- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
DrTechnoid #10499 üzenetére
facerig nagyon tuti
-
-
bepken
veterán
a G2A monthly deal-ről továbbra sincs semmi infó? ilyen hamar elvérzett volna? ...
-
Vertigo18
addikt
válasz
DrTechnoid #10489 üzenetére
De ilyet miért???
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Na ez tényleg kuka, majd Out is megmondja.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
lkksioskdl3 #10490 üzenetére
Mert az USA -ban már március 12 -én átálltak a nyári időszámításra.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Hogy hogy nem 8kor jött?
-
Humble Bundle Streaming Bundle
Tier 1 : 1$+
- Monstercat Twitch License 1-Year License
- FaceRig Classic
- Quiplash
- Choice ChamberTier 2 : $4.46+
- XSplit Premium 3-Month License
- FaceRig Pro
- Drawful 2
- BeanBox 6-Month LicenseTier 3 : $12+
- MAGIX Fastcut
- Hotspot Shield - Elite VPN 1-Year License -
chris0000
őstag
hi.
még mindig keresek mostani humble bundle jumbo 8-ból Turmoilt!
paypal!pm-ben írj!thx.üdv. -
AcCEsS
senior tag
válasz
DrTechnoid #10473 üzenetére
Köszi!
-
chris0000
őstag
válasz
CactuS #10484 üzenetére
hi.
nem még...G2An vettem nagyon régen 1 játékot nagyon jó áron,ráadásul megjelenéskor "Wasteland 2" és nem volt vele semmi gond.most nem tudom shield nélkül érdemes-e venni...rádob az is 1-2$át,meg a többi bizonytalan dolog...írtak,h van,de mégse kaptam választ...
a végén úgyis az lesz,h megveszem a Tier 2őt,a többit meg szétszórom ingyen ph-n,mert olyan "qvajófejvagyok"...
-
GabN73
addikt
Véletlenül vettem egy Monday Motivation #17-t, 0.88$-ért vihető
(már megvolt)
-
maross
nagyúr
Humblebundle elfogad Visa kartyat?
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Van köztük kártyás?
-
válasz
Meg is vettem, ennyit biztosan megért.L
-
Nyolcdarabos pluszegysor adag 1 fontér'
Mod : kosárbahelyezéskor csak 0.5GBP volt
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus] #10469 üzenetére
Nálam se mutatja, csak ha inkognítóban nézem az oldalt. Ebből arra következtetek, hogy csak annak mutatja, aki nincs előfizetve, amiben van is ráció.
-
Syíf
csendes tag
válasz
[Prolixus] #10467 üzenetére
Monthlynál nincs számláló, legalábbis nálam nincs.
-
Syíf
csendes tag
Sziasztok!
A Humble Monthly oldaláról eltűnt a számláló. Nem tudjátok mi lehet ennek az oka? Remélem visszateszik.
-
chris0000
őstag
mostani humble jumbo bundle 8-ból keresek Turmoilt!
pm-ben megbeszéljük.thx. -
Nestor16
senior tag
Valakinek akad egy Slime Rancher régi bundleból? Privátban megüzleteljük.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
maross #10457 üzenetére
Igen, giftet vettem sajnos, mert úgy gondoltam, csak így tudom "elosztogatni" a nem kellő kódokat, már látom, hogy hiba volt, illetve nem tájékozódtam kellőképp elötte.
Rendben, köszönöm, kereslek, ha nem jutok előrébb a supporttal, nekem ez egyáltalán nem kell, és árulgatni sincs kedvem egyenként őket.
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #10456 üzenetére
Ezt az egesz tortenetet csak egyfelekeppen tudom elkepzelni, ha giftet vettél. A gift pedig nem egy adott havi elofizut jelent, hanem egy havi elofizut. Ertsd amikor beaktivalod, akkor elofizettel az eppen aktualisan fizetheto monthlyra.
szerk: nem tudom hogy visszaadjak e a penzed, hatareset lesz. Ha nem jon ossze supporttal es neked problema, atvehetem toled 12$-nyi paypalert, bar witnesses bundlere kulonosebben nincs szuksegem.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
NyMRooD #10455 üzenetére
igen, áprilisi szerepel és azzal a vásárlási dátummal, amikor a linkre kattintottam.
de a vásárlás 4 nappal korábban volt.
Mindegy, igazából tanulópénz lesz ebből szerintem, csak fura volt, hogy nem válaszolnak, de akkor várok tovább türelmesen.ez van ott:
April 2017 Humble Monthly March 3, 2017 -- -
NyMRooD
őstag
válasz
s7evcsenko #10454 üzenetére
Most nézem a Total War a márciusiban van.
Ide lépj be és nyomj egy Ctrl+F5-öt és nyisd meg a márciusi bundle-t.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
NyMRooD #10453 üzenetére
28.-án.
A baj azzal volt szerintem, hogy a visszaigazoló mailben lévő linkre csak utána szombaton kattintottam, az viszont már a márciusit dobta be, de rögtön bezértam, nem szedtem le semmit.
Fogalmam se volt, hogy a linket is meg kell nyitni, ez volt az első vásárlásom itt.Jogos, akkor a márciusit vettem meg, de áprilisit kaptam.
-
NyMRooD
őstag
válasz
s7evcsenko #10452 üzenetére
Mikor vetted meg?
A februárit március 3. este 8-ig lehetett megvenni. Ha utána vetted a monthly-t akkor már a márciusi járt.
szerk: Az érdekes, mert addig elvileg nem is lehetne tudni, hogy mi van a márciusiban.
A fiókodban nézted, hogy mi szerepel?
-
s7evcsenko
addikt
válasz
maross #10450 üzenetére
Jah, csak a gondom az, hogy megvettem a februári monthly-t, de a márciusit kaptam...
S mire reagálnak már április lesz, esély nem lesz a warhammer kódra.
Mondjuk már így is lemondtam róla, de legalább jutnánk el addig, hogy így jártam sorry, vagy jobb esetben adják vissza a pénzem. -
GabN73
addikt
válasz
GabN73 #10402 üzenetére
Megoldás:
Másik emailről írtam még egy ticketet/requestet a supportosoknak:
Fél órán belül jött az email, hogy elméletileg válaszoltak rá, és átírták az címet - ez nem jött meg arra a címre, valószínűleg azzal van valami
1 válasz után már meg is oldották, működik minden, 1 órán belül meg lett oldvaSzóval ilyen téren a BundleStars ajánlott
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #10449 üzenetére
Hat igen, tudomasul kell venni, el kell fogadni. Az a gond, hogy ha valamit el*nak, akkor a 100-200.000 eladott bundle tulaja hirtelen elég nagy forgalmat tud produkálni, és akkor az olyan apróságok mint hogy nem tudok bejelentkezni, vagy az istenért se erkezik az emailemre a belepeshez szukseges aktivacios kod...nos ezek az aktualis tomeg utan kerulnek rogton elso helyre
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #10447 üzenetére
Egyetlen problema az, hogy kb 2-3hetes valaszido van, folosleges ujat irnod. Amig automata valaszok jonnek, addig varni kell, amint felveszi veled tenylegesen valaki a kapcsolatot, onnan mar csak 1 napos varakozasi idok vannak.
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Valakinek volt már problémája a humblebundle oldallal?
Nem tudom, hogy én csinálok-e valamit rosszul, vagy ennyire leszarják ott a requests-eket?
Már hármat írtam, de nem reagálnak semmire sem...
Küldik az automata válaszlevelet, azt csók, le vagyok rendezve... -
fogtunder
nagyúr
válasz
KaiotEch #10442 üzenetére
Nézőpont kérdése. Engem ritkán fognak meg a logikai játékok, a Braidet mondjuk szerettem, ezzel az egyik kedvenc streamerem tolta múlt héten, olyan unalmas volt, hogy kedvem támadt felvágni az ereimet egy tompa rozsdás késsel. Gimi óta nem nagyon volt olyan pillanat, amikor négyzetrácsra lett volna kedvem vonalakat húzogatni órákon keresztül. De ez csak az én véleményem.
-
Üdv. Kollégák még nem iratkoztam fel HB Monthly-ra, de ez a Witness megér 12$-t gondolom. Ezt csak egyszer lehúzzák aztán annyi? Köv hónapban gondolom ha az 1 hónaposat választom, akkor nem vesznek le többet. Ezen a játékon kívül kapok mást is?
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheProb #10435 üzenetére
A Vermintide.
Itt a link a januári monthly -hoz.Jotun is jött belőle, a Project Cars meg másik BTA -ban volt.
-
bandon
tag
válasz
kriszpontaz #10432 üzenetére
-
kriszpontaz
veterán
-
válasz
Crytek #10429 üzenetére
Csak a GTA V részre reagálnék (a többire szerintem felesleges): jelenleg majdnem 1 milliárd dollár bevételnél jár a GTA: O, így a kiszivárgott tervek szerint évekkel eltolták a következő részt, helyette DLC-k és fizetős kiegek jönnek, így nagy reményt ne fűzz ahhoz, hogy mostanában (a következő években) bundle-ben látod.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #10427 üzenetére
Ha nekem valami (étel ,ital,bármi a világon amiért fizetni kell) olyan áron van ami birizgálja a csöröm nem veszem meg. Ez ilyen egyszerű. Ha a GTA 5 előtti összes részt tudják 2000ftért dobálni a GTA 5 is lesz még ebben a cipőben.
A multija (mint minden másnak) fikarcnyit sem érdekel,singlet meg mindegy mikor viszem végig újból 360-on már letudtam.
Azért a bubdlek között turkálok mert only bundle áron szerzek meg minden game-et. Ha már létrehozták ezt a jóságot kihasználom....,bár a mostani szopacs is jelzi nem teljesen felhőtlenül. -
maddionmax
senior tag
Megvettem a Civilization Bundle-t, ha valaki szeretné a Tier 1 és 2 játékokat, keressen meg és a jelenlegi árnál olcsóbban átadom
-
válasz
[Prolixus] #10424 üzenetére
Nem érted félre, ez erős ferdítés és porverés maga körül. Én csak azt nem értem, hogyha ilyen magasak az igényei, akkor miért a bundle-ök között turkál?
-
Out
addikt
válasz
[Prolixus] #10424 üzenetére
Én csak annyit értek eddig, hogy spórolt 1 dollárt
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Crytek #10421 üzenetére
Ha jól gondolom akkor a Total Wart megtartottad, tehát annak az árát le is írhatod szépen a veszteségedből. Plusz azt sem tudod még mi jön a Witness mellé, vagy hogy egyáltalán mi lesz a következő havi húzó címe+a többi cím. Szóval vagy én értem félre, vagy teljesen értelmetlenül dobálózol itt nonszensz kijelentésekkel.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Crytek #10419 üzenetére
Nem a bundle előfizetésre gondoltam, hanem a Pay Early gombra, annak kerestem az értelmét, ha a 3 havi előfizetés értelemszerűen az aktuális + következő 2 havi bundle-t jelenti, akkor semmi értelme ennek a gombnak. Ezért kérdeztem, hogy nem-e úgy működik, hogy ha nem nyomsz rá akkor az a havi kimarad.
-
Crytek
nagyúr
válasz
maross #10420 üzenetére
35$-t fizettem ki 3 havi csomagért. Ebből visszajött eddig 4.5$ a Witnesst ha 5-ért elviszik már 9.5$ = -25.5$
Gondolom a Witness mellé még gyengébb eladhatatlan cuccok jönnek majd mint a Total War mellé így ott se számítok semmire jóra. Szóval ez van ezt a kör kőkeményen benyaltam. -
Crytek
nagyúr
válasz
NyMRooD #10418 üzenetére
Értelemszerűen amikor előfizetsz + a következő 2 havi. Van értelme (vagyis ha értelmes cuccok lennének benne volna) mert 1$-al olcsóbb volt mintha külön külön vettem volna meg de első hónap után és a fő game Witnesst látva az 1$ spórolás kb -20$ veszteséget hoz majd magával
-
Crytek
nagyúr
A The Witness mikor lesz elérhető a saját accoutunkon a havi csomagból?
-
-
ProEvoFan
nagyúr
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #10403 üzenetére
akad, szolj ram steamen ha még aktualis.
-
Mr.Csizmás
titán
vkinek van monthly-ja, hogy megvegyen egy kedvezményes game-t nekem?
-
GabN73
addikt
Bundle Stars:
Új fiókot regisztráltam, meg is vettem gyorsan a kiszemelt bundlet.
Viszont, hogy megkapjam a kulcsokat, meg kell erősítenem az email címem.
Nem nagyon jött meg a mail, spambe se...
Írtam supportnak 1 napja, egyelőre még nem érkezett válasz.
Megpróbáltam belépni, de be se enged már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest