Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenomHUN
senior tag
válasz
chris0000 #19944 üzenetére
Fanaticalnál többször volt rá példa, hogy lejárt a kód és erre előre nem figyelmeztettek: Steamgifts-en keress rá az adott bundle-ra, ott írni szoktak mindenféle infókat (lejárat, régiózárak, stb).
Picit kapcsolódik: Humble Montlhy-s Fallout 76 kódok is hamarosan lejárnak.
-
válasz
chris0000 #18570 üzenetére
egyébként ez mostanában változott? pár hónapja akkor is volt fee, amikor ismerős/családtagnak akartm küldeni pénzt, de NEM magyar paypalja volt (de EU-s volt!) ...
(és azt sem találom, hol lehet VÉGLEG belőni h NE a paypal váltsa a devizát
egyszer tuti elfelejtem átkattintani.... régi bankkártyámra be volt állítva, új kártya lett, most pedig már nincs opció, minden fizetés külön macera
)
---
JC4 komplett elfogyott? Vagy soha nem is volt?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
chris0000 #18129 üzenetére
Paradox Sale van Steamen, nézd meg, hogy a Gold csomag mennyibe kerül neked.
-
csuvicsuva
addikt
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
chris0000 #14116 üzenetére
Szia!
Másoktól is olvastam már, hogy teljesen véletlenszerűen néha külön adót (vagy inkább különbözetet) is számol Humble a pakkokra. Nem tudom, hogy pontosan ez hogy megy.
A PayPal fiókodnak verfiednek kell lennie, ahhoz, hogy tudj vele fizetni (kell egy validált bankkártyának lennie hozzá), úgy elvileg megy. Aztán fizethetsz Walletból is, ha éppen ahhoz szottyanna kedved. -
bepken
veterán
válasz
chris0000 #13736 üzenetére
amikor egy játék 3-4 dollárba kerül és az emberek már láttak róla játékmenet videókat, tudják mire számíthatnak, szerintem pont leszarják az ilyen értékeléseket. én legalábbis biztosan
kit érdekel, hogy Vérpistikének tetszett-e a játék vagy sem? meg hogy miképpen éli ki a különböző lelki frusztrációit? én megvettem, mert érdekel és majd ha nem tetszik, akkor törlöm. ennyi
-
reelc
veterán
válasz
chris0000 #13736 üzenetére
Már megint negatív értékeléses háborgás? Ez annyira primitív dolog.
Amúgy meg mióta létezik a bundle ez megy nem?
Játékok kerülnek bele, olcsóbban lehet hozzájutni többedmagával, mint korábban magában + ugye charity. Persze, tudom, hogy eredetileg indie játékokra irányult, később szálltak be a nagy kiadók is alkalmanként. De akkor is, majdnem 10 éves múltra nyúlik vissza a dolog. -
chris0000
őstag
válasz
chris0000 #13442 üzenetére
helpként ha vkit érintene...
mint kiderült a support által...h ha giftként veszi vki a bundlet akkor nem lehet kipótolni pénzzel a hiányzó tiereket...viszont nagyon rugalmasak voltak és egyből kérdezték,h vissza utalják-e a pénzt és akkor ahogy én szeretném a megfelelő tierrel meg tudom venni újra...10 percen belül a az egész request lejátszódott,vissza kaptam a pénzt,újra meg tudtam venni a bundlet... -
Agyzuzo
addikt
válasz
chris0000 #12838 üzenetére
Parancsolj, ha érdekel itt olvashatsz róla bővebben: https://forums.obsidian.net/forum/91-pillars-of-eternity-characters-builds-strategies-the-unity-engine-spoiler-warning/
Nincs mit!
-
Crytek
nagyúr
válasz
chris0000 #12029 üzenetére
Szavunk érjen már valamit?
ZsZsonak írtad nincs-e Turmoil-ja. Rád írtam ,hogy nekem még megvan és linkeltem a NYÍLT group buy topikomat (ahol akár 1 ezredmásodperccel később írsz már lekésed a dolgokat)
Ezután semmi reakció csak 00:18:53kor írtál privátot hogy jöhet. De ekkor már a grup buyba benézve (amit ugye ezért linkeltem neked) láthattad volna hogy órákkal korábban elkelt.
Sajnálom ,de szerintem semmiben nem vagyok vétkes.Ez a gruop buy egy ilyen szakma minden a gyorsreagáláson múlik... Sokszor inkább ezért veszek meg teljes csomagokat mert ami külön kéne 100% hogy sose tudok lecsapni rá időben mert ilyenkor kelendőbbek mint bármi
-
Crytek
nagyúr
-
maross
nagyúr
válasz
chris0000 #7444 üzenetére
Jo kerdes, nem tudom hogy lehet kartyaval fizetni ugy hogy van ra feltoltve barmilyen penzed. Atkonvertalja magatol forintra amikor fizetsz, a tobbit pedig vonja a kartyadrol. Kb egy forinttal jobban jarsz, ha te konvertalod at elotte paypalen belul
(currency converter).
-
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
válasz
chris0000 #4756 üzenetére
Nem leszel ám népszerű ezzel,hogy egyből paypal disputeoltál,ezt teljesen olyan hangnemben,mintha másnap berúgnád a bolt ajtaját ahol vásároltál,magad mögött ügyvédet meg fogyasztóvédelmist rángatva,majd üvöltve elkezdenéd verni a pultot,hogy ide a pénzem de azonnal.
Van normális ügyfélszolgálata ám humblinak,ahol örömmel segítenek ám neked,ez nem valami zugkulcsárulda...nem értelek.
Ráadásul ha jól emlékszem,neked volt citromailes címed,tehát valahol a te sarad a probléma,erre dispute,mintha becsaptak/átvertek volna? -
válasz
chris0000 #4746 üzenetére
Az aktuális Humbli nekem sem jött meg. A mai napig sem (két napja vettem). Bezzeg az ingyenes játék azonnal megjött. Beregeltem a címem, nyomtam, igényeltem a régebbi vásárlásaimat, és érdekes módon ott megvannak a megvett játékok, redeemeltem is őket.
Neked is ajánlom, hogy regeld be azt a mail címet, amivel megvásároltad a pakkot.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
chris0000 #4746 üzenetére
Pillanatok alatt meg kellene jönnie, úgyhogy akkor valami bibi van. Ha nem válaszolnak a HIBesek, akkor én a PPhez fordulnék, de azért várnék előtte pár napot. Tapasztalatom alapján a PP (45 napig) kinyalja a vásárló sejhaját, úgyhogy ne aggódj, nem veszett el a lóvéd.
-
icemad
nagyúr
válasz
chris0000 #3684 üzenetére
Szia. A programon belül kell hozzáadni, nem jelenik meg külön sehol. Arra vigyázz, hogy pl a pályaelemeknél magadnak kell beállítani, hogy mi a padló, mi fal, melyik elem fölött, és melyik elem alatt tudsz átmenni. Leírva bonyolult, és normálisan beállítani is egy kicsit szopóroller...
Angol nyelvű segítség képekkel mindenhez: itt
Itt pedig csak a pályaelemekkel foglalkozó leírás: [link] (pdf fájl)
-
Cheesus
senior tag
válasz
chris0000 #2530 üzenetére
Én úgy tudom, ha gift-ként vetted, akkor egybe tudod az egész pakkot felhasználni/küldeni valakinek. Neked sztem rendesen kellett volna megvenned, és a számodra értéktelen játékok melletti ajándékcsomag ikonra kattintva kreál belőle egy gift url-t, amit annak adsz akinek akarsz :9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amatőr csillagászat
- Xiaomi 12T - egytucat
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest