- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
Hegasus #9694 üzenetére
"650 dollár összértékű csomagból jó ha 50 dollár ment le"
Igen én is ezt néztem, a fele meg már volt ingyenes is.
Ez a 650 dollár viszont eléggé becsapós, ha mondjuk a store árakat nézzük ezeknél a játékoknál, akkor már 500 dollárnál járunk.
10 eurónál indulnak az indie játékok, de vannak olyanok is közöttük, amik a 20€-t közelítik már. -
Hegasus
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #9693 üzenetére
jah az nekem is jól jött, az első néhány játékot nem tudtam behúzni eddig.
a másik az a 300 kulcsot adnak egy új játékukhoz (ami a division volt), az összejött valakinek?
óránként figyeltem, csak pont 4 körül hagytam ki, és persze 5kor már elfogyott, kicsit ideges lettem, mert heroes7et akartam, de mikor utána olvastam, hogy a divison volt, akkor megnyugodtam(#9692) gabee jr én behúztam, eddig csak max 5 játék van, amivel el tudok szórakozni, remélem azért lesz valami ütősebb darab, mondjuk az eddigi kínálatot nézne a 650 dollár összértékű csomagból jó ha 50 dollár ment le
mondjuk a kártyák már visszahoztak közel 4 eurot
meg a square enix csomagját is megvettem, az előző csomagok is jól jöttek volna, szóval remélem ez is jól jön majd
-
K1LLMy53Lf
senior tag
nem tudom, hogy valakit érdekel-e, de az UBI30 keretében osztott gammákat most be lehet húzni egyben, ingyen (15-18között), ha valaki lemaradt volna valamelyikről és érdekelné (nekem a The Crew nagyon jól jött most pl) [link]
-
ZsZso
Közösségépítő
Van egy olyan érzésem, hogy a következő 3 havi monthly egyikében az előre felfedett játék a Just Cause 3 lesz. Megint 12.5 €/$ a Steamen.
-
eami
veterán
7 játékot adnak €70 értékben. Szóval túl nagy dolgot nem kell várni. Szerintem az új Hitman első epizódját berakják, esetleg valamelyik final fantasy részt ami még nem volt korábban így csomagban. Újabb címek közül JC3 talán, Deus Ex vagy Tomb Raider nemhiszem. Igaz elférne, de nem másik 6 játék mellett.
-
NyMRooD
őstag
Itt tudod megvenni, de jól át kell gondolni mert elvileg refund nem lesz.
-
joe-ker
senior tag
-
lm83
őstag
Megint van
Square Enix 2016 Holiday Surprise Box
Nem tudom most benevezzek-e...
Vajon lehet benne valami új az előzőekhez képest -
ZsZso
Közösségépítő
Nincs meghatározva a charity mértéke. Adakozhatsz $2.5 -t vagy $250 -t is. Ha sokat adakozol, akkor pár játékkal kedveskednek.
Ha bele szeretnék kötni abba, hogy ez a csomag valóban tényleg csak a jótékonykodásról szól, akkor valószínűleg "$650 worth of awesome stuff " mondattal indítanék. Ezzel ugyanis tényleg azt sugallják, hogy Te milyen baromi jól fogsz járni azzal, ha berántod a "100% goes to charity" bundlit. Biztosan azért írják, hogy a vacillálók könnyebben hozhassanak döntést
.
Érdemes rápillantani a tavalyi bundlira: KLIKK!. Erősen túlárazott, olyan játékok amik hamar kerültek bele újra bundlikba. Valószínűleg az idei is ilyen lesz - de ez csak spekuláció.
-
Vesa
veterán
Igen, csak ha 30db bundle szökevény van benne, amit egyébként máshol tizesével dobálnak utánad 1 dollárért, akkor a 30 dolláros ár kissé túlzás. A CHARITY mértékét pedig nem szokás meghatározni, az önkéntes. Eddig egyetlen értelmes címet sem látok, a jelenleg elérhető címek alapján eddig kb. 3 dollárt ér, ez persze még változhat!
-
bepken
veterán
ha úgy jön ki, akkor én is megveszem egyébként, mert valószínűleg csere alapnak jó volna egy-két játék. csak ezért viszont nem akarok ennyi pénzt kidobni... 3-4 játék kellene a kívánságlistámról és meg is vettem
itt egyébként részletes infók vannak: [link] - ha érdekel valakit
-
ZsZso
Közösségépítő
Humble nyilatkozta a Redditen, hogy NÉHÁNY játékból van csak 50k kulcs. Miután elfogyott, ezt jelezni fogják, de a bundle -t ugyanúgy meg lehet továbbra is vásárolni.
@bepken:
Ezek a bundlik sosem voltak erősek. Ez most nem arról szól mint egy monthly, hogy szurkolsz milyen húzócímek lesznek benne, hanem a CHARITY-ről. Nem is szabad azt várni tőle, hogy jobbnál jobb játékokkal pakolják majd tele, bár előferdülhet, hogy belekerül egy nagyobb név is. Helyén kell kezelni és akkor nem lesz csalódás. -
válasz
szami777 #9664 üzenetére
Szerintem mindből annyi van, olyat tuti nem csinálnak, hogy ha később veszed, kevesebbet kapsz.
Amúgy nekem megért ennyit a játék izgalma, és 3500-as accal is kaptam új játékot minden nap (ehhez mondjuk a Goat Simulatort cserélnem kellett HB Monthly játékra, de a lényegen nem változtat)
-
szami777
addikt
válasz
Rendo84 #9663 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy egy részükből 50.000 kulcs van, tehát mire elérünk oda, hogy legyen értelmes játék, már mindegy lesz, ha 50k eladott bundle után veszed meg, akkor egy részüket nem kapod meg.
Nem nehéz kitalálni, hogy a bundlesöpredékből van-e limit, vagy az értelmesebb játékokból....
Már most 34 ezer eladott bundle-nél tartanak, biztos, hogy nem veszem meg, mert semmi olyat nem kínálnak, ami megérné ezt a 30 dolláros árat. -
bepken
veterán
azt mondja, 650 dodó összértékű lesz a bundli, de eddig nem igazán látom, hogy miből fog ez összeállni....
egy átlagos weekly esetében 1 dollárért kapsz 3-4 játékot, itt meg közel 1 dollárra jön ki egyetlen játék! ebben én sem látom, hol a buli....eddig legalábbis. aztán persze lehet, hogy néhány nap múlva betesznek 3-4 komolyabb címet és hipphopp el is fogy az összes csomag (mert hogy bizony korlátozott számban érhető el!)
szkeptikus vagyok picit, de hátha csalódok
-
Samus
addikt
válasz
2thletme2day #9660 üzenetére
Lehetséges, hogy lesznek benne jó címek, de 30 dodó elég komoly ár.
-
Samus
addikt
válasz
2thletme2day #9658 üzenetére
Ez még a múlt heti. Azóta van újabb is...
-
2thletme2day
őstag
Erről tudtadok?
-
Samus
addikt
A decemberi Humble Monthly-ból nem maradt valakinek The Escapist elfekvőben?
-
szami777
addikt
Meg akartam ma venni ezt a 28 játék 1 dollárért csomagot a Bundlestarson, de látom, hogy már nem lehet megvenni, pedig amikor nyitónap megnéztem, több napot írt, mint 3.
Ha valaki esetleg kettőt vett, maradt neki elfekvőben, legyen olyan szíves és dobjon egy privátot.
Nem gondoltam volna, hogy csak egy pár napig fog élni. -
ZsZso
Közösségépítő
Ránézek közelebbről. Grafika miatt jött csak be, gameplayről fogalmam sincs. Majd G2A -n ha lemegy az ára, akkor walletem ráköltöm ha tetszik. Köszi, hogy külön kiemelted.
@Maross:
Ja, látszik, hogy bennem van a hiba, nekem egyik cím se mond semmit. Jól van, szívből remélem minél több vásárló érez úgy ahogy Te és minél kevesebb gondolja úgy mint én. -
szami777
addikt
Goat simulator az első, ami hozzácsapódott, ha jól látom.
Simán lehet, hogy egy baromi jó kis bundle lesz belőle.
A kérdés az, melyik az a nap, ameddig meg lehet majd venni, én szívem szerint a 15. napig várnék legalább.Ha jönne hozzá valami olyan, ami nekem wishlistes, felesbe simán megvenném valakivel, a szemeten max osztozkodunk.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Kareszovics #9640 üzenetére
Szerintem lett csak nagyon gyenge?
-
Kareszovics
addikt
Kíváncsi vagyok miket old fel Humble Monthly...
-
ZS3NI
őstag
Meddig szokott pendingelni a bundlestars fizetés? Most regeltem az oldalra, PP-vel fizettem az 1.13 eurt ezért a bundleért és már lassan 5 perce pending. Kulcsok meg addig nincsenek.
-
Vesa
veterán
Ha valaki tele akarja szemetelni a Steam fiókják, itt az alkalom!
BundleStars 28 "játék", 1,2 dollár. -
szami777
addikt
válasz
twollah1976 #9621 üzenetére
Nem azt kell nézni, hanem azt, hogy " 130 €-t spórolsz a csomag megvételével."
-
twollah1976
őstag
válasz
DrTechnoid #9618 üzenetére
400 eurós csomag, nem semmi.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
DrTechnoid #9618 üzenetére
Szerintem azért, mert csak a Ghostsig vannak benne a részek. De 400 euróért behúzhatod.
-
Ennek miért az a neve hogy Definitive Collection Volume 1 ? Lehet hogy a Volume 2 az ez utánniakat tartalmazza? Mert vagy én nem találom, vagy valami gixer van a témában.
-
-
gabee jr
tag
Furcsa ez az új Humble csomag. Már rögtön az első tétel nem is érhető el különálló játékként (Train Simulator 2016) csak a 2017-es verziója. Jó kis fejlesztői döntés lehet, mert mondjuk az NBA 2013 még bármikor megvásárolható. Nem értem én ezt
-
Vesa
veterán
Másik kiadó valóban, de a fejlesztő a lényeg. Az RCT 3 fejlesztője csinálta a PC-t (nem verbuválódott senki, a Frontier development azóta is él és virul, változatlan gárdával)! Ennek megfelelő a minőség is, ahogy írod, csak meg kell nézni milyen tré bandával szerződött a csökött Atari és mi lett belőle. A Frontier meg jól ledarálta a piacot, hiába hozták ki előb a RCTW-t.
-
sagem
addikt
Na igen, de szerintem az RCTW-re gondoltál, mert a PC az másik kiadó/fejlesztő játéka. Ez a játék a földbe is döngölte az új RC-t, ami mondjuk nem csoda, hiszen az eredeti RC fejlesztőiből verbuválódott csapat készítette, szóval bár a neve nem RC, de ez lett a méltó folytatás, gondolom Te is ezért gondoltál erre egyből
-
Csapoati
nagyúr
Bundle Stars Spectre Bundle - 3,39€
Számomra ismeretlen címek, de lehet, hogy bundliban is újoncok.
-
genndy
addikt
Humble Tycoon Simulator Bundle
1$:
Train Simulator 2016
RollerCoaster Tycoon: Deluxe
Out of the Park Baseball 17BTA:
Democracy 3 Collector's Edition
Car Mechanic Simulator 2015
Big Pharma12$:
Youtubers Life (Early Access) -
gabee jr
tag
Az már régi tendencia, hogy a Galan felmegy az adott bundle ára, míg tart a Happy Hours?
Csak mert tegnap a boldog időszakban pontosan egy angol fonttal került több e a Monday Motivation, mint ma. -
ZsZso
Közösségépítő
Kemotox válaszát csak annyival egészíteném ki, hogy valóban igazad van és tényleg szebbé lehet varázsolni a játékot modokkal mint a szimpla SE. Azért is írtam, hogy ha valaki azonnal akar játszani vele, akkor bőven jó a Legendary. Ha később akar/tud, akkor viszont már érdemesebb lesz az SE -re költeni, mert a modderek addigra már tuti támogatni fogják az SE -t, míg a simához nem fognak kijönni újabb verziók.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest