Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Ha azt nézed lehet. De akik elvitték tőlem senki nem kapott olyan privátot, hogy vârj mert más nagyobbat ajánlott.
És az emberek mások, van aki szemrebbenés nélkül mondott valamire 3$-t mivel neki annyit röhögve megért, mivel nem classic feliratkozó és sose volt és lesz ilyen áron jódarabig. Sőt a koràbbi bundleknál Cod Ww2 és nagy címeknél valaki simán a bundle árának a felét kifizette érte, mert neki kellett(Paypal használatot meg sem említem ahol a feeket folyamatosan lenyelem, mert nem tudják sokan használni Mondjuk azt máig nem értem, hogy a paypalt hogy nem perelték még agyon azért amiért egy utalásnál nem irja ki milyen levonások lesznek...)
Next PC Upgrade: 2022
-
arty
veterán
hogyne szabadna
csak ha minden a végletekig szubjektiv, akkor egyikőnk se tud a másikkal semmiről beszélni, csak a saját izléséről márpedig ki lehet vonni a szubjektivitást a képletből, ha elfogadjuk, hogy ha a destiny2 jár hunblén, az ugyan olyan "jó", mint anno a battlefield ...vagy hogy a nem oly régen megesett Sonic bundlet elfogadod "brutáljónak", akkor is, ha nem érdekel sonic
és még azzal is egyet tudok érteni, hogy régebben "jobbnak élted meg a bundlékat" (mert kevesebb játékod volt, mert jobban szeretted az akkori EA játékokat, stb)... én csak azzal vitázom, hogy ennek van-e köze az IGN-hez. szerintem semmi. eleve nem látom, hogy egy IGN-nek hogyan lehetne ráhatása arra, hogy az EA beteszi-e az aktuális játékait bundliba vagy sem.....
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
Ha ez ennyire szubjektív, minek említetted meg, hogy a TE ÍZLÉSEDNEK az IGN-esedés óta nem felel meg a kínálat, mi volt itt a hasznos infotartalom?
(és azt sem egészen értem, hogy a havi bundli miért nem számít... az nem bundle?)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Vesa
veterán
Inkább csak arról lehet szó, hogy a kiadóknak már nem éri meg ez az egész. A Steam mellett van még pár online értékesítési csatorna (GOG, GMG, Gamersgate, HB Store, Fanatical Store stb.), így gyakorlatilag mindig van valahol 70-80%-os akciózásra lehetőségük, ami ezerszer jobban megéri nekik anyagilag. És talán már a marketing értéke sem olyan nagy, hogy érdemes legyen bundliba küldeniük a jobb címeket, mert az emberek így is rohannak vásárolni egy 80%-kos leárazás láttán, ami nagyságrendekkel több bevételt hoz még így is, mint a bundlizás.
A tudomány a valóság költészete!
-
lm83
őstag
Szerintem kicsit félreértetted amit írtam
Először is ahogy néztem, nem értettem miért a 6 van bta-ban akkor már miért nem a BE...
Plusz simán megvenni a 6-ot nem éri meg, ahogy írtam régen megvettem itt 2 bundliban is az V-t nagy kiegekkel, aztán utána nem győztem megvenni minden pici kis pályát-népet, hogy teljes legyen a csomag.De mai miatt nem tudtam ennek őrülni, azaz, hogy ahogy írtam már régóta vártam, hogy legyen itt egy bundli amiben benne lesz a BE, de most rá kellett jönnöm, hogy az ilyen lesz csak. Amiben már minden megvan azon kívül...(van ami kétszer is)
Így nehezebb szívvel adom ki rá a max pénzt... -
-
vorosmarti
senior tag
Igen, ez igaz.
Egyetlen monthly-t vettem eddig, ami annyit jelentett, hogy 11$ körül vettem meg a Mad Max-et, és kaptam pár más játékot mellé, amit részben elajándékoztam, részben elcseréltem. Eléggé elfogult vagyok, nagyon nem szeretem a zsákbamacskát, de ennél az egyetlen ismert játék megért ennyit.Előzőleg arra akartam csak célozni, hogy sok ismerőstől hallom én is h milyen sz.r volt az uj HB, de azt elfelejtik, hogy 1-2 évig hasonló bundlikból szedtek össze 3000 játékot. (Mondjuk itt a ph-n van arra is példa, hogy vki sokezer játék után is objektíven látja a kínálatot.)
-
EmptyParadox
senior tag
Mondjuk azt se felejtsük el, hogy eredetileg nem így indult az egész.
Pl. legjobb bundle-ök:
Humble Indie Bundle 2: Braid , Cortex Command, Machinarium, Osmos, Revenge of the Titans
Humble Indie Bundle 4: Jamestown, BIT.TRIP RUNNER, Super Meat Boy, Shank, NightSky HD, Cave Story+, Gratuitous Space Battles
Humble Indie Bundle V: Bastion, Amnesia: The Dark Descent, Limbo, Psychonauts, Superbrothers: Sword & Sworcery EP, Braid, Super Meat Boy, Lone Survivor
stb. (The Binding of Isaac, Legend of Grimrock...)
Én akkoriban úgy éreztem, hogy rengeteg új, és érdekes dolgot fedezek fel.
Aztán jött a csődközelében álló THQ, meg az EA elfeledett AAA címeivel, és azóta csak lefele megy a színvonal. Elvesztette a varázsát. Pont nem azokról a játékokról kéne szólnia az egésznek amiket te kiemeltél.
De ez az én véleményem. Én azért szerettem meg 2010-től a HB-t, mert nagyon izgalmas, és magával ragadó címekkel leptek meg időről-időre. (Már akkor is amúgy kb minden 2-ban volt ismétlés, de nem zavart.) És szerintem sokan vagyunk ezzel így.
Mondjuk én monthly-t sosem vettem, mert nem szeretek zsákbamacskázni. -
Crytek
nagyúr
A THQ csődbe ment. Az utolsó fillérreket is kia akarta sajtolni a cuccaikból.
Deep Silver szinte az egész THQ game garnadája ott van náluk (jó valami nem lényegtelen) mivel 345x lerágott csont mind megteheti hogy örökre 0.5$-ért adja mindet mivel ezek már 456ezerszer visszahozátk az árukat és már csak "kulcsok".
EA szerintem direkt képmutatásból csinálta csak bundle-t ,hogy nagyzoljon nekik nincs szükségük a bundle pénzekre."Emiatt a "házalás" szerintem pont fordítva működik már: a kiadók versenyeznek a bekerülésért."
Igen biztosan így van azért van egyre ótvarabb bundle ott is ,mert harcolnak nyilván
-
2012-2014-et nem kellene belekeverni, akkor még mas vilag volt. Es ez az egesz árazas es bundlizas a kiadokon mulik, nem a humblin. A kiadok pedig mostanaban arra mennek, hogy árakat tartani, akcioban ugyanazt a -50 -75-ot megadni, es viszlat (pl quaekon bethesda bundle !!!44!! max -50%, nagyon jo). Es akarmit mondasz, a hurtworldos csomag is boven megerte az arat. Ha nem hiszed, probald meg osszevasarolni a mindenkori legalso áron azt ami benne volt. nem is tudom mennyire tippeljek...30$+, ebbol hurtworld egymaga hozza a 12$-os havi elofizut. Panaszra semmi ok, max nem tetszik a jatek, es nem veszed meg. Mindig lesznek milliok akiknek nem tetszik.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Crytek
nagyúr
Azért biztos nem egyszerű dolog "házalni" a nagyobb AAA kiadóknál.
Lehetne Doom 4 is simán a csomagba ha a Humble csoporton múlna ,mert ömlene a np ezerrel. De abból a "szaros" 12$-ból mennyit kapna a Betshesda mior még lesz mellé 5-6 game és azoknak is kell adni?
Főleg ,hogy elég szépen fogy arany áron is a Doom.
Szóval fikázni lehet mindig ,de biztos, hogy nem egyszerű nagy cégeket megnyerni ,hogy adják az AAA-t fillérekért nekik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- OLED TV topic
- Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest