, mind1 mennyit fizettél a BTA-ért, ugyanúgy 15$-nak kell kijönnie a végén. A BTA ára, amikor fizetsz valamennyit (mondjuk 1$ megveszed az alapcsomagot), az akkori árra fixálódik, tehát ha megvetted volna az alapcsomagot (vagy csak 0,01$ fizettél volna) amikor a BTA 6,8$ volt, akkor most is annyiért tudnád megvenni.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Sirandrish
legenda
Tudom, de ezek szerint csak azt fogtam fel hogy le lehet "stoppolni" 0.1dodoval, és ha nem frissítek rá a weboldalra akkor marad az ár.
De már kezdem érteni.
"#7280
... akkor is ajelenlegiakkori BTA felettit ..."Jól írta nem? Mert kiperkálta az akkori BTA árát, de most csak a jelenlegi feletti összeget kellett kifizetnie. Vagy most már nem vágok akkor megint valamit
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Sirandrish #7279 üzenetére
Életem, épp Neked írtam le pár napja .
... akkor is ajelenlegiakkori BTA felettit ...Biztos ezt akartad írni, csak más sikerült .
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
válasz Sirandrish #7281 üzenetére
Én is a BTA1 csomagot $6.6ért vettem, igazából ha odafigyel picit az ember, sima ügy olcsón venni.
-
Sirandrish
legenda
válasz kriszpontaz #7280 üzenetére
Ez kemény
Csiteeeeer!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kriszpontaz
veterán
válasz Sirandrish #7279 üzenetére
Nos, mint ahogy (#7278) ZsZso is írta, ha hamarabb is vetted meg, akkor is a jelenlegi BTA felettit kell kifizetned. Most zsákoltam be ~2$-al olcsóbban a Full csomagot.
Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Szerintem nem
ZsZso Ez komoly? Ez mekkora már
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Úgy bizony, de ezt látni is fogod a bundle oldalán, amikor növelni akarod az összeget. 0.01 -et írj be először a boxba és akkor ki fogja írni, hogy még mennyit kell fizetni a BTA -ig!
-
kriszpontaz
veterán
Ha még akkor vettem meg a mostani Capcom Bundle-t amikor még olyan 6,8$ volt és most felment 8,14-re a BTA, akkor is csak a mostani BTA-n felüli árat kell kifizetnem ha meg akarom tolni 15$-ra a végösszeget?
-
kemotox
addikt
REnégyet keresek Jó Áron, köszi!
-
félisten
Na, telepszik is.
Billentyűzettel próbáltam anno a Remember Me-t, trágya volt, főleg a bossharcok.
Viszont a vizuális része, pályadesign, hangulat nagyon beadta, úgyhogy most kontrollerrel megküldöm. -
-
Crytek
nagyúr
Akkor megvettem:
7.91$/5 = 1.58/$ / game
dying_star: Remember Me
maross: Resident Evil 4 (Elküldtem privátba a giftlinket)Resident Evil Revelations még szabad!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
-
félisten
-
Crytek
nagyúr
Capcom Bundle-t BTA-t nem splittel(nek) valaki(k)?
Nekem a DMC és Resi 5 kéne. 1.55$/db-ra jönnének ki a BTA pakk játékai
-
Sirandrish
legenda
válasz lkksioskdl3 #7263 üzenetére
Zsírrrr....totál állat ez a bundle
-
félisten
Sziasztok!
Remember Me kéne nekem, a Capcom Bundleból.
Akinek az nem kell, csippantson már rám, megegyezünk az árában. -
félisten
RE4? Instaget!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
maddionmax
senior tag
Úgy néz ki lesz egy Resident Evil 5 groupbuy foglalásom ($1.20), amiről szívesen lemondok, ha valakit érdekel.
-
ZsZso
Közösségépítő
Remember Me?
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz Kareszovics #7262 üzenetére
Ezekkel bővült:
Resident Evil 4
Remember Me -
Kareszovics
addikt
Kíváncsi vagyok Capcom Bundle kiegekre.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
eami
Topikgazda
válasz lkksioskdl3 #7258 üzenetére
azért ha valakinek maradt ezekből akkor írjon
Cards and Castles
Luna's Wandering Stars -
lkksioskdl3
aktív tag
válasz Sirandrish #7259 üzenetére
Bocsánat akkor, eddig nem láttam, vagy teljesen elkerülte a figyelmem.
-
Sirandrish
legenda
válasz lkksioskdl3 #7256 üzenetére
A Crazy loot már nem olyan új
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz lkksioskdl3 #7256 üzenetére
És visszatértek az EUR -ra :S. Pedig azt hittem az új felület új árakat is hoz... hát nem!
-
lkksioskdl3
aktív tag
Két új Bundlestars bundli:
Brain Eaters Bundle €2.19Belladonna
All Zombies Must Die!: Scorepocalypse
Zombie Killtime
The Music Machine
Enola
NecroVisioN + NecroVisioN: Lost Company
Zombie Solitaire
Burn Zombie Burn!
Dead Pixels
I, ZombieCrazy Loot Bundle €1.89
Cards and Castles
Steamalot: Epoch's Journey
Luna's Wandering Stars
LOVE
Space Thinger
Paper Dungeons
StarFence
1Quest -
-
-
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Mondja meg nekem valaki PLS, hogy a Capcom humbel külön kulcsokat ad-e BTA-ban....
köszönöm!
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
Sirandrish
legenda
Kiderült hogy már megtettem...."Last log in September 4, 2012 08:32 ", ergo minden nap használom
Már csak azt kell megtudnom hogy mit, hogy, merre és meddig
[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz Sirandrish #7245 üzenetére
hát regisztráljál... ingyen van
-
eami
Topikgazda
válasz Sirandrish #7243 üzenetére
erősen ajánlott amúgy paypallal fizetni mindenhol ahol csak lehet.
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #7242 üzenetére
Mégse...csak paypal vagy bitcoin? Ezt csak most látom
-
Sirandrish
legenda
Nah most ez hogy van?
Kiperkálom a másfél dollárt és kapok 2 bundlet? De hol tudom kiválasztani hogy melyiket akarom?Én veszek 2-t
-
törölt tag
Lost Planet 3 & RER2 már megérte az 1 $-t, három játék még kártyás is
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Engem az International Snooker mindenképpen érdekelne belőle.
1.55-ért már két teljes bundle-t is ad, ha 1-2 ember beszállna még, tényleg fillérekért leboltolhatnánk.
Mennyi a minimum, amit 1 bundle-ért ki kell fizetni?[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Crytek
nagyúr
-
HAN23
csendes tag
Sziaztok!
Valakit érdekelne a Depth Hunter 2: Deep Dive?
Kis csereberére gondoltam.Akit esetleg érdekelne,
steam accom: http://steamcommunity.com/id/hanfiu -
x_o_n
veterán
Tud valaki valamit hogy mi a gond a Humble Bundle féle : DmC Devil May Cry LV Retail -al?
ma reggel az fogadott hogy levették a fiokomról....mert probléma adódott a tétel kifizetésekor...tessék? -
-
Crytek
nagyúr
Lethal Mix bundle-t fellőtték az indiegalán akit érdekel jelezze már csak 7 db hely van HH-ra!
[ Szerkesztve ]
-
hodigy
tag
válasz Adam_Shepard #7214 üzenetére
Resident evil 5-öt vennék!
Írj emailt, a privátot sokszor nem látom...
-
Sirpi
senior tag
válasz kemotox #7221 üzenetére
Valentin nap ugye 02.14, a hónap kockáéknál binárisan 10, tehát 10.14. Nézzük el nekik, hogy egy napot csúsztak (az eredeti ötletem nem jött be, hogy Valentinra 9 hónapra teszik be, mikor pont megszülethetnek a kis Gabenek, úgyhogy az első a hivatalos magyarázat )
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
bandon
tag
-
Sirandrish
legenda
-
kemotox
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Adam_Shepard #7214 üzenetére
A DmC továbbra is aktuális.
Az előzőeknek pedig köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
.
-
Adam_Shepard
addikt
Hello!
DmC-re és Rezsó 5-re lennék vevő.
.
-
x_o_n
veterán
válasz Adam_Shepard #7210 üzenetére
Magyarul nem tudsz gifteket gyártani ily módon
-
NyMRooD
őstag
válasz Adam_Shepard #7210 üzenetére
Nem, kiírja, hogy már megvan ez a termék és a kód továbbra is felhasználható marad.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Ha veszek mondjuk 2 bundlet a Humble Bundleból, akkor, ha az egyiket aktiválom és a másikat is hozzá szeretném adni, akkor a Steam raktáramba teszi be?
[ Szerkesztve ]
.
-
Vesa
veterán
válasz Sirandrish #7207 üzenetére
Én is szoktam álmodni. :-D
Maross: Én is ilyesmire tippelnék...
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
-
Vesa
veterán
válasz Sirandrish #7205 üzenetére
Nem hiszem, hogy az lenne. Inkább valami régebbi Capcom cím lesz...
A tudomány a valóság költészete!
-
Sirandrish
legenda
Nah megvettem a 8dodos pakkot. Remélem Resi 6 lesz még benne
-
Sirandrish
legenda
Okéka..köszönöm szépen az infókat mindenkinek
Crytek Megnézem
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Sirandrish #7200 üzenetére
Igen, a két heteseknél általában ez bevett szokás. Ezt jelzi a "More games coming soon!" felirat is a kérdőjeles kép alatt.
Már leírtam régebben, de leírom most is, mert látom van pár új olvasónk.
Tipp Humble Bundle vásárláshoz:
1. Légy résen amikor indul (kedd/csütörtök 20:00)
2. Nyisd meg két fülön(, ha érdekel a BTA)
3. Bizonyos időközönként mindig a drágább fület frissítsd, hogy az olcsóbb érintetlen maradjon.
4. Ha meg vagy elégedve az átlagárral és filózol a BTAn (vagy akár az $1 -os tieren), akkor vedd meg a bundlit az olcsóbb fülön. Az átlagár (BTA) fixálva lesz ezen a ponton, úgyhogy ha később ki akarod egészíteni a csomagot, akkor ehhez mérten kell kalkulálnod majd. Elég $0.01 -t költeni rá.
5. Ha két hetes, akkor várd ki a bónusz játékokat és dönts, hogy meg akarod -e venni.Innentől kezdve a csomagod kiegészítheted annyival amennyivel akarod, ha ellátogatsz a HumbeBundle/Purchases oldaladra és kiválasztod a megfelelő bundlit. Nem árt tudni, hogy mindezt a csomag lejártát követő 30 napig megteheted! így van elég időd agyalni rajta. Legfeljebb $0.01 -et vesztessz az ügyön, ha közben a $1 -os tier iránt is elvesztetetted az érdeklődésed.
Szerk: addig szüttyögtem, míg NyMRooD is leírta ugyanezt. Én egy picit szájbarágósabban, de inkább legyen kétszer mint egyszer sem!
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Sirandrish #7200 üzenetére
Igen. De oda is van írva.
Szerk 1: Jó tanács: Ha az 1 dolláros kell és csak a BTA-n gondolkozol vedd meg az 1 dollárost az elején és akkor később kiegészítheted, így az átlag nem növekszik tovább. Ha az 1 dolláros is kétséges akkor is fixálhatod az átlagot ha 0.01 dollárt fizetsz (persze így nem kapsz kulcsokat).
Szerk 2: Én tegnap 20 órakor oda kapcsoltam mert tudtam, hogy akkor lesz váltás, akkor az átlag $6.25, nem frissítettem és nem is zártam be az oldalt, így mikor láttam, hogy nagyon elszáll az ár, még mindig megtudtam venni $6.25-ért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest