- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
De az asztali procig egy 30 literes térben van atoméhoz képest böhöm nagy hűtéssel, amit kb 4x akkora felületről vezet el.
60-70 fok nem gond ezeknek, 90 körül kezdenek hibázni.
Laptop procik tervezésénél egyébként figyelembe veszik ezt is.
Azt azért megkérdezném, hogy ugye nem ölben vagy ágytakarón volt, mikor így bemelegedett illetve mint előttem írták, beindul-e egyáltalán a hűtés, ergó fújja e az ájert a bal oldalon.Egyébként örülj, hogy még abból a szériából kaptad a gépet, amikor nem volt idejük letörölni az xp-t, mivel valszeg synaptics tapipadod van, ami a sentelichez képest mint ide hawai
kelzsocaaaaaaaa!!!!
az agyam eldobom, nincs valami script automata frissítésre? úgyhagyom a fórumot míg végigolvasom, hogy mit hordtatok össze, elkezdek válaszolni, erre mikor elküldöm, látom, hogy már megtetted.
De most azért se törlöm ki az én szövegem, hadd lássa a nagyvilág, hogy én is vagyok ilyen okos, bibibiiii 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- Magisk
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Proxmox VE
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- HP Elitebook 820 G3 (Intel Core i5-6300U 12,0" FullHD) több darab, akár 11.990Ft
- ÚJ MacBook Air 15" Apple M4 10C CPU / 10C GPU / 16GB / 256GB - Magyar + 3 év garancia
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az agyam eldobom, nincs valami script automata frissítésre? úgyhagyom a fórumot míg végigolvasom, hogy mit hordtatok össze, elkezdek válaszolni, erre mikor elküldöm, látom, hogy már megtetted.
De most azért se törlöm ki az én szövegem, hadd lássa a nagyvilág, hogy én is vagyok ilyen okos, bibibiiii