- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
6800 - 6701
21569 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-02-21 07:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe-ker
senior tag
-
Crytek
nagyúr
-
Samus
addikt
Szerintem az Art of War Reloaded Bundle-ra gondolt.
-
joe-ker
senior tag
-
Vesa
veterán
Van új Bundlestars. Régebbi RTS-ek, de van közöttük több jó is. Csak 2,5 ojró...
-
Hunbeast87
senior tag
Akad itt olyan, aki egészen véletlenül pre-orderelt egy felesleges Groupees Be Mine 21-et és megválna tőle?
Reggel akartam megvenni, de reggel betoppant a szerviz a munkahelyre és csak most értem haza.:/
-
bul07
nagyúr
groupees.com-on steam kulcs jelent meg a The Apotheosis Project + OST játékhoz
-
Niczo
senior tag
tartalomra tippek:
Robot Roller-Derby Disco Dodgeball
Moebius -
Hunbeast87
senior tag
Már elő lehet rendelni a Be Mine 21-et $2.50-ért.
-
Crytek
nagyúr
Original War cd kulcsa nincs valakinek fölösbe? Akár 4 cd kulcsot is adok érte cserébe a Hump Day 6-ból.
-
Hunbeast87
senior tag
A Groupees Build a Greenlight 28 csomagja előrendelhető $1.25-ért.
8 játék lesz benne, ezek közül egyik már ismert, ez a Fractal Space. -
ZsZso
Közösségépítő
Azért jelennek meg újabb oldalak is a porondon (pl. Contest Bundle #2).
Amíg életképes az az állítás, hogy nincs sz@r játék csak olyan, hogy "túl drága", addig virágzik a biznisz.
-
Crytek
nagyúr
Szerintem ez a Humble és az IG elég "stabil" lábakon állnak folyamatos bubdle áradatokkal.
És látszolag a kis senkiházi indie cégek eladhatatlan játékai + a kártyák miatt még jó sokáig menni is fognak.Ahogy a blinkn bundle csinálta ratyi volt nem csoda hogy vége van.
IG a happy hourja miatt meg a 21. század legnagyobb oldala
-
Vesa
veterán
-
Crytek
nagyúr
A blink bundle már nagyon régóta nem elérhető.
Most küldtek mailt ,hogy game over. -
Crytek
nagyúr
Indiegala Hump Day bundle 6-nál Happy Hour van! Akit érdekel jelezze még 11 db van!
-
eami
veterán
-
flanki
aktív tag
-
Silent77
veterán
-
eami
veterán
dehát az ingyenes volt eddig is

-
flanki
aktív tag
-
Silent77
veterán
-
Crytek
nagyúr
Arma 3 még nincs az 1$-ba így semmit nem ér a csomag.
-
FoxiestFox
félisten
Fish Fillets 2 kulcs ha kell valakinek, írjon rám.
-
Silent77
veterán
-
Samus
addikt
-
Csapoati
nagyúr
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Ha megveszek valamit a Humble Store-ban kuponnal (Borderlands Pre-Sequel) akkor kulcsot kapok és ugyanúgy meg tudom nézni a Humble Fiókomban ? Előre is köszönöm a segítséget

-
Crytek
nagyúr
-
ZsZso
Közösségépítő
Magicka bundli Happy Hourt kapott az IndieGalan!

-
bul07
nagyúr
-
Vesa
veterán
-
genndy
addikt
Humble Game Making Bundle
Nincs hozzáfűznivalóm, számomra totálisan ismeretlen címek (tipp: pixelhegyek).Ugyanitt: Humbe Store, DRM Freeeeeedom this week
-
joe-ker
senior tag
Indiependence bundle.
North vs South-t keresek belőle. -
eami
veterán
csajos groupees bundli elővétel még 9 órán át - 4 játék 2 album
-
Rendo84
senior tag
Tényleg nem lett az!

Ezért ha valakit nem érint a Zombie Camp: Last Survivor, szívesen átvenném. Természetesen cserére vannak dolgaim. -
reelc
veterán
Régóta nem zsákbabundlizok.
Van olyan aki megvette a Build A Greenlight 27-et és próbálta a At the Mountains of Madness-t? Milyen lett?
Ez az egy cím érdekelne a bundliból. Tudom, hogy lehet el sem fog készülni, de még lehet bármi belőle, és szeretem Lovecraft műveit. -
Hunbeast87
senior tag
Biztosan?
Ruin
Infect and Destroy
Xenocide
Ezek alapján nem lesz átlagon felüli, sőt!
Ízlések és pofonok, de ha csak ennyi alapján kellene döntenem, akkor én ezt most kihagyom
-
Rendo84
senior tag
-
ruti
Közösségépítő
-
Crytek
nagyúr
Hm indiegalan is megjelent egy trades menü.
Lehet majd ott is eladni/csereberélni -
Crytek
nagyúr
Indiegala Hump Day #6 elindult.
Akit érdekel Happy Hourba a szokásos modon tudja jelezni. -
regener
veterán
A Borderland bundle-ról ez nagyon lejön:

-
genndy
addikt
Humble Borderlands Bundle-höz megjöttek a bónuszok.
Aki a 15$ pakkot veszi, az megkap minden lényeges DLC-t az 1+2-höz, kivéve skinek. -
zone
őstag
Build a Greenlight 27 zsákbamacska elővásárlás
-
ZsZso
Közösségépítő
Előfordul, hogy néha nem látok meg frankó üzleti lehetőségeket, azt hittem is van egy, csak nem tudok elég nagyban gondolkodni, vagy nem világos számomra valami.
Crytek: remek ötlet! Card Game sorozat, ahol fekete képernyő + mesterségesen magasan tartott kártyaárak lennének. Vinnék mint a cukrot.
-
Crytek
nagyúr
Ezeken a bundle eladási számokon is látszik ,hogy az emberek csak kártyázni akarnak.
Szívesen megnéznék egy statisztikát ,hogy ezeket a nevesincs játékokat amik kártyásak ki játszotta valaha végig.
Nem is értem a sok kis indie céget.Elég lenne csak egy fekete képernyő ugyse játszik a kutya se a kártyát ugyis adja kit érdekel.
Simán bejátszanám adnék neki valami frappáns cimet azt nesze vegyed kártyabuzi. -
bul07
nagyúr
-
ZsZso
Közösségépítő
Jó esetben akkor pont úgy jössz ki, mintha ingyen lettek volna a játékok. Jó esetben, mégegyszer hangsúlyoznám. Cserébe lesz egy rakat olyan sorod, amivel a büdös életben nem fogsz játszani. Tiszta haszon
. (Persze tudom majd lehet, hogy a többi játék is fog kapni kártyát és akkor vagy 300 Ft tiszta haszonnal jössz ki az egészből amit még mindig ki kell majd emelni Steamről.)Én vagyok egyébként szűk látókörű? (ezt már irónia nélkül kérdezem)
-
bul07
nagyúr
Every Monday Bundle gondolsz?
Ha igen nézd meg a kártya árakat, két játéknál még most is 0,2€ felett érnek a sima kártyák, és van még négy kártyás játék mellette, szintem most még 1.5€ simán ki lehet szedni
bár nem tudom meddig mert ugye ez a 2órás kártya idő megzavarja ilyenkor a piacot szerintem holnap fog beesni a kártya árak , tehát annál a két játéknál holnap már olyan 0,1€ lehet majd kivenni kártyánként
-
Crytek
nagyúr
Azt nem akatom elhinni hogy ebből az új monfay bundleból pár óra alatt ennyi fogyott...
-
Kal-El
senior tag
Akinek még maradt Tengami, vagy 7 Grand Steps a Humble Weekly Bundle-ból az engem érdekelne. Vagy, ha valaki venne ilyen packot, akkor becsatlakoznék ezekért.
-
alpihun
senior tag
-
eami
veterán
-
Riccsiz_h
aktív tag
Maradt egy fölösleges BTA Humble Bundle Borderlands -em (ismerősöm kérte hogy vegyem meg neki, de közben mégsem kellett, mert gépigények) akit esetleg érdekel írjon egy privátot, és megegyezünk.
Amúgy tapasztaltam hogy 2 vásárlás/PayPal-ra van limitálva mostanában a Humble Bundle
-
Rendo84
senior tag
-
eami
veterán
Groupees YARRR A Pirate Bundle $1 még 1,5 órán át elővételezhető. 3 játék 6 album 2 képregény.
-
Crytek
nagyúr
Nem bizony.Ebből most szerencsére 3 game érdekel.De a legtöbb kb 1 játékos bundle.
De nem gond ,mert van mit kirakni a steamgift csoportba. Ha úgy veszem 1$/1game az világbajnok.Deez a Happy Houros móka jó dolog. Sok sok ember olcsóbban jut hozzá a játékokhoz. Ha máshol nem tudok legalább ebben segítek ,hogy lebonyolítom ezt.

(Nem eget rengető mégis a HH-os eladásokon látszik hogy a "fél világ" HH-ra vár és abban vásárol és úgy hogy nem is magyarokról beszélünk többségében
) -
Hunbeast87
senior tag
-
Crytek
nagyúr
-
eami
veterán
-
Crytek
nagyúr
Háhá nesze neked korábbi 2.5 euro/dolláros Woolfi

Akit érdekel HH a szokásos helyen jelezheti!
-
NyMRooD
addikt
-
Vertigo18
addikt
-
ZsZso
Közösségépítő
-
NyMRooD
addikt
-
Crytek
nagyúr
Indiegala Dead Island Bundle
Ezekből a külön game pakkokból nem szokott lenni Happy Hour!
-
Rendo84
senior tag
-
Sirpi
senior tag
-
KaiotEch
nagyúr
-
Rendo84
senior tag
-
Ventur@
senior tag
-
gabo80
csendes tag
-
Ventur@
senior tag
Ha a 2. pakkot megveszed, akkor kapsz egy -75%-os kupont a Pre-Sequel-re. Így 50 $ helyett, kb. 15 $-ra jön ki, ami gondolom nem egy rossz ár
. Nekem ott a kupon és aug.31-ig felhasználható. Ki fogom használni, de már csak jövőhónapban. Steam sale és ez a HB csomag, most lemerítette már a játékra szánt keretemet
. -
fi:zi'k
nagyúr
-
Ventur@
senior tag
-
Urguru
aktív tag
-
ruti
Közösségépítő
-
eami
veterán
-
ruti
Közösségépítő
Indiegamestand, PWYW
min. árak:
Ironclad Tactics : $1, a Deluxe Edition: $2,23vettem is egyet gyorsan
-
Sirpi
senior tag
-
Vesa
veterán
-
DrTechnoid
őstag
-
Rendo84
senior tag
-
genndy
addikt
-
Vesa
veterán
-
Niczo
senior tag
Humble Weekly Bundle: cats! Cats! CATS!
bocs az ON-ért![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ruti
Közösségépítő
uhh gyerekek, mi kerekedett ide
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolás
addikt
Azt hittem itt bundle akciókról van szó. Aki vitázni szeretne, az vitázzon privátba, vagy nyisson neki logout blogot. Ezt sok hülyeséget szerintem nem olvassa el senki, és nem is kíváncsi rá....
Béke mindenkinek, és előre a bundlikkal. -
Rendo84
senior tag
Nem tudom meddig szeretnél még ezen lovagolni, de legyen.
Sőt, talán fizetniük kellene számodra, mert letöltötted a játékukat, nem?
Ezt neked ki mondta, hol olvastál ilyet? Miért torzítasz? Valótlanságot és légből kapott valótlanságot nem kellene állítani! Itt senki sem beszélt kalózkodásról csak TE!Én azt nem értem, hogy Magyarországon mikor fog megváltozni a gondolkodás, ami ezt a témát illeti!?
Miért kell a magyarokat általánosítani ebben a témában? Nézd meg akkor légy szíves az eladási listát, hogy milyen sokan vannak, akik megvették ezeket a Humble Retro Bundle játékokat, amiben nem csak a magyarok érdekeltek. Szerintem önmagáért beszél, a több százezres eladásokhoz képest ez egy 0. Ezek szerint nem csak a magyarokkal van a baj, mert nem veszik, tehát az egész világ személete rossz, a te álláspontod szerint!Én tudom, úgy felnőve, hogy a "kalózkodás" a példa, nehéz lehet megérteni a szerzői jog, és az "érték" fogalmát, de azért nem ártana legalább gyakorolni!
Kalózok voltak, vannak és lesznek is. Te egy álomban élsz, ahol azt várod, hogy világbéke legyen, ne legyen bűnözés stb. Elárulom neked ilyen soha az életben nem lesz! Amíg ember él a földön, mindig lesznek viszályok, konfliktusok, kalózok, mert minden ember MÁS! Valaki rászánja a pénzt a játékokra, valaki pedig nem. Igen az hibát követ el aki kalóz és letölti, de ne feledjük, hogy ez egy virtuális világ és ennek zéró haszna van az életben!Nagyon sokan itt az országban fejben egyszerűen "rosszul vannak összerakva". Sokan 1 dollárért "A" kategóriás játékokat várnak bundle csomagban...
IGEN! Én is várok, mert láthattuk már nem egyszer, hogy megajándékoznak minket olyan játékokkal, amik azért nem filléreket érnek, hanem jóval többet. A jövőben remélem is lesznek ilyen akciók, mert az én értékrendem nem azt a célt szolgálja, hogy játékokért 5000-10000 Ft-ot adjak. Pedig megtehetném igen, de nekem számtalan más dolog is van az életben, ami ennél fontosabb.Család, ház, autó stb....és akkor még jön az a hozzáállás, hogy "ami régi, az értéktelen".
Nagyon rossz példákat hoztatok fel az autóval és a társaival, amit le is írtam érthetően hogy miért! Ha te is azt hiszed, hogy egy 80-90-es évekbeli autó sokat ér, nagyon tévedsz. Elavult, régi, azt a célt szolgálja, hogy elvigyen A-B-be, tehát van haszna. Az ilyen autók már a kutyának sem kellenek, mert értéket alig képviselnek, egy 2015-ös autóval szemben.
A játékoknak semmilyen értéke nincs az életben, mert csak szórakoztat, másra nem jó! Így ezt a dolgot mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy mennyit ad a régi és új játékokért.
DE, amiért régen nem fizettem, mert ingyenes volt, annak miért örüljek, hogy egyszer csak fizetős lesz? Te sem érzed magad kicsit sem átverve? Mindennek van határa, hülyének engem ne nézzenek, sem palimadárnak.Hát nem így van! Számomra a fent említett bundle valószínűleg a TOP3-ban van azok között, amiket valaha megvásároltam. Ennyi pénzért egyenesen ajándék ez a csomag.
Legyen! Örülök neki, hogy valakinek bejön és rászánja a pénzt. Ezzel nincs is baj.
De miért kell az, hogy minden embernek bejöjjön az, ami neked is? Miért szeretnél mindenkit átalakítani/megváltoztatni, hogy azt szeressék, ami neked is tetszik? Régebbi játékok között, nálam igen is vannak, amit ma már nem vennék elő és nekem igen csekély értéket is képviselnek.A "NAM"-ot leszámítva csúcs minőségű játékokról van szó; egy olyan kiadó (MICROPROSE) játékairól, amely egykor egyet jelentett "A" minőséggel.
A saját mondatodban, benne van a cáfolhatatlan tény!Annak a korszaknak ugyan sajnos vége, mert az ilyen játékok helyét átvették a jellemzően 2-4 óra alatt végigjátszható, tartalom nélküli tucattermékek, viszont a mai fiatalok számára sem árt, ha megismerkednek ezekkel a régi klasszikusokkal. Akár ilyen - "fillérekért" - megvásárolható csomagok formájában.
Itt ismételten nem értek veled egyet, mert nem csak 2-4 óra alatt végigjátszható játékok léteznek, hanem számtalan olyan cím, amiben alsó hangon 50-100 órát bele lehet tolni. Persze van olyan véglet is, ami 2-4 óra alatt végigjátszható, de szórakoztat és így, ennek ellenére is megéri kiadni érte, azt a pár Ft-ot!Tény, hogy akkor nem fejtettem ki bővebben, de bizony a hozzáállás, a szemléletmód egy tőről fakad azzal, amely azt mondatja sokakkal, hogy a régi szoftvereket ingyen kellene osztogatni, mert a régi "már nem érték". Joggal emlegettem fel a "kalózkodáson" felnőtt generációkat.
Számomra nem nagy érték, az biztos. Élvezeti értéke egy GTA 4-5, Skyrim, Company of Heroes, Battlefield, COD, (még sorolhatnám estig) stb...-hez képest számomra, 2015-ben nagyon kicsi.
Veled ellentétben én a kalózkodást nem ítélem el, mert lehetőséget biztosít azoknak is, akik nem tehetik meg, hogy rászánják akár egy kenyér árát is. De a legtöbben úgy vannak vele, hogy megvehetnék, de nem teszik. Amiatt mert tudják, hogy ez csak egy játék és az életben (azzal hogy játszik), nem fog menni semmire! Őket is megértem és igazat is adok nekik! Valamint az itthoni fizetés sem teszi lehetővé a nyugatihoz képest, hogy mindenki mindent megvegyen.Egyszerűen ilyen rendszerben éltek. A szerzői jogvédelem gyerekcipőben járt, az akkori magazinokban vállalkozások hirdették az egyébként teljesen illegális kazettaküldő szolgáltatásaikat, és bár lehetett kapni a TRIÁL boltjaiban néhány eredeti (játék)szoftvert, akkor még csodálat helyett inkább megmosolyogták azt a néhány "balgát", aki kemény százasokat fizetett ezekért.
Ezen miért csodálkozol? Tehát akkoriban maga a lehetőség sem volt adott, mint ahogyan ma már lehetséges, hogy valaki pl steam fiókon, 50-100 eFt-ból, akár több mint 1000 játékot is felhalmozhasson.A "hatalom" maximum tessék-lássék módszerekkel lépett fel a kalózkodás ellen, de ezeknek igazi visszatartó ereje, még inkább társadalom és hozzáállás formáló ereje nem volt. (Úgy vélem, a mai napig.)
Ha szeretnéd, akár most is (szokták is) letudnád tölteni internetről ingyenesen, szinte bármelyik játékot és következménye ugyan úgy nem lenne. Akkor a mai napig, mi is változott?A magyar emberek ahhoz szoktak hozzá, hogy a játékszoftver (mert zömmel azért ezekről volt szó) "alanyi jogon jár" mindenkinek, ezért pénzt fizetni nemhogy ciki, de egyenesen felháborító dolog volna.
Teljesen nyilvánvaló, hogy az akkor gyerek "mai felnőtt" a gyerekének ugyanezt az attitűdöt adja tovább az esetek többségében.
Ne haragudj, de a magyarokat meg fogom védeni veled szemben:
Te aztán igazi honfitárs lehetsz, ha mindig csak a magyarokra korlátozódsz és máshol ilyen szokások nem is léteznek, akkor most felnyitom a szemed és elárulom neked, hogy nem csak Magyarországon fordul ilyen elő.
Tény, hogy egyre többen vannak, akik fizetnek játékokért, de ez leginkább az olcsó bundleknak köszönhető.
Érdekes véleményed van a magyarságról, nem tudom honnan ásod elő ezeket az állításokat, de az hogy azt képzelik, hogy alanyi jogon jár és hogy egyenesen ciki fizetni a játékokért, megmerem kockáztatni hogy a 80-90%-ra ez nem igaz, nem ez a közvélemény.Semmi közhely nem volt a hozzászólásomban. A "nem tudsz semmit" megjegyzésed pedig nagyon, nagyon mellément.
Olvass vissza, gondolod át és találni fogsz erre utalást.
A '90-es évek végén, 2000-es évek elején éveket dolgoztam a szoftverkereskedelemben. A "másik oldalról", egészen "testközelből" láttam, mit jelent szerzői jog által védett szellemi termékeket forgalmazni "napjainkban", Magyarországon.
Mindeközben több száz vásárlóval, valamint a kiadók tucatnyi képviselőjével beszélgettem el a témáról gyakran, mindig visszatérő módon, megvizsgálva a kérdéskört, a piac múltját, jelenét, jövőjét, a trendeket, a lehetőségeket.
Az elmúlt időszakban a hazai IT portálokon, híroldalakon a témában megjelent cikkeket előszeretettel olvastam, ahogyan a fórumokon írt sok ezer hozzászólást is.
Ezért aztán nagyon is jól ismerem az emberek általános véleményét a témáról.
Fentiek alapján úgy gondolom, minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy minimum hozzáértőként beszélek a témáról.
Ez még nem jelenti azt, hogy valaki ért is hozzá (Tudok például autószerelőt, aki 30 éve dolgozik a szakmájában és nagyon sok hibával dolgozik. Ha hozzáviszed az autód, nem oldja meg a hibát, de generál mellé még 2 másikat is) valamint a hozzászólásaid sem ezt tükrözik!
Sokszor nem tényeket állítasz, hanem valótlanságokat, ahogy fentebb is olvasható. Ezen felül a magyarokat pocskondiázod, holott más országokban is ugyan olyan szokások uralkodnak (kisebb eltérésekkel).
Mivel a szoftverkereskedelemben dolgoztál, tapasztalhattad azt is, hogy mennyire nem megy a bolt. Ami részben abból fakad, hogy a nyugati fizetés eltér a miénktől és ők megtehetik, mi magyarok, pedig nem tudunk rászánni erre (vagy csak kevesen), nincs rá keret.Azt a játékot nem "36x" próbálják eladni, hanem évtizedek óta forgalomban van. A jogok jelenlegi tulajdonosa teljes joggal kér pénzt értük. Piacgazdaság van.
De mennyit, egy kész vagyont? Nézz magadba és mondd meg őszintén, hogy a jelenlegi retro bundle játékokért, ha nincs bundleban, akkor te is megvetted volna a normál 3x,4x-es áron mindegyiket?
Értékelni tudom a régi játékokat hiszen én is azokon nőttem fel, nosztalgiázni jó, de ma már igen kevés játék van ezek között, amit én is elővennék, pedig szinte minden műfajt kedvelek.
A gyűjtőknek ez egy jó lehetőség és öröm, hogy a régi címeket is betudják húzni, de erősen kétlem, hogy a legtöbb embernél, akinek a fiókján több ezer játék szerepel, ne csak egy plusz sor legyen!Sajnos elkalandoztál más vizekre is, belekevertél olyan dolgokat is, amiről szó nem volt, így én sem hagyhattam annyiban, hogy ezekre ne reagáljak.
Nehezen tudod megemészteni, ha valakinek más a szemlélete, az adott témával kapcsolatban.
Valakinek tetszik egy játék, valakinek nem és kész, ennyi! Valaki szereti a régebbi játékokat, valaki pedig nem. Valaki adna érte pénzt, valaki pedig nem. Emberek vagyunk, mindenki másként látja és ez így jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6800 - 6701
21569 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- BMW topik
- iPhone topik
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5128, 100% Akksi
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)