Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
hi.
nem még...G2An vettem nagyon régen 1 játékot nagyon jó áron,ráadásul megjelenéskor "Wasteland 2" és nem volt vele semmi gond.most nem tudom shield nélkül érdemes-e venni...rádob az is 1-2$át,meg a többi bizonytalan dolog...
írtak,h van,de mégse kaptam választ...
a végén úgyis az lesz,h megveszem a Tier 2őt,a többit meg szétszórom ingyen ph-n,mert olyan "qvajófejvagyok"... 
-
válasz
CactuS
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!

Akkor a Steames változat a nyerő!
Nagy probléma, hogy a GTA 4 (lemezes változat) nem lett automatán Steames... mert azt nem tudom már telepíteni (hiába volt minden eltávolításkor "Revokolva" kuka az egész folyamat..), hiába van meg...megvenni meg nem fogom 2x , inkább marad az 5.L
-
Crytek
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Attól még hogy nálam a lekorlátozott kb betárcsázos sebességű (32kbyteosnál) mobillal gond volt nem tudom ,hogy globális-e a probléma. Szerintem nem igen nézte más androidról...Én pl ha valami ilyesmi van éjjele után inkább nem is alszok.. Az olcsóság/ingyenesség mindennél többet érnek

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
írtak,h van,de mégse kaptam választ...
a végén úgyis az lesz,h megveszem a Tier 2őt,a többit meg szétszórom ingyen ph-n,mert olyan "qvajófejvagyok"...