Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
A "klattyanás" nálam is megvan, de inkább olyan "cippenés"
Éljen a magyar nyelv.
Nekem sehol nem mondható melegnek, csak ha ölben van akkor melegszik, akkor is a hdd környéke. Wifi tapasztalat pozitív, nálam stabilan teszi a dolgát ha kell.Egy dolog viszont szöget ütött a fejembe. Nem lehet ennek a kicsikének megmondani hogy használjon már max vga memóriát? Mert vágom én hogy terheléshez állítja, de van játék ami elég kis igényű, régi notimon simán futott, ezen meg szaggat....ha játék közben kinézek vindózba és megnézem a vga infót, általában 14 megát ír használatban lévő vga memóriának...és nem értem, hogy nem teszi feljebb, vagy csak leveszi amint tálcára teszem a játékot? Esetleg én vagyok tévedésben és nem a vga miatt szaggathat a játék? (amugy a Fate nevezetű kis diablo-klónról van szó) Világoljatok fel légyszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Acer Swift 3 - Ryzen 5 5500U, 16 GB DDR4, 512 GB
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , RTX 4050 , 24GB DDR5
- Asus ROG Zephyrus G16
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Éljen a magyar nyelv.