Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, a két heteseknél általában ez bevett szokás. Ezt jelzi a "More games coming soon!" felirat is a kérdőjeles kép alatt.
Már leírtam régebben, de leírom most is, mert látom van pár új olvasónk.
Tipp Humble Bundle vásárláshoz:
1. Légy résen amikor indul (kedd/csütörtök 20:00)
2. Nyisd meg két fülön(, ha érdekel a BTA)
3. Bizonyos időközönként mindig a drágább fület frissítsd, hogy az olcsóbb érintetlen maradjon.
4. Ha meg vagy elégedve az átlagárral és filózol a BTAn (vagy akár az $1 -os tieren), akkor vedd meg a bundlit az olcsóbb fülön. Az átlagár (BTA) fixálva lesz ezen a ponton, úgyhogy ha később ki akarod egészíteni a csomagot, akkor ehhez mérten kell kalkulálnod majd. Elég $0.01 -t költeni rá.
5. Ha két hetes, akkor várd ki a bónusz játékokat és dönts, hogy meg akarod -e venni.Innentől kezdve a csomagod kiegészítheted annyival amennyivel akarod, ha ellátogatsz a HumbeBundle/Purchases oldaladra és kiválasztod a megfelelő bundlit. Nem árt tudni, hogy mindezt a csomag lejártát követő 30 napig megteheted! így van elég időd agyalni rajta. Legfeljebb $0.01 -et vesztessz az ügyön, ha közben a $1 -os tier iránt is elvesztetetted az érdeklődésed.
Szerk: addig szüttyögtem, míg NyMRooD is leírta ugyanezt. Én egy picit szájbarágósabban, de inkább legyen kétszer mint egyszer sem!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi