- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.I.M.B.I
csendes tag
Nem igazán értem az egyetemen való laptophasználat körül keringő dolgokat. Nálunk legalábbis minden előadóban a két szélen legalább 5-5 konnektor van, és alapból vannak elosztók is, amiket igénybe lehetne venni. Ezért akik olyan tökösek, hogy vegyészmérnökin képesek laptopba jegyzetelni, és a képleteket közben paintbe (!) rajzolgatni, majd beilleszteni azok kiülnek szélre. Jó, persze nem mindenki olyan elmebeteg, hogy ilyen helyre jár, meg persze teljesen érthető a közgázos kolléga álláspontja, de konnektor szerintem minden előadóban van, egyetemtől függetlenül...
Az akksi gondok szintén játszanak. Számomra mondjuk szerintem elegendő lenne az üzemidő, itthon úgyis konnektorozok, és tetszetős, hogy 1 óra alatt (állítólag) feltölt.
Kinek nem inge, nem gatyája.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Filmvilág
- Synology NAS
- Kutya topik
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával. UP. 02.23
- LENOVO YOGA 9 Pro 14 83BU004BHV
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 / Ryzen proci / 17,3 144Hz sRGB kijelző / 16GB RAM / 2TB SSD!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest