Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
A Pro Train sorozattól nem is csodálom ha nem jön vissza a feeling.
Nem olyan rég próbáltam ki újra az elsőt ezek közül. Régen nagyon bejött. Persze az alappályákhoz mérve érthető. Azóta azonban annyi szép cucc készült hogy így már arra is csak legyintettem. Ma megjelenik a Dél-Dunántúl pálya, javaslok egy újbóli kipróbálást. Ha akkor sem lesz jó érzésed akkor dobd is ki a cd-t, mert ennél többet ebből a játékból nem nagyon lehet kihozni. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem olyan rég próbáltam ki újra az elsőt ezek közül. Régen nagyon bejött. Persze az alappályákhoz mérve érthető. Azóta azonban annyi szép cucc készült hogy így már arra is csak legyintettem. Ma megjelenik a Dél-Dunántúl pálya, javaslok egy újbóli kipróbálást. Ha akkor sem lesz jó érzésed akkor dobd is ki a cd-t, mert ennél többet ebből a játékból nem nagyon lehet kihozni.