Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
A "klattyanás" nálam is megvan, de inkább olyan "cippenés"
Éljen a magyar nyelv.
Nekem sehol nem mondható melegnek, csak ha ölben van akkor melegszik, akkor is a hdd környéke. Wifi tapasztalat pozitív, nálam stabilan teszi a dolgát ha kell.Egy dolog viszont szöget ütött a fejembe. Nem lehet ennek a kicsikének megmondani hogy használjon már max vga memóriát? Mert vágom én hogy terheléshez állítja, de van játék ami elég kis igényű, régi notimon simán futott, ezen meg szaggat....ha játék közben kinézek vindózba és megnézem a vga infót, általában 14 megát ír használatban lévő vga memóriának...és nem értem, hogy nem teszi feljebb, vagy csak leveszi amint tálcára teszem a játékot? Esetleg én vagyok tévedésben és nem a vga miatt szaggathat a játék? (amugy a Fate nevezetű kis diablo-klónról van szó) Világoljatok fel légyszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Spórolós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- FIFA 16 Playstation 4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Éljen a magyar nyelv.