Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
Nem ad mindig, csak akkor, ha előtte hónapokig ténylegesen pauseoltad. Előző havira pl nekem adott 4$ t, mert kb 4 hónapon át pauseolva volt. De mostaninál hiába nyomtam a pausera, nem adott semmit, mert megvettem előző havit.
És a következő hónapra se adná, mert behúztam ezt a hónapot is.Ha kihagysz 1 hónapot, akkor ad 2$ t, ha többet akkor meg 4 et.
-
törölt tag
Így van, az alap változat, most már "Definitive Edition" néven fut, míg a teljes változat "Definitive Edition Bundle" néven. Így totál szembemegy az egész a megszokottal, ahol azt nevezik Definitive-nek, amiben minden benne van, mert hát a SE úgy gondolta, hogy "Fuck logic".

-
Crytek
nagyúr
Már megoldottuk. (Bocs hogy helyetted írtam ki, csak ne zaklassanak már vele)

#13108: Pedig de. Vicces hogy egy nyomorult bundlet se tudok már venni annyira szánalmasak és egy db értelmes sincs benne... Tudnék képet adni steam whistlistemről első 50 hulladék lazán 1 euro alatt van és abból 20 nem volt soha bundleba de ezek erre se képesek hogy ilyeneket beletegyenek.. Halott már ez is..
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.
.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem lenne fair azokkal szemben akik nem tudnak ránézni napközben és eleve úgy volt meghirdetve, hogy majd csak valamikor este zárjuk. A $30 feletti részből megy majd BGre pár játék. Maross javaslata az volt, hogy g2a bundlet vegyünk belőle BGre.