Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Szia sirdani,
Köszönöm a gyakorlati kiegészítéseket, viszont annyit még én is hozzátennék, hogy én egyrészt _konkrétan_ arról a lejátszóról írtam, amit ajánlottál az ex-digtől, és 12k, és telefosták az ''elégedett'' felhasználók az ottani fórumot panaszokkal, másrészt nagyon dícséretes, és jó dolog, hogy segíteni próbálsz, de nem kell mindenáron 5-6 olyan lejátszót ajánlani/belinkelni, amelyeket nem is ismersz...
A mini-videózás előnyeit van aki kihasználja, és van aki nem.
...egy 3 perces klipp nem lesz több 20 megánál és egy csomó ilyen ráfér egy vidós cuccra. 256/20 az nálam kb 12-13 klip.. Összesen az nem sokkal több, mint 12x3 perc=36 percnyi anyag... Szerintem ez nem sok. Hmm?
Azt már nem is említem, hogy használtan ÉS garisan is lehet itt jó cuccokat venni megbízható emberektől (más is írta az előbb... persze nem árt vigyázni..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest